Je možné postaviť holodom do 120 000 EUR?
Dobrý deň, mame pozemok, je možné sa zmestiť do ceny 120 000€ za holodom 120m2 postavený firmou? …áno viem že každá firma ma iný cenník, zaujíma ma osobná skúsenosť ..
Pozemok je rovinatý, lokalita liptovský Mikuláš
Mozno nejaky drevodom alebo montovany 🤷🏼♀️ ale to si vies pozriet
Drevodom určite za takú cenu vám postavia. Tiež mám drveodom.
Drevodom áno.
Nas stal komplet cely bungalov, nie holodom 13x12m 200 000€. Robili nam vacsinu zivnostnici.
@17alexis V akom roku? Lebo moji rodičia kúpili bungalov v roku 2017 za 200 000 a my s manželom tento rok kupujeme len hrubú stavbu bungalovu za 200 000
Sused stavia dom holdom na kluc 120m2 a cenu ma na 132 000e ..firma je z Oravy..
@123kika1234 zacali sme stavat v r. 2021 v case velkeho zdrazovania stavebneho materialu. Podla znalca ma aktualne hodnotu okolo 400 000€ - ide o pasivny dom, mame fotovoltiku, tepelne cerpadlo...velky pozemok.
@alenamihal A ta firma urobi vsetko,elektriku, omietky a teda ostatne veci, podlahy,,? Dakujem
@vorkola co som videla CP tak ano,aj podlahy,oteplenie,malovanie vnutri aj tepelne cerpadlo..
Pracujem vo firme, ktorá vyrába a montuje drevodomy. Dá sa zmestiť do tej ceny, no samozrejme závisí to od množstvo faktorov - úžitková plocha, strešná krytina, či chcete mať v cene aj základy alebo si ich robíte svojpomocne, aké okná zvolíte a pod..

holodom je v podstate hotový dom bez interiéru... ak by ste robili svojpomocne - to by ste možno spravili do 120 tisíc, ale firma isto nie...
ešte pozri napr. Prodom - kat. domov tam máš cenu mater. na dom, alebo aj cenu za dom na kľúč...
firmy sú drahé možno sa vám podarí zohnať niekoho po známosti za lacnejší peniaz...