Je skladací bežecký pás vhodný do bytu?
Ahojte rozmyslam ze si kupim na byt taky ten skladaci bezecky pas, co sa da potom zasunut napriklad pod postel, mate niekto taky? Je to dobre? Otazka neni to hlucne? Ako to vnimaju susedia? Je to pocut? Ďakujem
Není to hlučné...je to v pohode, nemám ani podložku a je to ok
Není to hlučné...je to v pohode, nemám ani podložku a je to ok
@ninka2018 a bola si u susedov a pocula si to?
Mám podložku a pýtala som sa suseda , povedal že nič nepočuje ale teda ono bývajú málokedy doma A večer nebeham
@emka530 ja by sim si urcite pod neho aspoň koberček dala, aby ti tlmilo, chcela by som len taky ten skladaci, nie taku nejaku veľkú mašinu
Ja mám ale bývam na prízemí
@emka530 ďakujem za tip 🙂 jasne, no my mame tiež plavacku, preto by som asi este dala pod neho mensi koberec v čase chodenia, behania
No my sme dost odhlucnena bytovka a bolo to pocut. Ale neviem co sa s pasom nakoniec stalo lebo po case uz prestali behavat. Asi to skoncilo ako vesiak ako vacsina tychto haraburd, ked je clovek prevy mesiac nadseny a potom to stoji v byte a sluzi ako vesiak
Ja mám v byte pás, využívam ho, ale na rýchlu chôdzu, nie na beh. Cvičím na ňom pravidelne už vyše roka, pre mňa super investícia. Mám pod ním podložku, či to nejak moc počuť dole netuším, ale asi áno, susedia sa našťastie nesťažujú, ale tak využívam ho tak 3 krát týždenne po 45 minút a nikdy nie vo večerných ani skorých ranných hodinách.
U nas v bytovke sused pod nami behaval. Ano, pod nami a bolo to strasne hlucne. Ked som si predstavila, ze pridem z prace a on bude zasa behat, hned mi bolo zle. Taketo veci by som v bytovkach zakazala. Ale ktovie aky typ mal 🤷♀️
"Na byt" 😃 hádam do bytu. Pre teba to hlučné nebude ale chudáci susedia pod vami 🤷🏼♀️
Mozno to susedom nevadi, ale hlucne to rozhodne je. Samozrejme, ze predajca ti bude tvrdit, ze nie.
Nasa bytovka ma betonovy skelet a je tehlova. Jednoducho, je to dunenie a siri sa to po celej bytovke.
U nas behavali na pase 4 ludia, zvycajne 2-3 hodiny, na striedacku. Ozaj dost obmedzujuce.
Teraz uz menej casto, nastastie.
Kľudne si ho kúp nemyslím si že by bol hlucnejsi ako napríklad deti čo behajú a kričia v byte ✌️
@ninka2018 a bola si u susedov a pocula si to?
@martinkatinka myslím si ze by sa susedia sťažovali možno keď je lacná varianta je to pocut

Ja som suseda, co ma taky pas priamo nad hlavou. Je to hlucne, aj s podlozkou. Tie otrasy pocut v celom panelaku. A moze ti ktokolvek tvrdit ze nie, ja viem svoje 🙈