Kam odložiť oblečenie pred praním?
Baby vy viete vždy poradiť. Spoznala som sa s mužom, začali sme sa stretávať. Čo mi ale vadi, košeľu alebo triko si vie obliecť aj 2x po sebe a nedá to oprať 🤦♀️ ja zakaždým čo dám dole hneď sup do pračky. On ma vesiak, kde tie veci odloží. Takisto rifle, raz oblečiem, hádžem do pračky, on nosi aj týždeň. Oázka na vás, ktoré tiež neperiete veci hneď keď ich dáte dole, kde tie veci odložíte? Máte v izbe/ kúpeľni nejaký stojan? Mne je to až trapne toto sa pýtať. 🤦♀️
What? 😄 Ja tričko, spodné prádlo, veci na cvičenie atď periem po jednom nosení, ale napríklad rifle, mikiny, svetre atď. určite nie a dokonca ich dávam naspäť do šatníka na svoje miesto a doteraz som nevedela, že je to zle 😄 to ma podrž 😄 a to som fakt bývala za svoj život s viacerými spolubývajúcimi a fakt nikto to nerobil a tu hľa celý MK plný nemých sluhov 😄
What? 😄 Ja tričko, spodné prádlo, veci na cvičenie atď periem po jednom nosení, ale napríklad rifle, mikiny, svetre atď. určite nie a dokonca ich dávam naspäť do šatníka na svoje miesto a doteraz som nevedela, že je to zle 😄 to ma podrž 😄 a to som fakt bývala za svoj život s viacerými spolubývajúcimi a fakt nikto to nerobil a tu hľa celý MK plný nemých sluhov 😄
@knieza_pribina ja detto tak ako ty. A tiež nemám sluhu. Ani by som nato miesto nemala. Pre mňa zbytočnosť 😄
Neviem či si o tom počula ale existuje kôš na prádlo,ja žiadneho nemého ani uvrieskaného sluhu nemám.
Neeee my to normalne vy....ebeme . Prideme odniekial,povyzliekame sa rovno pri kontajneri a sup tie hnusne nechutne veci vyhodime.
@knieza_pribina Nemy sluha je super vec. Teda v porovnani s rotopedom,co sme mali predtym ,lebo sme ho "nutne" potrebovali🤣

@dadis uz na strednej v 1.rocniku sme mali taky predmet, neviem ako sa uz volal, ale bola to nejaka vychova - no co si pamatam ako vyucujuca nam tam vravela viac krat - "raz oblecene tricko/gate nepatria spať do skrine". Bola to zdravotna skola, 20+ rokov vzad, odhliadnuc od toho že ma k tomu viedla mama od mala, nemyslim, ze by sa za tie roky nieco zmenilo...uplny standard...Ale nech si kazdy robi ako chce (teraz sa nebavime o tom, ze si ich dalsi krat neobliect, standardne mam rifle 4-5 dni minimalne). Ale medzi tym ich davam na vyhradene miesto, oddelene od cistych opratych veci.
Umela inteligencia je raz len umela, viac krat ukazala ako sa vie mylit...Takze od nej by som rozumy nebrala, ani od takych americanov, ktorí ju vytrenovali - tam je bezne nevyzuvat sa doma, či nemať pracku doma (ale len erarnu pracovnu na chodbe). A tiez neporovnavajme ich skrine s nasimi, kde ich skrine su vlastne neni klasicke skrine ale satniky - oddelene miesto v byte ...Tam kludne mozu mat miesto na "nosene" veci tak aby sa nemiesali s cistymi opratymi.
@pink_lady https://abcnews.go.com/US/canadian-student-josh...