Efektívne pomôcky pre rýchle a zdravé varenie
Ahojte, poradíte prosím, čo by mi v kuchyni pomohlo, aby som navarila RÝCHLO, zdravo, naraz veľké množstvo a jednoducho pre deti? Hocijaké náradie, spotrebiče, značku nožov, povrch a typ panvíc či hrncov, čokoľvek čo ušetrí drahocenné sekundy a ste radi, že to máte. Pomalý hrniec nie, lebo sa bojím nechať ho zapnutý sám doma odkedy susedu vyhorela spustená myčka, ale čokoľvek iné. Ďakujem vopred.
@diewcatqoo Môžem sa spýtať, na aké jedlá ho najčastejšie používaš? Ja som v ňom robila zatiaľ len pár mäsových jedál a ďalej mi akosi nič nenapadá 😅
@beky223 napr. ryzu varim uz len v tom hrnci. Taktiez v nom aj dusim maso, casto vyuzivam tlakove varenie, parim v nom knedle, zeleninu ako prilohu... z jedal napr. segedin, sote, paprikas
@beky223 napr. ryzu varim uz len v tom hrnci. Taktiez v nom aj dusim maso, casto vyuzivam tlakove varenie, parim v nom knedle, zeleninu ako prilohu... z jedal napr. segedin, sote, paprikas
@diewcatqoo mnam
@mk1111111111 dakujem. Prosim ta, s ktorou znackou robota si spokojna? Detto s ktorym povrchom/druhom panvic?
@barbie_b mixer kenwood a panvice vseho druhu a vsetkych povrchov, na kazde jedlo treba predsa inu 🙈🤣
@barbie_b haha, no hej existujú 😀 ja som tiež o nich najprv nevedela. Hľadala som nejaký menší litrový na puding, a našla som práve tie s dvojitým dnom. Od vtedy už aj veľké takéto kupujem. Príde mi že aj keď sa nahreju držia stabilnejšie teplotu. A väčšinou bývajú o dosť kvalitnejšie než iné typy hrncov, sú čisto nerezové. Aj panvicu mám takú a je super. Len cena je trochu vyššia. Ale oplatia sa, - mám ich roky, vyzerajú ako nové a fungujú rovnako na plyne, elektrickom variči aj indukcii.
@lenkakravcova dvojite dno alebo sendvicove dno? Lebo to su rozne veci. Dvojite dno ma mliekovar, kde sa leje voda medzi vonkajsiu a vnutornu nadobu. Sendvicove dno je s akumulacnou vrstvou medzi dvoma nerezovymi platmi.
@lenkakravcova dvojite dno alebo sendvicove dno? Lebo to su rozne veci. Dvojite dno ma mliekovar, kde sa leje voda medzi vonkajsiu a vnutornu nadobu. Sendvicove dno je s akumulacnou vrstvou medzi dvoma nerezovymi platmi.
@viestta fuu toto netuším ako sa to teda volá, doteraz som názov sendvicove dno nepočula. Posielam obrázky aké myslím. Nemajú to uvedené v popise. Iba že hrubé dno. Ale je to podľa popisu skôr to druhé čo hovoríš teda. Liať sa tam nedá nič.
@viestta fuu toto netuším ako sa to teda volá, doteraz som názov sendvicove dno nepočula. Posielam obrázky aké myslím. Nemajú to uvedené v popise. Iba že hrubé dno. Ale je to podľa popisu skôr to druhé čo hovoríš teda. Liať sa tam nedá nič.
@lenkakravcova to je sendvicove dno. Dva, alebo 3 platy kovu navarene jeden na druhy
@lenkakravcova toto je hrniec s dvojtym dnom
https://www.alza.sk/lamart-mliekovar-15-l-lait-...
@lenkakravcova toto je hrniec s dvojtym dnom
https://www.alza.sk/lamart-mliekovar-15-l-lait-...
@viestta aha vďaka. Si to musím zapamätať. Som nevedela že ešte aj také niečo existuje 😃
@viestta aha vďaka. Si to musím zapamätať. Som nevedela že ešte aj také niečo existuje 😃
@lenkakravcova vy ste nemali doma piskaci hrniec na mlieko?
@lenkakravcova vy ste nemali doma piskaci hrniec na mlieko?
@viestta nemali. 🙂

Mne doniesol Jezisko multifunkcny hrniec Tefal. Ma funkciu tlakoveho hrnca, pomaleho varenia, ryzovaru, varenia v pare, su tam nejake programy na baby food, da sa tam aj piect kolac... este som zatial ani vsetky programy nevyuzila, ale je to uplny game changer u nas v kuchyni 🙂
A ano, dobry robot, ktory vymixuje, vymiesa, pomelie, nastruha.
@diewcatqoo Môžem sa spýtať, na aké jedlá ho najčastejšie používaš? Ja som v ňom robila zatiaľ len pár mäsových jedál a ďalej mi akosi nič nenapadá 😅