icon

Koľko stojí upratovačka?

arcticcode
17. júl 2019

Rozmýšľame so ženou nad "objednaním" upratovačky. Máme cca 96 štvorcov dvojposchodový dom (pivnicu neriešim) a chceli by sme každý týždeň poutierať všade prach, povysavať cely dom, umyť kupelne a hajzle a poumývať podlahy. V akých sumách sa toto pohybuje? Predpokladám, že nie až tak veľa... či ?

haanovajana
17. júl 2019

7-8 € hodina

mogaa
17. júl 2019

@stela01 jasne že domácnosť bude upratovať pedantnejšie (teda ja dlhšie)ako ten vchod, ale za mňa je to horšia robota, lebo za tú hodinu musí behať hore dole po schodoch

liv1
17. júl 2019

Ja platim 4 eura na hodinu, ale pani dam vzdy viac. Uz som aj rozmyslala ze je to malo na Bratislavu. Ale je velmi pomala, nie uplne precizna, vypije si kavicku a aj zatelefonuje. Keby to tak nebolo dam jej bez reci 5 eur, lebo mala som tu kocku co za 5 hodin mala cely byt tip top hotovy, este aj pozehlila nakomplet odlozila proste parada. Ta si pytala 5.. Tato za 4-5 hodin len pozehli a vymeni postelne. Ale zas mam ju rada, chodi ku nam uz viac nez 8 rokov.

arcticcode
autor
17. júl 2019

Joj ale šaškujete. Ako wordpress programator fakturujem firme 6,50€/h. Určite nebudem platiť upratovačke 8€/h.

teosebastian
17. júl 2019

@arcticcode A jej práca nie je náročná? Podľa mňa by bola, keby mala upratať celý byt a ešte denne chodiť len preto, že si niekto nevie nájsť 5 minút na umytie riadov.

liv1
17. júl 2019

@liljana je to velmi pomylena predstava. cena prace je u kazdeho ina. Snad nejaky odbornik, co studoval, makal aby sa vypracoval, je velmi sikovny, ma prax, jeho pracu nedokaze robit kazdy, nebude sa porovnavat s pomocou v domacnosti 😊

stela01
17. júl 2019

@mogaa to nemôžete porovnávať . 😉

liv1
17. júl 2019

@arcticcode clovece, najdi si firmu co viac plati😁. V BA su programatori na nezaplatenie

fokuska
17. júl 2019

@arcticcode Je tvoj problem ak sa podhodnotis a ides pod cenu.
Tiez je rozdiel vo fyzickej praci a psychickej praci ;) kazda je narocna inym sposobom.

Ver tomu, ze taky robotnik pri vysokej peci co robi na smeny ma vyssi plat ako ja, co si sedim v office na zadku a menezujem projekty. Jazykmim, metodologiou a niektorymi odbornymi vedomostami a pod. som niekde inde kde ten robotnik, ale on sa zas riadne namaka fyzicky, takze je logicke, ze ma tu pracu zaplatenu.

mogaa
17. júl 2019

@arcticcode naozaj záleží odkiaľ si, ak si z regionu kde je vysoká nezamestnanosť tak zoženieš aj šikovnú študentku či dôchodkyňu ktoré sú radi že si môžu privyrobiť nejaké euro a sú radi že to majú blízko.....lebo tu sa porovnáva neporovnateľné...v BA sú určite iné ceny ako niekde na východe, rovnako firma zoberie viac ako ak niekomu platíš podľa odrobených hodín alebo za odrobenú prácu....Ak to chceš denne - kludne sa dohodni čo chceš mať poupratované a cenu za mesiac ...Sú ľudia čo budú happy že si môžu mesačne privyrobiť 250-300eur a ľudia čo by to nerobili

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
airaw
17. júl 2019

Aj k nam chodí, práca na take 2,5-3 hodiny a davam 20€

wena
17. júl 2019

My platime našej pani na upratovanie 8€/ hodina v BA.

diewcatqoo
17. júl 2019

@liv1 ze pani si vypije kavicku, potelefonuje, mate ju radi... predstavila som si ju ako Bertu z Dva a pol chlapa 🙊😀

liv1
17. júl 2019

@diewcatqoo jeziiiiis to by bolo ake fasa 😁😁. Ale nie, ona nie je tak vtipna 🤷‍♀️ skoda 😁

alazala
17. júl 2019

My platíme 6€/hod v Košiciach

martinka13
17. júl 2019

Ja platím 21 eur za upratovanie. Prach, kúpeľne komplet, vysávanie.....

haanovajana
17. júl 2019

@arcticcode Vaša predstava je kolko zaplatit upratovacke?

cee_68
17. júl 2019

@arcticcode My platime 10€/hodina. V Bratislave, raz do tyzdna vratane prania a zehlenia. Cca 6 hodin (170 m2).

saja1
17. júl 2019

My v ba davame 6eur*4hod studentke

daniel69
17. júl 2019

Inak je to aj pre mňa aktuálna téma. Platím 9 eur/hod. A od septembra budem potrebovať novú upratovačku, nakoľko súčasná odchádza na MD. To bude zase tortúra nájsť niekoho, kto je dôkladný, nepestuje náhodné rozbíjanie vecí, a nekradne😅.

myjusiatko
17. júl 2019

Ja platim pani 6eur na hodinu.

midka
17. júl 2019

@arcticcode no tak sup-sup vyupratovat cely dom,,, a este aj usetris 🙂

oliali
17. júl 2019

@arcticcode co ja viem tak plati sa za dom okolo 40 - 50 eur za upratanie ... to je cena v okoli BA... upratovacie firmy typu Karpatske gazdinky vyjdu aj viac lebo este zapocitaju dopravu a bohvieco... samozrejme hovorim o vacsom dome, byty alebo male domky vyjdu asi menej....

liv1
17. júl 2019

@daniel69 uff ja som zazila kradez. Nasa pani bola 2 tyzdne prec a ja som si nasla docasnu nahradu. Prisla s dietatom aj muzom, ze vraj ju odprevadil. Mna zahnala do spalne a kym som sa spamatala ze su otvorene vchodove dvere, uz bola prec obrucka. To som si ale uvedomila az ked odisla. Zatlkala, zatlkala, ale velmi sme zatlacili a s placom ju priniesla. Hrozny zazitok no dobry koniec. Inak 9 je dost. To uz neviem aka super raketa by to musela byt, aby som za upratanie dala 9eur/hod😁

daniel69
17. júl 2019

@liv1 veď práve preto mám obavy z tej tortúry hľadania novej upratovačky. Musí to byť kvalitná raketa a zároveň nie taká raketa, ktorá nám bude raketovo transportovať drobnosti z domu k sebe😊

lenka00789
Autor odpoveď zmazal
daniel69
17. júl 2019

Len sa pýtam, to tu admini nevymažú keď by sa tu ponúkala práca ? Lebo ak nie, bolo by to super, ponúkam od septembra👍. Ak je to porušenie pravidiel, vymažem tento príspevok.

liv1
17. júl 2019

@daniel69 a este som zazila inu expertku, no co ta nam porobila v byte🙏😣. Doskriabala zachod, rozbila mi cajnik, vyhodila dcerin sprej na astmu, minula cele balenie cistiaceho prostriedku na jeden raz, oprela spinavy mop opacne na bielu stenu na balkone a spravili sa spinave stekance. A to vsetko za jedinu navstevu!