icon

Je lepší nábytok Ikea alebo Kondela?

11. máj 2025
Strana
z2
sasa1310
11. máj 2025

za mňa ani jedno

koniarova
11. máj 2025

Jednoznačne IKEA

deti95060810
11. máj 2025

Kondela sú haraburdy...
my máme viac nábytku z Decodom - len to je už tiež asi 15 r - odvtedy mohla ísť kvalita dole.

sonava
11. máj 2025

V ikei máš rôzne úrovne kvality (a ceny), máš tam "kartonove"nabytky aj masívne

stellarstar
11. máj 2025

My mame kuchyňu ikea, spálňu möbelix a xxxlutz aj obývačka časť universal ( quelle ) a všetko ok co sa týka kvality

buberova
11. máj 2025

Určite ikea. Z Kondely nechcem už ani rámček na fotky po mojich skúsenostiach

katica06
11. máj 2025

Mala som sedačku od kondelu 13 rokov, potom som darovala rodine a tam ju používali ešte 5rokov, novú tiež od nich 5 rokov, ,písacie stoly, konferenčné stolíky stoličky mám tiež od kondelu minimálne 15 rokov

marsmykkok
11. máj 2025

pri týchto lacných treba proste vidieť a pozrieť aká je hrubá drevotrieska, či to je stabilné alebo labilné a tak. Nájdeš aj nezničiteľné kúsky za pár eur, aj také, čo sú labilné už po poskladaní. Mám fajn veci aj z Ikei, Kondely, Jysku, Mobelixu, ale aj jednu labilnú komodu z Kondely a stoličky z Jysku čo tiež lakovanie nič moc. Teda fakt najlepšie pozrieť osobne a potom sa rozhodnúť.

lucia13022023
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
11. máj 2025

Mame jeden stolík z kondely a sme s ním spoko. A z ikei regál a tiež v pohode. Ale gauč alebo linku napr by som nechcela ani z jedného

lasona
11. máj 2025

Mame všetko ikea a som spokojna

ikonica
11. máj 2025

Ale kondela nie je vyrobca nabytku, ci? Len predajca. Cize tam ma x znaciek roznych vyrobcov a zalezi na co natrafis. Ikea je aj vyrobcom nabytku, ktory predava.

lauriik
11. máj 2025

Od kondelu ani varechu by som uz nekupila 😏

laila22
11. máj 2025

Ja už z IKEA nechcem nič po zhliadnutí dokumentu ako drancuje lesy na celom svete...

majamat
Autor odpoveď zmazal
laila22
11. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat BRW je na útok na 7 rokov v taká je ich politika predaja..

majamat
Autor odpoveď zmazal
laila22
11. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat verím. Aj moja mamina si kúpila do jedálne.. vypadali to pekne ale tiež bolo treba podotahovat pánty, spevniť.. na komore dá jej dokonca ošúpala mahagonova fólia, tak sme lepili novú..

deedol
11. máj 2025

ikea

martin96321
12. máj 2025
@ikonica

Ale kondela nie je vyrobca nabytku, ci? Len predajca. Cize tam ma x znaciek roznych vyrobcov a zalezi na co natrafis. Ikea je aj vyrobcom nabytku, ktory predava.

@ikonica Ikea tak isto len predava pod svojou znackou,vyraba to kde kto.....skladas to a vidis ze jedna skrina bola vurobena v piatich statoch......a za posledne dva-tri roky isla kvalitou rapidne dadol

alenamihal
12. máj 2025

KOndela je polsky bordel..Uz ked tak IKEA jednoznacne..

samko0405
12. máj 2025

Pracovala som v kondela v bb.
Cca 2 roky.
Nekvalitný nábytok z poľska.
Reklamácie nulové, zamietaju.
Určite odporúčam IKEA nábytok.

marki07
12. máj 2025

Ani jedno ani druhé a čo viem kondela je len predajca,nie výrobca nábytku.

deti95060810
12. máj 2025

predajca je aj decodom... mali sme od nich sedačku a doma som našla že made in poland... a pritom mali reklamu že je výrobca a koľkým ľuďom dávajú prácu.

lauricka
12. máj 2025
@laila22

Ja už z IKEA nechcem nič po zhliadnutí dokumentu ako drancuje lesy na celom svete...

@laila22 najviac drancujú lesy papierne. Ako šetrite papierom? Používate papier? Ľudia si toto vôbec neuvedomujú.

majamat
Autor odpoveď zmazal
laila22
12. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@lauricka nájdi si ten dokument o IKEA..
@majamat presne. Strašná birokracis, všetko zakladať do archívu a potom skartovat..

autor
12. máj 2025

Dnes mi prišli Ikea jedalenske stoličky objednala som len 2 stoličky na skúšku a som prekvapena dobre zabalene žiadne odretie myslim to čalunenie vsetko ok objednam aj ďalšie. Ked to porovnam komodu ktoru mam z allegro tak tie stoličky super kvalita 😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
12. máj 2025

IKEA je najväčší výrobca nábytku na svete.. zameriavajú sa na všetky finančné skupiny ľudí, aby čo najväčšia skala ľudí si mohla dovoliť kúpiť nábytok či doplnky.. majú aj dosť drahé a kvalitnejšie, ale aj kvalitné ktoré nemajú veľku cenu..

Ano, mali škandály, ale tak isto sa veľmi snažia o udržateľnosť a nové lesy stále sadia.. čo sa nedá povedať o iných výrobcoch.. čiže ak clovek pozerá na tento aspekt, aj tak vychádza IKEA ako firma ktorá sa snaží svoju výrobu čo najlepšie zladiť aj s ekologiou.. ja mám IKEA veľmi rada a som spokojná..

Strana
z2