Kde zoženiem tvrdé hotelové obliečky?

16. jan 2021

Ahojte neviete mi poradiť kde zoženiem resp. Ake sú to klasické hotelové obliečky , nemyslím tie damaškove s pásikmi , ale biele bavlnené a sú take akoby tvrde . Viete ake myslím ? Take tvrde alebo drsne alebo neviem akoby som to opísala . No vždy sú v tých hoteloch iné ako tie čo mame doma ... a presne take sa snažím zohnať . Aj keď viem že sú 100% bavlnené no zisťujem že prečo a v čom sú iné . Ďakujem za rady 🙏🏼

autor
16. jan 2021

@janeninka inak presne na zahraničných stránkach vačšinou pisu že 200 thread cotton .. 300 alebo 500thread cotton . Cize čím viac tým drahšie . Ja mám 300 a sú trosku take tvrdšie ako klasické bavlnené tak skúsim niekedy aj 500 . A ešte dosť často som narazila na zahraničných stránkach že egyptská bavlna a ta by mala byt tiež kvalitnejšia ako klasicka . Možno že aj to je ta čo používajú v hoteloch . Inak veľa hotelov ma aj online shopy a predávajú tam ich originál postelne prádlo ale za nekresťanské peniaze 🙈

tehulka2011
16. jan 2021

co povies na tieto? https://www.textil4hotels.sk/p/luxusni-obliecky...
hustota upletu TC 600 to je to co hore pises napr. 500 thread cotton? Gramaz je 135 g/m2

luciannka83
16. jan 2021

Tiez si myslum, ze je to pridavkom skrobu.

autor
16. jan 2021

Poprosim moderátor tejto skupiny , nemeniť mi názov témy , znie úplne odveci 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Ďakujem... nechápem čo v každej diskusii máte za potrebu prepisovať otázky . To ako znie že tvrde obliecky? 😀 ja som napísala že sú akoby “ tvrde “ nie doslova . Tak prosím nemeňte mi moj názov na to , že hľadám tvrde obliecky😀🤣👍🏼

babydesire
17. jan 2021

Ja myslim ze pranim a zrejme mas na mysli platno alebo lanolin..nie? Tak ako boli kedisi stare biele plachty,take tvrde

janeninka
17. jan 2021

Hm to je zaujimavy napad ze kupit od hotela - mas nejake tipy na hoteli ? Vdaka

autor
17. jan 2021
xinko
26. jan 2021

@lenkakravcova idem sa ta opýtať ako rýchlychlo ti prišla odtial objednávka? Lebo mne tam písalo za dva dni dodanie a ubehol týždeň a neviem to ani vy sledovať. Maili prišli v angličtine. Dakujem

lenkakravcova
27. jan 2021

@xinko Ja som to kupovala u nich na pobočke, v obchode, takže s týmto ti neviem poradiť. Skús im tam ale zavolať radšej 🙂 Mne tak prednedávnom doručovalo feedo balík 3 týždne 😀 (uhradený vopred), kvôli nejakej chybe sa im objednávka nepresunula na nabalenie - a ja som čakala, čakala, a oni ani netušili že objednávka nebola expedovaná..

xinko
27. jan 2021

@lenkakravcova dnes som tam volala, pani sa mi ospravedlnila, že maju obmedzený režim. že do konca týždňa to pošlu. Bolo mi divné ked platba prebehla hned a písali že do 2dní to odošlu...Ďakujem

simca06022011
27. jan 2021

hotelove radlo sa skrobi..,. ja som tiez kupovala obliecky biele podla hotela :D ide jednak o druh bavlny aky je (tj hrubka... ), ked to chcu 200x oprat v roku, tak to musi vydrzat... a potom tym skrobom, inak ja skrobim doma jedine zaclony🙂 si pamatam ako ma varovali, ze nech si nedavam nic prat v hoteli ak to nechcem mat skrobene :D (neviem ci naozaj aj pradlo hosti .. ale tak mi povedali :D)

autor
27. jan 2021

@simca06022011 a ako to prosím skrobis ? 🙂

simca06022011
27. jan 2021

zaclony namocim do velkeho vandla a potom necham uschnut, a ozehlim. Ale je na to program aj v pracke. Myslim, ze miesto avivaze sa vtedy leje skrob (do mojej pracky, v inych neviem). Ten skrob vlastne sluzi na plakanie. Ziadna avivaz (preto napr. v hoteloch pradlo nevonia po lenore :D )

autor
27. jan 2021

@simca06022011 no lebo ja žijem v zahraničí a napr taký tekutý skrob tu nezozeniem 😀

simca06022011
27. jan 2021

Tak nejaký určite majú a určite má nejaký návod

simca06022011
27. jan 2021

A kde v zahraničí?

hettinka
27. jan 2021

@simca06022011 moje obliecky voňajú po levanduli, tento používam.

simca06022011
27. jan 2021

@hettinka ale v hoteloch nie, ja používam iný ale ma takú fresh vôňu. Skrobim iba záclony.. Mne by sa na perinach s tým nechcelo babrat, periem ich každý týždeň 😇

hettinka
27. jan 2021

@simca06022011 skrob dávam trochu nariedeny namiesto avivaze rovno do pracky pri praní. Len potom treba vyčistiť tu nalevku, škrob sa trosku lepí, zostava tam.

ester89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinnky
22. mar 2023

Odporucam damaskove,.mam s pásikmi z emi.sk biele a sú výborné, ja teraz idem zainvestovat do lanovych, tak dúfam,že ten pocit bude zodpovedať aj cene