Koľko stojí upratovačka?
Rozmýšľame so ženou nad "objednaním" upratovačky. Máme cca 96 štvorcov dvojposchodový dom (pivnicu neriešim) a chceli by sme každý týždeň poutierať všade prach, povysavať cely dom, umyť kupelne a hajzle a poumývať podlahy. V akých sumách sa toto pohybuje? Predpokladám, že nie až tak veľa... či ?
Ja platim 4 eura na hodinu, ale pani dam vzdy viac. Uz som aj rozmyslala ze je to malo na Bratislavu. Ale je velmi pomala, nie uplne precizna, vypije si kavicku a aj zatelefonuje. Keby to tak nebolo dam jej bez reci 5 eur, lebo mala som tu kocku co za 5 hodin mala cely byt tip top hotovy, este aj pozehlila nakomplet odlozila proste parada. Ta si pytala 5.. Tato za 4-5 hodin len pozehli a vymeni postelne. Ale zas mam ju rada, chodi ku nam uz viac nez 8 rokov.
Joj ale šaškujete. Ako wordpress programator fakturujem firme 6,50€/h. Určite nebudem platiť upratovačke 8€/h.
@arcticcode A jej práca nie je náročná? Podľa mňa by bola, keby mala upratať celý byt a ešte denne chodiť len preto, že si niekto nevie nájsť 5 minút na umytie riadov.
@arcticcode clovece, najdi si firmu co viac plati😁. V BA su programatori na nezaplatenie
@arcticcode Je tvoj problem ak sa podhodnotis a ides pod cenu.
Tiez je rozdiel vo fyzickej praci a psychickej praci ;) kazda je narocna inym sposobom.
Ver tomu, ze taky robotnik pri vysokej peci co robi na smeny ma vyssi plat ako ja, co si sedim v office na zadku a menezujem projekty. Jazykmim, metodologiou a niektorymi odbornymi vedomostami a pod. som niekde inde kde ten robotnik, ale on sa zas riadne namaka fyzicky, takze je logicke, ze ma tu pracu zaplatenu.
@arcticcode naozaj záleží odkiaľ si, ak si z regionu kde je vysoká nezamestnanosť tak zoženieš aj šikovnú študentku či dôchodkyňu ktoré sú radi že si môžu privyrobiť nejaké euro a sú radi že to majú blízko.....lebo tu sa porovnáva neporovnateľné...v BA sú určite iné ceny ako niekde na východe, rovnako firma zoberie viac ako ak niekomu platíš podľa odrobených hodín alebo za odrobenú prácu....Ak to chceš denne - kludne sa dohodni čo chceš mať poupratované a cenu za mesiac ...Sú ľudia čo budú happy že si môžu mesačne privyrobiť 250-300eur a ľudia čo by to nerobili
Aj k nam chodí, práca na take 2,5-3 hodiny a davam 20€
My platime našej pani na upratovanie 8€/ hodina v BA.
@liv1 ze pani si vypije kavicku, potelefonuje, mate ju radi... predstavila som si ju ako Bertu z Dva a pol chlapa 🙊😀
@diewcatqoo jeziiiiis to by bolo ake fasa 😁😁. Ale nie, ona nie je tak vtipna 🤷♀️ skoda 😁
My platíme 6€/hod v Košiciach
Ja platím 21 eur za upratovanie. Prach, kúpeľne komplet, vysávanie.....
@arcticcode Vaša predstava je kolko zaplatit upratovacke?
@arcticcode My platime 10€/hodina. V Bratislave, raz do tyzdna vratane prania a zehlenia. Cca 6 hodin (170 m2).
My v ba davame 6eur*4hod studentke
Inak je to aj pre mňa aktuálna téma. Platím 9 eur/hod. A od septembra budem potrebovať novú upratovačku, nakoľko súčasná odchádza na MD. To bude zase tortúra nájsť niekoho, kto je dôkladný, nepestuje náhodné rozbíjanie vecí, a nekradne😅.
Ja platim pani 6eur na hodinu.
@arcticcode no tak sup-sup vyupratovat cely dom,,, a este aj usetris 🙂
@arcticcode co ja viem tak plati sa za dom okolo 40 - 50 eur za upratanie ... to je cena v okoli BA... upratovacie firmy typu Karpatske gazdinky vyjdu aj viac lebo este zapocitaju dopravu a bohvieco... samozrejme hovorim o vacsom dome, byty alebo male domky vyjdu asi menej....
@daniel69 uff ja som zazila kradez. Nasa pani bola 2 tyzdne prec a ja som si nasla docasnu nahradu. Prisla s dietatom aj muzom, ze vraj ju odprevadil. Mna zahnala do spalne a kym som sa spamatala ze su otvorene vchodove dvere, uz bola prec obrucka. To som si ale uvedomila az ked odisla. Zatlkala, zatlkala, ale velmi sme zatlacili a s placom ju priniesla. Hrozny zazitok no dobry koniec. Inak 9 je dost. To uz neviem aka super raketa by to musela byt, aby som za upratanie dala 9eur/hod😁
Len sa pýtam, to tu admini nevymažú keď by sa tu ponúkala práca ? Lebo ak nie, bolo by to super, ponúkam od septembra👍. Ak je to porušenie pravidiel, vymažem tento príspevok.
@daniel69 a este som zazila inu expertku, no co ta nam porobila v byte🙏😣. Doskriabala zachod, rozbila mi cajnik, vyhodila dcerin sprej na astmu, minula cele balenie cistiaceho prostriedku na jeden raz, oprela spinavy mop opacne na bielu stenu na balkone a spravili sa spinave stekance. A to vsetko za jedinu navstevu!

7-8 € hodina