icon

Je poriadok v dome nadštandardom?

9. feb 2025

Ahojte, tento týždeň som sa od jednej slovenskej dennej vlogerky dozvedela, že ak máme doma čisto, tak je to pretvárka, lebo nie je možné mať upratané.
Ak sú hračky na zemi, to považujem pri deťoch za štandard a nie neporiadok - musia sa predsa hrať. Alebo, ak pri tvorivých deťoch býva nastrihaný papier, trblietka a pod.. tiež je to štandard a pochopiteľné.
Ale príde mi normálne nepestovať doma pleseň, akceptovať ocikané steny od kocúra a pod.
Povedzte mi, žijem v naivite, ak si myslím, že zažratú špinu doma má minimum ľudí?
Podľa nej bežný neporiadok...

Je poriadok v dome nadštandardom?
Strana
z3
bubchen86
11. feb 2025

@rybiatko123 a jej chudak ,, muz ,, robi od nevidim do nevidim , a ked pride domov tak mu nadava do lenivcov 😱ona nedala tu malu do skoly , aby mohla doma ostat a nemusela pracovat 😱

milanemila
11. feb 2025

Je rozdiel neporiadok taky ten denny pri detoch (hracky, nejake omrvinky a tak), kt clovek na konci dna sprace a ine je mat spinavu a za debnanu domacnost (spinavy zachod, plesen v kupelni alebo kuchyni, spinavu chladnicku/mikrovlnku/ruru…) to je nechutne a je jedno ci som nemala deti, ci mam teraz 2 alebo by som ich mala 10, lebo na toto by som si vzdy nasla cas a nezila v spine.

tinus89
11. feb 2025

@rybiatko123 hej, ona je fakt divná..áno,zomrelo jej dieťa pri pôrode ale mala to riešiť s psychiatrom a psychológom dlhodobo...ale ona ani do tej istej nemocnice nechce ísť...chápem,je to strašné,neviem si to ani predstaviť prísť o dieťa ale mala to riešiť s odborníkmi...

terry658
11. feb 2025

Zažrarú špinu nemáme ale bordel veru hej. Nedarí sa mi to tu udržať upratané. Jednu miestnosť upracem a ďalšie dve deti s mužom rozhádžu. A takto stále dokola. A ak sa mi podarí upratať všetko,tak decká ochorejú a sme uas na začiatku.

ace123
11. feb 2025

Tak je spina a je spina. Kazdy mame tu toleranciu inde. Mam napr psa a to aj ked povysavam tak su nejake chlpi do hodiny naspat cize vysavat kazdy den nemienim a preto nemam rada neohlasene navstevy lebo musim prebehnut hned byt vysavacom inak mam blby pocit. Plesen a hrubu spinu ale v byte nedopustim. To na fotke mi uz pride hazard so zdravim

autor
12. feb 2025

@rybiatko123 Toto nedokážem pochopiť, že jej je jedno, že dieťa po nej zdedi akurát dlhy a exekúcie.
Dlh ma 8540, už aj má nariadenú exekúciu.
Nie, že sa s Marekom nechcú zobrať, ale nemôžu, aby im nesiahli na majetok.
Ďalšia vec, teraz je zdravie ok, ale čo ak pride choroba?
Uplne nerozumné rozhodnutie vykašlať sa na zdravotné poistenie. Aký je to aj príklad pre dieťa či pre sledovateľov? Jasné, že nemá spolupráce, lebo firmám záleží ak na tomto. Nikto nechce, aby jeho firmu reprezentovala osoba s exekúciami...

vikyhrzic
12. feb 2025

Ako viete že má taký dlh?

tiezjedna
12. feb 2025

Ja sa skôr divím, že ich niekto sleduje. Len som nakukla a prídu mi obaja hrozne primitívni😨 Nechápem, čím dokážu zaujať... Možno tak tým humusom doma🙄

autor
12. feb 2025

@vikyhrzic Je to verejne dostupna infomácia ako aj oznamenie o exekúciach.. Na Slovensku máme zoznam dĺžníkov, tak si môžete overiť ľudí, s ktorými spolupracujete, vztupujete do prac. vzťahu a pod

vikyhrzic
12. feb 2025

Áno viem ,že to existuje akurát som netušila ako sa vola skutočne.

