Je tento venček na vchodové dvere pekný?
Páči sa vám tento venček na vchodové dvere ? Prípadne aké venčeky máte na jar ?
Zimný veniec už nestíham 😆

Dôležité je aby sa páčil tebe, ak ho budeš mať na dverách 🙂
Veľmi pekný. Úžasná kombinácia farieb
@anonym_autor ja by som si ho nedala na dvere 🙂ale je to podľa vkusu 🙂 niekto má rád takýto plný pestrý ja mám rada úplne jednoduchý, prírodný
Nádherný.
@anonym_autor Pekny. Ale co je to tam tekvica, ci cesnak?
@anonym_autor Pekny. Ale co je to tam tekvica, ci cesnak?
@beata_k mám ho už dlho vyhliadnuty u jednej pani ale veru neviem asi tekvica 😆 to bol možno jesenny
Mne sa nepáči, lebo tie komponenty už na fotke pôsobia príliš plastic.
Ale dôležité je, či sa páči tebe.
Krásny
@anonym_autor
@anonym_autor ja som v rozpakoch, že na aké obdobie je určený. Vidím tam tekvicu aj šišku, kvety🤷 Za mňa nie, veľa všetkého. Ale dôležité je, že sa páči tebe.
@anonym_autor mne sa páči veľmi
Tak pekný je, ale na mňa je tam toho prilis veľa.
@anonym_autor vadia mi tam tie cesnaky, tekvica a grozno zvysok je pekny 🙂
Tie nie, bez tých tekvíc, šišky a bobuľ ešte ako tak.
Je krasny, mozno nie na Vianoce, ale krasny
@anonym_autor Lida, ja som ti povedala, že je pekný , neviem načo potrebuješ názor iných.
Som urazená
@anonym_autor tekvica, šišky a (asi) hrozno mi neprídu vhodne na jar. Celkovo už na foto vyzerá tento veniec veľmi umelo (lacné kvety), ja osobne by som na tvojom mieste na jar hľadala niečo sviezejsie, ak chceš trvácne tak zo sušených alebo stabilizovaných kvietkov. Pozri napr Sashe.
@anonym_autor nadherny, na jar-leto super.
@anonym_autor za mňa je veľmi umelý, plastový. Už sú krajšie napodobeniny živých kvetín...
Je krásny
Za mna to nie je vyslovene zle. Ale je to len lacny plast a neviem na ake obdobie. Su tam tekvice, hrozno co mne evokuje jesen a jarne kvety. Zasnezene sisky sa tamneviem jak nabrali.
@anonym_autor Nádherný 🌺🌼🌺
@anonym_autor no... vydrží ti dlho, lebo je to samá umelina. Okrem toho je taký akýsi "viacúčelový", ja mám radšej tématické (Vianoce, jar, jeseň...) a hlavne prírodné. Ale ak sa ti páči... pri pohľade zdiaľky sa to dá
Veniec z Temu, či Aliexpress.
Vyhodila by som tekvico- cesnaky a hrozno a bol by krasny 😊
@anonym_autor nepaci sa mi.
@anonym_autor ked sa paci tebe daj si. Ja si medavam taketo veci na dvere.

@anonym_autor Krásne si ho urobila. Super.