Hlučná sušička
Ahojte priateľ kúpil susičku dal ju do chodby, no je veľmi hlučná, nečakala som že až tak proste ma otravuje jej hluk, no povadili sme sa na tom že on nebude kupovať ďalšiu. Ja som nevedela že bude až takato hlučná je to moja prvá :( máme základnú radu stala nejakých 380 eur, som z nej sklamaná :(
ja mam drahsiu a vyssiu radu a je hlucna tiez
@anonym_autor moja bosh , vyššia rada je tiež hlučná ..s tým nič nenarobíš
@sharka174 v robote sme mali LG a bola extra tichá že som ju vôbec nepočula len ako sa hádže prádlo ..u mojej počuť motor 😭😭😭
@sharka174 my sme mali v robote LG a tá bola extra tichá bolo počuť len trošku hádzanie prádla v našej počuť motor😭😭😭 ale ja som si myslela že všetky susicky sú také tiché
Podľa mňa to bude akustikou miestnosti. V malom priestore sú spotrebiče viac počuť. Aká sušička to je?
Podľa mňa to bude akustikou miestnosti. V malom priestore sú spotrebiče viac počuť. Aká sušička to je?
@wade Whirlpool úplne tá najlacnejšia ..môže byť malinká chodbička
Aj naša hrkoce a to ju máme novú len takmer rok bude mať na jeseň, sušička vždy bude robiť hluk, môžeš kúpiť aj 50 rôznych, takisto ako počuť práčku, aj umývačku riadu, každý spotrebic počuť
Na to si musis len zvyknut. Porovnaj db na tej z roboty a tej vasej. Mozno bude problem,ze je v chodbe a je tam ina akustika ako v priestore u teba v praci.
Tie vyššie rady môžu byt trošku menej hlučne ale zázraky nečakaj. Najväčší hluk robí, keď prádlo dopadá do bubna. Ten princíp je rovnaký všade. Mám miele keď susi tak ju počuješ no. Nijaký rozdiel oproti. Siemens čo som mal pred tým.
@wade tiez sme mali kedysi Siemens a teraz uz dlhe roky Miele😂
Moja je tiez hlučna. Ja ju mam v kupelni a ked tak zavriem dvere. Nevieš ju umiestniť niekam inam?
Tak ja teda moju skoro nepočujem, len teda ked som v kúpeľni, kde ju mam umiestnenú. Mam Beko. Jasne, ze nie je úplne potichu, ale práčku a mycku počuť viac
na 100% to bude akustikou miestnosti nie sušičkou. neviete ju šupnuť alebo spraviť okolo nej akúsi "vstavaná skriňu"? jednak nebude na očiach a druhak keď ju tam zavreš tak ju bude menej počuť.
@anonym_autor a nevadí vám skôr ten smrad z nej keď ju máte na chodbe ? Lebo tiež sme ju dali na chodbu lebo máme kupelku meter x meter a teda fópa. Taký ten smrad z toho susenia je otras....
Aj naša hrkoce a to ju máme novú len takmer rok bude mať na jeseň, sušička vždy bude robiť hluk, môžeš kúpiť aj 50 rôznych, takisto ako počuť práčku, aj umývačku riadu, každý spotrebic počuť
@zuzubb007 dovolím si nesúhlasiť - mám druhú umývačku riadu a to je nebe a dudy ...
Vsetky su hlucne, svokra ma brutal drahu a je to hlucne ako moja za 350 eur, the same shit, ked to vadi, tak daj susit pradlo a chod het z domu ked to ide ( nakup, stretko atd ) a vratis sa ked bude program uz skonceny
@anonym_autor a nevadí vám skôr ten smrad z nej keď ju máte na chodbe ? Lebo tiež sme ju dali na chodbu lebo máme kupelku meter x meter a teda fópa. Taký ten smrad z toho susenia je otras....
@majus2323 my tam nemáme žiadny smrad práveže ide z toho vôňa vypraneho prádla
@majus2323 my tam nemáme žiadny smrad práveže ide z toho vôňa vypraneho prádla
@anonym_autor šak to je ten smrad... Dýchacie cesty sú neni nadšene verte mi
@anonym_autor Mám AEG najvyššej rady a akonáhle tam je niečo kovové, napr. zips, tak búcha, trieska. Ak sa stane že tam je prádlo bez, tak je to celkom ok, ale počuť ako sa prevaľuje. Ona nejde na nejaké vysoké otáčky, keďže je kondenzačná, a teda pri tých nízkych otáčkach robí to prádlo hluk. Obávam sa že je jedno aká značka. Ale to mäkkučké prádlo, za 2 hodiny suché, to stojí za to 🤩

Tie vyššie rady môžu byt trošku menej hlučne ale zázraky nečakaj. Najväčší hluk robí, keď prádlo dopadá do bubna. Ten princíp je rovnaký všade. Mám miele keď susi tak ju počuješ no. Nijaký rozdiel oproti. Siemens čo som mal pred tým.