icon

Efektívne pomôcky pre rýchle a zdravé varenie

barbie_b
12. máj 2025

Ahojte, poradíte prosím, čo by mi v kuchyni pomohlo, aby som navarila RÝCHLO, zdravo, naraz veľké množstvo a jednoducho pre deti? Hocijaké náradie, spotrebiče, značku nožov, povrch a typ panvíc či hrncov, čokoľvek čo ušetrí drahocenné sekundy a ste radi, že to máte. Pomalý hrniec nie, lebo sa bojím nechať ho zapnutý sám doma odkedy susedu vyhorela spustená myčka, ale čokoľvek iné. Ďakujem vopred.

Strana
z2
beky223
12. máj 2025
@diewcatqoo

Mne doniesol Jezisko multifunkcny hrniec Tefal. Ma funkciu tlakoveho hrnca, pomaleho varenia, ryzovaru, varenia v pare, su tam nejake programy na baby food, da sa tam aj piect kolac... este som zatial ani vsetky programy nevyuzila, ale je to uplny game changer u nas v kuchyni 🙂
A ano, dobry robot, ktory vymixuje, vymiesa, pomelie, nastruha.

@diewcatqoo Môžem sa spýtať, na aké jedlá ho najčastejšie používaš? Ja som v ňom robila zatiaľ len pár mäsových jedál a ďalej mi akosi nič nenapadá 😅

tiezjedna
12. máj 2025
@barbie_b

@luccija este k teplovzdusnej friteze - citala som, ze sa tam da naraz robit len mensie mnozstvo jedla - je to tak?

@barbie_b ja som si teplovzdušnú kúpila od Tefal Dual Easy Fry Grill a teda hranolky z nej sú fuj. Inak veľká spokojnosť od steakov až po blbinky z lístkového cesta👍

diewcatqoo
12. máj 2025
@beky223

@diewcatqoo Môžem sa spýtať, na aké jedlá ho najčastejšie používaš? Ja som v ňom robila zatiaľ len pár mäsových jedál a ďalej mi akosi nič nenapadá 😅

@beky223 napr. ryzu varim uz len v tom hrnci. Taktiez v nom aj dusim maso, casto vyuzivam tlakove varenie, parim v nom knedle, zeleninu ako prilohu... z jedal napr. segedin, sote, paprikas

barbie_b
autor
12. máj 2025
@diewcatqoo

@beky223 napr. ryzu varim uz len v tom hrnci. Taktiez v nom aj dusim maso, casto vyuzivam tlakove varenie, parim v nom knedle, zeleninu ako prilohu... z jedal napr. segedin, sote, paprikas

mk1111111111
12. máj 2025
@barbie_b

@mk1111111111 dakujem. Prosim ta, s ktorou znackou robota si spokojna? Detto s ktorym povrchom/druhom panvic?

@barbie_b mixer kenwood a panvice vseho druhu a vsetkych povrchov, na kazde jedlo treba predsa inu 🙈🤣

viestta
12. máj 2025
@lenkakravcova

@barbie_b haha, no hej existujú 😀 ja som tiež o nich najprv nevedela. Hľadala som nejaký menší litrový na puding, a našla som práve tie s dvojitým dnom. Od vtedy už aj veľké takéto kupujem. Príde mi že aj keď sa nahreju držia stabilnejšie teplotu. A väčšinou bývajú o dosť kvalitnejšie než iné typy hrncov, sú čisto nerezové. Aj panvicu mám takú a je super. Len cena je trochu vyššia. Ale oplatia sa, - mám ich roky, vyzerajú ako nové a fungujú rovnako na plyne, elektrickom variči aj indukcii.

@lenkakravcova dvojite dno alebo sendvicove dno? Lebo to su rozne veci. Dvojite dno ma mliekovar, kde sa leje voda medzi vonkajsiu a vnutornu nadobu. Sendvicove dno je s akumulacnou vrstvou medzi dvoma nerezovymi platmi.

lenkakravcova
12. máj 2025
@viestta

@lenkakravcova dvojite dno alebo sendvicove dno? Lebo to su rozne veci. Dvojite dno ma mliekovar, kde sa leje voda medzi vonkajsiu a vnutornu nadobu. Sendvicove dno je s akumulacnou vrstvou medzi dvoma nerezovymi platmi.

@viestta fuu toto netuším ako sa to teda volá, doteraz som názov sendvicove dno nepočula. Posielam obrázky aké myslím. Nemajú to uvedené v popise. Iba že hrubé dno. Ale je to podľa popisu skôr to druhé čo hovoríš teda. Liať sa tam nedá nič.

viestta
12. máj 2025
@lenkakravcova

@viestta fuu toto netuším ako sa to teda volá, doteraz som názov sendvicove dno nepočula. Posielam obrázky aké myslím. Nemajú to uvedené v popise. Iba že hrubé dno. Ale je to podľa popisu skôr to druhé čo hovoríš teda. Liať sa tam nedá nič.

@lenkakravcova to je sendvicove dno. Dva, alebo 3 platy kovu navarene jeden na druhy

viestta
12. máj 2025
@lenkakravcova

lenkakravcova
12. máj 2025

@viestta aha vďaka. Si to musím zapamätať. Som nevedela že ešte aj také niečo existuje 😃

viestta
12. máj 2025
@lenkakravcova

@viestta aha vďaka. Si to musím zapamätať. Som nevedela že ešte aj také niečo existuje 😃

@lenkakravcova vy ste nemali doma piskaci hrniec na mlieko?

lenkakravcova
12. máj 2025
@viestta

@lenkakravcova vy ste nemali doma piskaci hrniec na mlieko?

@viestta nemali. 🙂

Strana
z2