icon

Je bezpečné mať sušičku na plávajúcej podlahe?

dada011
7. nov 2025

Ahojte chcem sa spýtať, dá sa dať sušička na plávajúcu podlahu samostatne stojca myslím, nič to nerobí na podlahe ?? Má to niekto tak napríklad v spálni??? Ďakujem za odpovede

minenkaa
7. nov 2025

@dada011 a čo presne by mala ta sušička spraviť s podlahou?

anonym_6cb007
7. nov 2025

Tiež ma zaujíma tvoje zmýšľanie, že čo by sa tej podlahe mohlo stať kvôli sušičke.

oliviabb
7. nov 2025

@dada011 máme v spálni na plávačke, v pohode

dada011
autor
7. nov 2025

neviem 🙂 planujem kupiť a muž to nechce dať na plavajucu podlahu (asi kvôli zásobníku na vodu), tak len či to niekto má a v pohode je to aj na plavačke, susičku ešte nemám a zvažujem kupu, tak preto neviem ešte či náhodou i pri sušení "netancuje" alebo ked vyberáte vodu z kondenzačnej nádoby či sa vam niekedy nevyliala na plavačku.

marca12
7. nov 2025
@dada011

neviem 🙂 planujem kupiť a muž to nechce dať na plavajucu podlahu (asi kvôli zásobníku na vodu), tak len či to niekto má a v pohode je to aj na plavačke, susičku ešte nemám a zvažujem kupu, tak preto neviem ešte či náhodou i pri sušení "netancuje" alebo ked vyberáte vodu z kondenzačnej nádoby či sa vam niekedy nevyliala na plavačku.

@dada011 Voda sa nema ako vyliat ten zasobnik je cely uzavrety a je tam len mala diera na vylievanie vody. Neboj s podlahou sa nic nestanr,ziadna voda sa tam nedostane.

nevenka
7. nov 2025
@dada011

@dada011 keby sa vyliala, tak to predsa utries, nie? Vsak za taku chvilku sa nic nestane, hlavne, aby neslo vela vody do spar. Ja osobne, radsej susicku mat (kdekolvek sa zmesti), ako nemat 🤣

nevenka
7. nov 2025
@marca12

@dada011 Voda sa nema ako vyliat ten zasobnik je cely uzavrety a je tam len mala diera na vylievanie vody. Neboj s podlahou sa nic nestanr,ziadna voda sa tam nedostane.

@marca12 aha, vidis, to som nevedela, ako je to so zasobnikom, my ju mame napojenu na odpad rovno 🙂

nevenka
7. nov 2025

A teraz ma napadlo, ze svagrovci ju mali v detskej istu dobu a v pohode na plavacke.

januska12323
7. nov 2025

Voda je len v zásobníku, ktorý po sušení vyleješ. Sama sušička sa nehýbe ani z nej nič nekvapká.

marca12
7. nov 2025
@nevenka

@dada011 keby sa vyliala, tak to predsa utries, nie? Vsak za taku chvilku sa nic nestane, hlavne, aby neslo vela vody do spar. Ja osobne, radsej susicku mat (kdekolvek sa zmesti), ako nemat 🤣

@nevenka Moja rec. Ja nechapem,ze som tak dlho vahala s kupou. Netusila som,ze je to taky pomocnik. To by mal kazdy chlap povinne svojej zene kupit a nie este ofrflavat.

minenkaa
7. nov 2025

@dada011 po každom sušení vylejes,budú tam asi tri deci vody a je

dada011
autor
7. nov 2025

Ďakujem veľmi pekne všetkým za odpovede 🙂

luxus10
8. nov 2025

daj pod nozicky protivibracne podlozky...