icon

Je možné v štvorizbovom byte pridať druhé WC?

22. jún 2025

Je možné v byte urobiť druhé wc? Kúpeľňa je v pôvodnom stave a klasika samostatné wc. Predstavujem si po prerabke sprchový kut a pri kúte wc. Priestorovo to bude skoro rovnaké ako teraz je vaňa.

lienka.7
22. jún 2025

Wc nie je to iste ako vaňa, ze si ho prehodis zlava doprava. Mas tam ďalšiu "ruru" na odpad?

viestta
22. jún 2025

A kde pripojis odpad z WC? To musi byt priamo pripojene na vertikalny zvod a musi to tiect samospadom

adri266
22. jún 2025

Mame 4 izbovy byt, predchadzajuca majitelka mala zrusene wc v kupelni, my sme si ho dali dorobit. Rura na odpad tam bola. Treba zistit, ci tam je.

majulino
22. jún 2025

Pošli mi približný náčrt pôdorysu bytu aj s vyznačený mi stupackami

petruldo
22. jún 2025

Ide to ak je nové WC na stene kde sú stupacky s odpadom. Ja mam takto 2. WC v kúpeľni spolu so sprchačom miesto vane

maranta_leuconeura
22. jún 2025

Urcire sa to da, susedia tak maju, jedno samostatne (ako povodne) a jedno v kupelni vedla, idu im dve wc do jednej stupacky na odpad teda. Cize akoby jedna je z prednej strany stupacky a druhe z bocnej

petruldo
22. jún 2025
raffaella
22. jún 2025

To či to ide vám vie povedať architekt, resp. firma ktorá robí rekonštrukcie bytov. My sme v jednom byte dispozične vymenili wc, kúpeľňu a chodba sa vytvorila na mieste bývalej kúpeľne a plus sme na novom wc pridali aj umývadlo na ruky, tak ale celé to prešlo architektom, projektom a stavebným povolením.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. jún 2025
@petruldo

@petruldo Áno presne tak si to predstavujem 🙂 si spokojná s prerabkou?

autor
22. jún 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Pobavilo ma to 🤣

glade22
22. jún 2025

Kamoska nedávno prerábali byt a urobili ďalšie wc. Akurát si to nemôžeš urobiť na opačnom konci bytu, musia byť blízko pri sebe, vtedy ho vieš napojiť na odpadovu rúru

petruldo
22. jún 2025

áno, som spokojná

frflos_nespokojny
22. jún 2025

da sa to. pouzijes precerpavanie odpadu a odpadova rura moze ist v podhade pri strope.
napr:
https://www.instalatershop.sk/precerpavacie-sta...