Efektívne riešenia pre úložný priestor na obuv
Ahojte, potrebujem poradiť. Ako máte uložené topánky, ktoré bežne nosíte. Myslím celá rodina denne. Máme maličkú predsieň, je tam nejaký vešiak, skrinka, komoda, zrkadlo. Ako máte vyriešené odkladanie topánok, keď prídete domov, prípadne sú topánky mokré atď.
Je lepšie asi mať policový kovový botník. Hľadám inšpiráciu, budem vďačná za rady aj nejaké foto. Ďakujem.
Mokre nedávam do skrine na topánky. Normálne ich nechávam vonku na odvapkávači a keď deti prinesú úplne mokre, tak muž ich večer fenuje. My máme normálne na mieru spravenú stolárom skrinku až po strop a tam su len topánky. Každý môže mať na chodbe vyložený jeden pár. Inak si musia odkladať do skrinky. Jasné, že sa to nedodržiava ale kedze to viac vadi muzovi ako mne, tak on to vecer sprace. Možno by som namiesto komody porozmýšľala dať si vyrobiť skrinku na mieru až po strop. Hore dávame mimosezónne topanky a dole sú sezónne.
Mokre nedávam do skrine na topánky. Normálne ich nechávam vonku na odvapkávači a keď deti prinesú úplne mokre, tak muž ich večer fenuje. My máme normálne na mieru spravenú stolárom skrinku až po strop a tam su len topánky. Každý môže mať na chodbe vyložený jeden pár. Inak si musia odkladať do skrinky. Jasné, že sa to nedodržiava ale kedze to viac vadi muzovi ako mne, tak on to vecer sprace. Možno by som namiesto komody porozmýšľala dať si vyrobiť skrinku na mieru až po strop. Hore dávame mimosezónne topanky a dole sú sezónne.
@betulinka1 Tá predsieň je fakt veľmi malinká, nad komodou je zrkadlo, vedľa nej vešiak, nemáme kde dať skrinku až po strop na topánky, hoci by sa mi to veľmi pozdávalo... Aj ten regál na topánky musí byť pred radiátorom...
Pod zrkadlom mame botnik s lavicou, kde su topanky casto nosene a potom mame original skrinu na topanky, kde su zvysne na sezonu. Ale mame velku predsien a sme len dvaja, cize ziadny problem. Jeden botnik mam dokonca aj na chodbe este pred vstupom do bytu, kde mam sportove topanky, nikdy nic nezmizlo.
@betulinka1 Tá predsieň je fakt veľmi malinká, nad komodou je zrkadlo, vedľa nej vešiak, nemáme kde dať skrinku až po strop na topánky, hoci by sa mi to veľmi pozdávalo... Aj ten regál na topánky musí byť pred radiátorom...
@anonym_autor vymen komodu za skrinu. Dole das topanky, drobnosti do zasuviek a zrkadlo moze byt aj na dverach skrine. Topanky co vyzujete mozu vyschnut na odkvapkavaci pod vesiakom.
@anonym_autor ale na mieru ti to vie spraviť stolár aj na maly priestor. Čiže aj užšie. V podstate priestorovo ti to nezaberie viac ako komoda. Zrkadlo vieš dať aj na dvere.
@anonym_autor my sme 7 , doteraz nemam rozumný system

na také že mokré máme obyčajný odkvapkávač na topánky. a potom sa umyjú a odložia… a niekedy sa aj neodložia… podmienka je 1pár na človeka…