icon

Dá sa kúpiť umývačka riadu s výsuvnými dierkami ako šuplík?

sudocek
27. sep 2022

Ahojte. Prosím viete mi niekto poradiť? Dá sa kúpiť umývačka riadu s výsuvnými dierkami ako šuplík alebo sú len také sklápacie? Vopred ďakujem.

tinkavvv
27. sep 2022

@sudocek ja som sa stretla len so sklapacimi. Ale existuju take, kde sa spodny kos da pri vysunuti zdvihnut do vysky prveho, ze sa netreba sklanat.

maranta_leuconeura
27. sep 2022

@sudocek dvierka vyklopis dole a riady sa ti v drotenych kosoch vysunu 🤷 inak si to neviem predstavit, ved by to netesnilo

sudocek
autor
27. sep 2022

@tinkavvv Áno? Lebo nemôžem nikde také nájsť. Kvôli priestoru potrebujem takú čo sa dá vysunuť. Inak Ďakujem

tinkavvv
27. sep 2022

@sudocek tak ale aj ked by sa vysuvala, tak ju potrebujes vysunut rovnako "hlboko" ako otvorit dvierka. Nejak asi nechapem.

katinka71
Autor odpoveď zmazal
rencina_4
27. sep 2022

fuha, tak toto je pre mna novinka, ani si to popravde nedokazem celkom predstavit.

tinkavvv
27. sep 2022

@katinka71 na to sa ale asi nepyta. Takych umyvaciek uz je vela.
Ona hlada miesto vykopnych dveri, vysuvne.

sudocek
autor
27. sep 2022

@rencina_4 Veď preto sa pýtam či také niečo vôbec existuje.

sudocek
autor
27. sep 2022

@tinkavvv Áno to chápem.Ale ved keď sa sklopia tak sú tam nejaké cm naviac. Nie?

simca06022011
27. sep 2022

Nie nedá
Ked sklopis dvere tak sa na sirku potrebuju "vysku" dvierok.... Ale myslim ze hĺbka kosov je skoro taka ista. Pozri si nákresy umývaciek.

sudocek
autor
27. sep 2022

@tinkavvv Áno aby sa to celé naraz aj s dierkami otvorilo.

pinkgirl
27. sep 2022

@sudocek no asi neexistuje, ak potrebuješ niečo menšie tak sú umývačky určené pre gastro sektor - to je ale akoby polovičná z klasickej umývačky a má len horný priestor a preto sú dvierka kratšie a zaberú menej miesta pri otváraní. A na trhu sú potom aj malé stolové umývačky určené pre 2 osoby v domácnosti. Tie majú dvierka tiež menšie.

lilinka126
27. sep 2022

Nie, a nechcela by si ist radsej do nejakej malej micky na linku ze si ju polozis?

sudocek
autor
27. sep 2022

@lilinka126 Neviem, ale tá mi zase príde taká zbytočná.

tinkavvv
27. sep 2022

@sudocek a nevies ju niekam inam umiestnit?

mk1111111111
27. sep 2022

Hladaj zasuvkova, napr. WHIRPOOL ADG 1900, prva, co som nasla, urcite ich je viac

3petka
27. sep 2022

@sudocek neexistuje však keby sa to vysuvalo tak ako tam naukladas riady… Ešte keby bola taká mala s jedným košom ale keď máš už tri fakt si to neviem predstaviť.

lilinka126
27. sep 2022

@sudocek jasne chapem ale potom ked tak mozno taku ako pise
@pinkgirl lenze tie su casto drahe... a neviem si to celkom doma s tymto prdstavit mat ju doma aj ked som robila s viacerimi typmi

sudocek
autor
27. sep 2022

@tinkavvv Už som rozmýšľala kadejako. Ale iné miesto nemám.

pinkgirl
27. sep 2022

@sudocek odporúčam nájsť pre umývačku iné vhodné miesto, lebo bez plného otvorenia dvierok ju ani nenaplníš riadom.

sudocek
autor
27. sep 2022

@mk1111111111 Ďakujem.

anjelicek26
27. sep 2022

Skus to v kuchyni inak prehadzat, casto staci prehodit rozne skrinky a potom to ide... urcite jednoduchsie ako hladat nejaku zvlastnu umyvacku, kde nebudes vediet poriadne naukladat riad... to ta bude nervovat stale...

lilinka126
27. sep 2022

@mk1111111111 fu jedna zasuvka za 800e je celkom nevyhodny deal... a velkostne je to fakt tako ta co ju vies dat na linku

simca06022011
27. sep 2022

Porad sa s tymi co ti robia kuchynu, lebo takto prides o nervy, a ked kúpiš specialnu a pokaiz sa ti, zase budes zhanat specialnu. Zbytočne. Len tak informačne kolko cm tam mas na otvorenie dveri?

wade
27. sep 2022

Samozrejme ze take existuju, ale su nestandardne (inak primarne su pre US trh). Plus je to myslim ze to najdes aj v gastro (teda profi umyvacky). Ale nestandardne znamena aj realativne drahe.

sudocek
autor
27. sep 2022

@simca06022011 Kuchyňu mám spravenú už dávno. Ale chcem tam dať umývačku.

viestta
27. sep 2022

@sudocek vyrába ich napríklad Whirpool pre trh v USA. U nás som takú nevidela.

sudocek
autor
27. sep 2022

@viestta Ja som takú tiež nevidela. Tak preto sa pýtam. Či je to vôbec možné.

brembo
27. sep 2022

Ked umývačku,tak Bosch.
A ked su určené pre US trh,tak budu prakticky nepoužitelné. V USA nemaju 230V sustavu.