Je možné v štvorizbovom byte pridať druhé WC?
Je možné v byte urobiť druhé wc? Kúpeľňa je v pôvodnom stave a klasika samostatné wc. Predstavujem si po prerabke sprchový kut a pri kúte wc. Priestorovo to bude skoro rovnaké ako teraz je vaňa.
A kde pripojis odpad z WC? To musi byt priamo pripojene na vertikalny zvod a musi to tiect samospadom
Mame 4 izbovy byt, predchadzajuca majitelka mala zrusene wc v kupelni, my sme si ho dali dorobit. Rura na odpad tam bola. Treba zistit, ci tam je.
Pošli mi približný náčrt pôdorysu bytu aj s vyznačený mi stupackami
Ide to ak je nové WC na stene kde sú stupacky s odpadom. Ja mam takto 2. WC v kúpeľni spolu so sprchačom miesto vane
Urcire sa to da, susedia tak maju, jedno samostatne (ako povodne) a jedno v kupelni vedla, idu im dve wc do jednej stupacky na odpad teda. Cize akoby jedna je z prednej strany stupacky a druhe z bocnej
To či to ide vám vie povedať architekt, resp. firma ktorá robí rekonštrukcie bytov. My sme v jednom byte dispozične vymenili wc, kúpeľňu a chodba sa vytvorila na mieste bývalej kúpeľne a plus sme na novom wc pridali aj umývadlo na ruky, tak ale celé to prešlo architektom, projektom a stavebným povolením.
Kamoska nedávno prerábali byt a urobili ďalšie wc. Akurát si to nemôžeš urobiť na opačnom konci bytu, musia byť blízko pri sebe, vtedy ho vieš napojiť na odpadovu rúru
áno, som spokojná
da sa to. pouzijes precerpavanie odpadu a odpadova rura moze ist v podhade pri strope.
napr:
https://www.instalatershop.sk/precerpavacie-sta...

Wc nie je to iste ako vaňa, ze si ho prehodis zlava doprava. Mas tam ďalšiu "ruru" na odpad?