Je lepší nábytok Ikea alebo Kondela?
Jednoznačne IKEA
Kondela sú haraburdy...
my máme viac nábytku z Decodom - len to je už tiež asi 15 r - odvtedy mohla ísť kvalita dole.
V ikei máš rôzne úrovne kvality (a ceny), máš tam "kartonove"nabytky aj masívne
My mame kuchyňu ikea, spálňu möbelix a xxxlutz aj obývačka časť universal ( quelle ) a všetko ok co sa týka kvality
Určite ikea. Z Kondely nechcem už ani rámček na fotky po mojich skúsenostiach
Mala som sedačku od kondelu 13 rokov, potom som darovala rodine a tam ju používali ešte 5rokov, novú tiež od nich 5 rokov, ,písacie stoly, konferenčné stolíky stoličky mám tiež od kondelu minimálne 15 rokov
pri týchto lacných treba proste vidieť a pozrieť aká je hrubá drevotrieska, či to je stabilné alebo labilné a tak. Nájdeš aj nezničiteľné kúsky za pár eur, aj také, čo sú labilné už po poskladaní. Mám fajn veci aj z Ikei, Kondely, Jysku, Mobelixu, ale aj jednu labilnú komodu z Kondely a stoličky z Jysku čo tiež lakovanie nič moc. Teda fakt najlepšie pozrieť osobne a potom sa rozhodnúť.
Mame jeden stolík z kondely a sme s ním spoko. A z ikei regál a tiež v pohode. Ale gauč alebo linku napr by som nechcela ani z jedného
Mame všetko ikea a som spokojna
Ale kondela nie je vyrobca nabytku, ci? Len predajca. Cize tam ma x znaciek roznych vyrobcov a zalezi na co natrafis. Ikea je aj vyrobcom nabytku, ktory predava.
Od kondelu ani varechu by som uz nekupila 😏
Ja už z IKEA nechcem nič po zhliadnutí dokumentu ako drancuje lesy na celom svete...
ikea
Ale kondela nie je vyrobca nabytku, ci? Len predajca. Cize tam ma x znaciek roznych vyrobcov a zalezi na co natrafis. Ikea je aj vyrobcom nabytku, ktory predava.
@ikonica Ikea tak isto len predava pod svojou znackou,vyraba to kde kto.....skladas to a vidis ze jedna skrina bola vurobena v piatich statoch......a za posledne dva-tri roky isla kvalitou rapidne dadol
KOndela je polsky bordel..Uz ked tak IKEA jednoznacne..
Pracovala som v kondela v bb.
Cca 2 roky.
Nekvalitný nábytok z poľska.
Reklamácie nulové, zamietaju.
Určite odporúčam IKEA nábytok.
Ani jedno ani druhé a čo viem kondela je len predajca,nie výrobca nábytku.
predajca je aj decodom... mali sme od nich sedačku a doma som našla že made in poland... a pritom mali reklamu že je výrobca a koľkým ľuďom dávajú prácu.
Dnes mi prišli Ikea jedalenske stoličky objednala som len 2 stoličky na skúšku a som prekvapena dobre zabalene žiadne odretie myslim to čalunenie vsetko ok objednam aj ďalšie. Ked to porovnam komodu ktoru mam z allegro tak tie stoličky super kvalita 😁
IKEA je najväčší výrobca nábytku na svete.. zameriavajú sa na všetky finančné skupiny ľudí, aby čo najväčšia skala ľudí si mohla dovoliť kúpiť nábytok či doplnky.. majú aj dosť drahé a kvalitnejšie, ale aj kvalitné ktoré nemajú veľku cenu..
Ano, mali škandály, ale tak isto sa veľmi snažia o udržateľnosť a nové lesy stále sadia.. čo sa nedá povedať o iných výrobcoch.. čiže ak clovek pozerá na tento aspekt, aj tak vychádza IKEA ako firma ktorá sa snaží svoju výrobu čo najlepšie zladiť aj s ekologiou.. ja mám IKEA veľmi rada a som spokojná..

za mňa ani jedno