Dá sa kúpiť umývačka riadu s výsuvnými dierkami ako šuplík?
Ahojte. Prosím viete mi niekto poradiť? Dá sa kúpiť umývačka riadu s výsuvnými dierkami ako šuplík alebo sú len také sklápacie? Vopred ďakujem.
@sudocek dvierka vyklopis dole a riady sa ti v drotenych kosoch vysunu 🤷 inak si to neviem predstavit, ved by to netesnilo
fuha, tak toto je pre mna novinka, ani si to popravde nedokazem celkom predstavit.
Nie nedá
Ked sklopis dvere tak sa na sirku potrebuju "vysku" dvierok.... Ale myslim ze hĺbka kosov je skoro taka ista. Pozri si nákresy umývaciek.
@sudocek no asi neexistuje, ak potrebuješ niečo menšie tak sú umývačky určené pre gastro sektor - to je ale akoby polovičná z klasickej umývačky a má len horný priestor a preto sú dvierka kratšie a zaberú menej miesta pri otváraní. A na trhu sú potom aj malé stolové umývačky určené pre 2 osoby v domácnosti. Tie majú dvierka tiež menšie.
Nie, a nechcela by si ist radsej do nejakej malej micky na linku ze si ju polozis?
@lilinka126 Neviem, ale tá mi zase príde taká zbytočná.
Hladaj zasuvkova, napr. WHIRPOOL ADG 1900, prva, co som nasla, urcite ich je viac
@mk1111111111 Ďakujem.
Skus to v kuchyni inak prehadzat, casto staci prehodit rozne skrinky a potom to ide... urcite jednoduchsie ako hladat nejaku zvlastnu umyvacku, kde nebudes vediet poriadne naukladat riad... to ta bude nervovat stale...
@mk1111111111 fu jedna zasuvka za 800e je celkom nevyhodny deal... a velkostne je to fakt tako ta co ju vies dat na linku
Porad sa s tymi co ti robia kuchynu, lebo takto prides o nervy, a ked kúpiš specialnu a pokaiz sa ti, zase budes zhanat specialnu. Zbytočne. Len tak informačne kolko cm tam mas na otvorenie dveri?
Samozrejme ze take existuju, ale su nestandardne (inak primarne su pre US trh). Plus je to myslim ze to najdes aj v gastro (teda profi umyvacky). Ale nestandardne znamena aj realativne drahe.
@simca06022011 Kuchyňu mám spravenú už dávno. Ale chcem tam dať umývačku.
Ked umývačku,tak Bosch.
A ked su určené pre US trh,tak budu prakticky nepoužitelné. V USA nemaju 230V sustavu.

@sudocek ja som sa stretla len so sklapacimi. Ale existuju take, kde sa spodny kos da pri vysunuti zdvihnut do vysky prveho, ze sa netreba sklanat.