Je sušička škodlivá pre vaše oblečenie?
Ahojte dispozicne mam kde susit normalne pradlo len v lete v zime len v izbe + odvlhcovac aj to sa tam neda chodit. Nemam na to miesto. Ale vela som si googlila, snorila a vela zien pise, ze to nici oblecenie 😢
Určite áno sušička 👍👍
sušičku mám a používam len v škaredom počasí... odporúčam.
ale zas nie je to pre mňa alfa a omega v domácnosti... Top sú iné spotrebiče.
Susicka je najlepsi pomocnik na svete. Ušetrí to veľa casu najmä pri detoch. Už si neviem predstavit zivot bez nej
3 krát áno pre sušičku!
Sušičku určite áno.
Za mňa áno, ale nedávam tam všetko.
Najlepšia vec sušička, treba vedieť správne nastaviť program, jasné, že keď zabiješ na mega horúce sušenie nebavlnenu látku ostane ti menšia, susim každučký deň a nič sa mi nezmenilo veľkostne
3x ano pre hebucky uterak
My máme sušičku AEG Sensi Dry a suší bez toho, že by poškodzovala prádlo, ešte doteraz čo som mala sušičky tak najlepšie, ani pokrčené nie je.
Bez nej uz nikdy !!!!
Kup si ju
Pre mňa najlepší pomocník ....hlavne keď sa vraciame z ciest v jeden deň operiem a aj mám v skrini prádlo
Bez sušičky by ma porazilo :D ja už ani nežehlím
No ona ti trošku to oblečenie ničí, najmä to vidím na lacných tričkách, teplákoch pre malého, že tá látka sa dajme tomu ničí skôr, ako keby sa prala ručne, alebo sušila na sušiaku, ale že by to tak hrozne skracovalo životnosť oblečenia v porovnaní s klasickým sušením, tak to nie.
Je to super vec, najmä na väčšie veci ako osušky, plachty, obliečky, deky, či mužove rifle a spol., čo by sa na sušiaku sušili celú večnosť, a robili vlhko v byte.
Na pokrčenie zas treba tú sušičku dobre spoznať, aké prádlo, koľko prádla, na akom programe, ideálne hneď vybrať po dosušení a tak skladať. Ja mám rada vyžehlené veci, som na to dosť háklivá, čiže mne len ten stav zo sušičky nestačí, tak aj žehlím.
Sušičku pri viac člennej domácnosti ocení, každá jedna žena od jesene až po jar, tak ako umývačku riadu.
Minimálne- uteráky, utierky, plachty, obliečky, spodne prádlo, ponožky, pyžamá sa oplatia sušiť práve v nej.
Ja ju napr. nemám napojenú na odtok, ale vylievam z nej vodu po každom väčšom sušení.
Už mám odsledované značky oblečenia, ktoré sa časom zmenšia a aj tie ktoré sa nemenia.
Pokrčené som nikdy nič nemala.
Odkedy mám sušičku od vtedy žehlička nemala robotu.
Susicku mam a nedam na nu dopustit. Navyse mam menej prachu v dome, lebo susicka ma filter, ktory prach z textilii zachyti. Zatial vidim len benefity
Mam kondenzacnu s tepelnym cerpadlom, nici ovela menej ako horkovzdusna. A teda za mna nevyhnutnost najma pri detoch
Neváhaj a kupuj.
100x áno neváhaj, kupuj, ALE nie electrolux👎🏻
@janababana to nieje prach ale vlakna ciastocky z nich..
Za mňa áno. Pre mňa nevyhnutnosť od jesene do apríla. Máme vyššiu vlhkosť v byte, čiže prádlo vytiahnuté z práčky rovno na sušiak neprichádza do uváhy. Vždy sa teším na jar, že môžem vešať von. Na oblečení som zatiaľ nepostrehla, žeby bolo zničené.
jednoznačne áno, prádlo zničené nemám
Sušička je síce žrút peňazí a teda elektriky ale na druhu stranu ušetrí ti veľa casu a pohltí vlhkosť ktorú by si inak mala v byte z pradla… my sme ju kupili minuly rok a nedam na nu dopustiť 😍
Ja som tiež spokojná,nesuším úplne všetko,ale spodné prádlo,ponožky a veci ,co potrebujem mat skôr suché,ako tricka ci mikiny chlapcovi do školy alebo mne do prace ci muzovi.Dakedy som po radiátoroch susila v dome ale mali sme/mame vyššiu vlhkosť v dome,tak sme to takto vyriesili
Susicka je fajn, ale vzdy som v nej susila len urcite veci. Vlnu, jemne topy ci rifle s elastanom tam proste nedam. Pouzivam ju iba v zimnom obdobi. Kebyze nemam susicku, asi by som kupila elektricky susiak….
Dievčatá a ako riešite tú horúčavu zo sušenia? Čistá sauna
Nám sa pokazilo tepelné čerpadlo a nejak som si od nej odvykla 🤣🤣
Noo, ja som asi iná, nás je doma 6 členov, periem každý deň ako drak, občas aj 2x či 3x, ale sušičku nemám 😁 Nikdy ma to nejako extra nelákalo, prádlo suším na sušiaku a aj rada žehlím. Mňa skôr odrádza, že je to veľký spotrebič a kúpeľňu máme tak akurát, skôr z tých menších. Neviem, možno to časom prehodnotím...
Ked sme isli kupovat susicku (kvoli plesniam v byte a vlhkosti, byt bez balkona) tak sme si citali recenzie a vela ludi tam pisalo ze ked si ju kupili tak si dali otazku ako bez nej mohli doteraz zit, trosku som si myslela ze to je prestrelene predsa len to nie je ziadna nevyhnutnost. Pochopila som ked sme ju kupili. Skutocne to je tak. Obrovska pomoc. Teraz sa priznam ze casto susim bez nej, lebo sme v dome a tam bojujeme so suchym vzduchom a tym pradlom si pomaham vlhkost zvysit, ale stale ked mam viac praciek tak jednu susim v dome a zvysok v susicke. Ja odporucam.

Susiska v domacnosti je pre nas jedna z najlepsich a najpraktickejsich veci co tu mame...