Je bezpečné mať sušičku na plávajúcej podlahe?
Ahojte chcem sa spýtať, dá sa dať sušička na plávajúcu podlahu samostatne stojca myslím, nič to nerobí na podlahe ?? Má to niekto tak napríklad v spálni??? Ďakujem za odpovede
Tiež ma zaujíma tvoje zmýšľanie, že čo by sa tej podlahe mohlo stať kvôli sušičke.
neviem 🙂 planujem kupiť a muž to nechce dať na plavajucu podlahu (asi kvôli zásobníku na vodu), tak len či to niekto má a v pohode je to aj na plavačke, susičku ešte nemám a zvažujem kupu, tak preto neviem ešte či náhodou i pri sušení "netancuje" alebo ked vyberáte vodu z kondenzačnej nádoby či sa vam niekedy nevyliala na plavačku.
neviem 🙂 planujem kupiť a muž to nechce dať na plavajucu podlahu (asi kvôli zásobníku na vodu), tak len či to niekto má a v pohode je to aj na plavačke, susičku ešte nemám a zvažujem kupu, tak preto neviem ešte či náhodou i pri sušení "netancuje" alebo ked vyberáte vodu z kondenzačnej nádoby či sa vam niekedy nevyliala na plavačku.
@dada011 Voda sa nema ako vyliat ten zasobnik je cely uzavrety a je tam len mala diera na vylievanie vody. Neboj s podlahou sa nic nestanr,ziadna voda sa tam nedostane.
@dada011 keby sa vyliala, tak to predsa utries, nie? Vsak za taku chvilku sa nic nestane, hlavne, aby neslo vela vody do spar. Ja osobne, radsej susicku mat (kdekolvek sa zmesti), ako nemat 🤣
A teraz ma napadlo, ze svagrovci ju mali v detskej istu dobu a v pohode na plavacke.
Voda je len v zásobníku, ktorý po sušení vyleješ. Sama sušička sa nehýbe ani z nej nič nekvapká.
@dada011 keby sa vyliala, tak to predsa utries, nie? Vsak za taku chvilku sa nic nestane, hlavne, aby neslo vela vody do spar. Ja osobne, radsej susicku mat (kdekolvek sa zmesti), ako nemat 🤣
@nevenka Moja rec. Ja nechapem,ze som tak dlho vahala s kupou. Netusila som,ze je to taky pomocnik. To by mal kazdy chlap povinne svojej zene kupit a nie este ofrflavat.
Ďakujem veľmi pekne všetkým za odpovede 🙂
daj pod nozicky protivibracne podlozky...

@dada011 a čo presne by mala ta sušička spraviť s podlahou?