vieronika14
12. feb 2025

Ved nepozname jej meno

autor
12. feb 2025

@vieronika14 aj to sa dá vygoogliť.. už sa o ich menách diskutovalo veľakrát

rybiatko123
12. feb 2025

@vieronika14 pozname, na internete už vystupujú dlho a za tu dobu sa čo to odhalilo 😉

rybiatko123
12. feb 2025

ona hlavne keď bola prvýkrát tehotná, tak vedela, že dieťa má poruchu, odporúčali jej prerušenie tehotenstva, ale ona sa rozhodla dieťa porodiť, aj keď vedela, že umrie. Prestala chodiť aj k dr.
Je to veľká trauma a tým pádom sa chorobne upla na svoju dceru a robí všetko preto, aby ju mala doma čo najdlhšie a aby sama nemusela riešiť čo bude robiť ďalej, keďže nepracuje.

bielasovicka
12. feb 2025

Mala som kocúra, a veruže do kupelky ani nevkrocil. Mal svoj záchod, a chodil len a len tam. 🐱

pikachu999
13. feb 2025

Niekto link na to video? 😀

lenka567899
18. feb 2025

Dnes je žiaľ trendy mat doma neporiadok a špinu.. "niesom otrokom svojej domácnosti, bordel v byte šťastný díte" a podobne reči..

domak2
18. feb 2025

Netuším o koho ide, ale teraz je veľmi populárne robiť videa na štýl "rage bait", čím kontroverznejsia blbosť tým viac ludi to bude sledovať a negatívne komentovať, v konečnom dôsledku tým viac sledovatelov. Tu na koniku to funguje vynikajúco 😁

vieronika14
18. feb 2025

@domak2 oni su rodina, robia denne vlogy a kedze to sla upratovat tak to aj natocila a ukazala pred a po
Ta foto je z videa

sheenik
19. feb 2025

Ten dluh/neplacení zdravotního, to je šílenost... Co až přijde nemoc? Myslím, že k nemocem má nakročeno velmi slušně... Minimálně cukrovka za rohem.

mimka1402
19. feb 2025

Pred rokmi rokucimi som ju mala rada, bolo mi jej ľúto. Keď začala každý rok piecť tortu mrtvemu dieťaťu, som si pomyslela svoje. Potom keď druhé dieťa prišlo a začala byť silou mocou alternativna, počas kovidu šírila nezmysly, je jasné, že tá žena už dávno mala riešiť svoje problémy. To ako sa rozhodla svoje dieťa izolovať a mať ho len doma na homeschoolingu ani nekomentujem. Nejde to o lásku ale o opiciu lásku niekoho vlastniť, mať a nepustiť. O tom, že už dávno sú stratená existencia ani nekomentujem. A to čo si.tu postla, brrr, nikto nevraví, že nemá kopu riadu v umývadlo alebo neustlanu posteľ či neumyte veci, väčšina z nás má občas dni kedy to nie je ako z katalógu. Ale toto?🙈 To je humusactvo.

mimka1402
19. feb 2025

@lenka567899 tak sem tam neupratane hračky a riad v dreze či neumyta podlaha je oproti tomu rozdiel...

tinus89
20. feb 2025

@mimka1402 ona ju ešte koji🙈 ja sa aj čudujem,že jej to niekto schválil ju doma učiť...

vieronika14
20. feb 2025

@tinus89 podľa mňa sa jej pekne venuje a Stela vie veľa na to,že je prváčka. Len mne nejde do hlavy to ako dieťa môže vedieť,že nemá rado tú klasickú školu ked tam nebolo vôbec. Ani raz...a potom to už nebude stres keď pôjde neskôr do nejakého kolektívu. Či nepôjde vôbec?

autor
21. feb 2025

@mimka1402 Zas musíme uznať, že Stella je múdre dievčatko. Voči tomu nemožno povedať krivého slova. Naozaj sa jej venuje viac ako je bežné

Strana
z3