Je hlučnosť indukčnej dosky Bosch normálna?
Baby,ktore mate indukciu,aj ta vasa je takantrosku hlucnejsia?Mame Boshku,a naozaj som necakala,ze toto bude spotrebic,ktory bude hlucny.Cim vyssi stipen ohrevu,tym viac huci.Je to normalne?
Hm ja nasu veru nepocujem....na zaciatku mozno kym sa zahreje a potom uz nic
Nasu pocut iba na zaciatku pri najvasom "horaku", ked sa zahrieva. Pri tych mensich iba trosku. Pocas varenia uz nie je vobec pocut.
My máme Bosch a nemám pocit, že hučí. Aspoň nie tak nahlas, aby som si to uvedomila a rušilo ma to.
Doma sice nemam ale co som zazila v inych domacnostiach vzdy to bolo tiche…
Ano, teochu huci na najvyssom stupni. Ale nie je to nic extremne rusive.
Mame tento model.Ma vyborne recenzie a nikto nespomina take az hucanie obzvlast na vysokom vykone.Cim vyssi vykon tym vacsi hluk.Necakala som ze bybsom mala varnu dosku vobec pocut akokolvek Bosch PIE651FC1E
Mam bosch a vôbec ju nepočuť, máš to dobre zapojené?
@ariannazara Hm,mysleli sme ze ano,ale pride elektrikar na ine veci,dam to skontrolovat.Fakt huci.
Ja keď som prvýkrát v novom dome zapla našu indukciu,myslela som,že odpadnem. Strašne to hučalo,myslela som,že nám skratuje niečo 🙈 nahrávala som a posielala kamoškami,či to akože fakt takto má hucat. A poviem ti,je to dosť subjektívne vnímanie. Väčšina mi povedala,že áno,normálne to je,ale veď to až tak nehuci...mňa išlo poraziť. Samozrejme,už som si na to zvykla po 4 rokoch,už si to vôbec neuvedomujem,ale keďže to bola moja prvá skúsenosť,úplne som bola vykoľajena z toho zvuku...
Veľa robia aj hrnce. Niektoré hucia viac,iné menej.
@julajlatvar Och akoby som citala dnes o sebe 😁 a aku mas znacku?Ze povujem umyvacku ok,mozno aj chladnicku no...ale indukcia?Nikdy by som to nepovedala!A to som si kupovala 35 decibelovu umyvacku!Ta indukvia znie ako digestor.
Možno máš skôr nekvalitne hrnce 🤷🏼♀️
@mousegirl uplne nove toscomy na indukciu,neverim ze nie su kvalitne .https://m.alza.sk/tescoma-suprava-hrncov-ultima... panvice tiez tescomy nove
Keď to znie ako digestor, nerobí ten hluk ventilátor? Ako tam máte vyriešené odvetrávanie?
moze byt uvolneny ten indukcny kabel pod sklom ("pod horakmi"), takze vibruje. Mozno tiez ventilator pocujes, ak ma regulovane otacky podla vykonu a nie teploty obvodov menica. A este to moze robit hrniec s dvojitym dnom, ked ma uvolneny v sebe vyplnovaci element sendvicoveho dna. (Robi ti to aj na klasickom obycajnom smaltovanom hrnci?)
Ak to nieje hrncami tak to moze byt ventilator na chladenie elektroniky. Ak je v zaruke zavolaj si servis pripadne posli im video. Ked sme este raz davno mali sporak s rurou tak tam bol prave vadny ventilator... mal som na to nervy. Nakoniec prisiel servisak... ze vraj bol uvolneny.. spravil to a bolo uplne tichucko.

My mame gorenje, je to tiche, len sem tam na zaciatku ked prve dve minuty taha plny vykon, tak to ma trosku zvuk ako elektroauto. Take to tiche vzuuum. Ale potom to hned prestane a uz je ticho