icon

Koľko stupňov máte v obývačke?

16. dec 2022

Koľko stupňov máte doma v obývačke?

babulkomale
16. dec 2022

Preco? Je to dolezite? Mam sa postavit z gauca a ist sa pozriet?

autor
16. dec 2022

@babulkomale nie, stačí nekomentovať

babulkomale
16. dec 2022

Som si vydychla, dakujem.

maciatkolulu
16. dec 2022

Ja netuším, nekurime ešte, skôr musíme vetrať, je nám fajn. Žiadne svetre, nič. To fakt merate doma teploty miestnosti? Ja neviem, my robíme tak, aby nám bolo fajn, nie podľa teplomer. Ale ty vole 27🤣🤣🤣a potom, že du decká vkuse chore

autor
16. dec 2022

@maciatkolulu nemeráme, ale máme asi všetky meteostanice a nevidím nič zvláštne na tom keď sa človek pozrie koľko stupňov má v dome... A že vy nekúrite a ešte k tomu vetráte, tak to klobúk dole, to by som nedala 🥶

sekanoval1
16. dec 2022

My máme od 21,8 -22,6 a je to tak akurát, aj keď sedím na gauči a nehýbem sa nie je mi zima

viestta
16. dec 2022

@maciatkolulu nie, nemeriame. Naprogramovali sa termostatické hlavice pred 3 rokmi a o nič sa nestarám. Zima nám nie je, horúco tiež, vetrame podla potreby.

anickabasnicka
16. dec 2022

16 ..... termostat mam nastaveny 14,6- 15,6.pres den jsem stale v pohybu takze normal, a i v lete chodim v mikine,protoze je to stary barak a je tady zima. a vecer k televizi jsem zvykla brat si na gauc deku.teple ponozky na nozicky jsou samozrejmost
..kolikrat na me v lete sousedi hledi jak na exota,kdyz vylezu z baraku a mam na sobe dlouhe kalhoty a tricko s dlouhym rukavem,a venku 30stupnu ve stinu😎

kleopatra114
16. dec 2022

22,5 max.

misinka0611
16. dec 2022

@maciatkolulu Nič nemerám. Mám v každej miestnosti termostat na stene a keď sa pozriem kolko je hodín vidím aj teplotu miestnosti a teplotu podlahy. Sám sa zapne ak klesne pod nastavenú teplotu.

timilv
16. dec 2022

Nám ide podlahové kúrenie ráno cca 2 hodiny a potom sa nám celý deň drží teplota na tých 23 -24 stupňov. A to ja aj priebežne dosť vetrám.. Len my máme fakt teplý dom a veľké okná, na ktoré keď trochu zasvieti slnko, tak nám vyjde teplota aj na 25 stupňov, čo je už pre mňa extrém 😂 mne by ani tých 23stupňov nebolo treba keby nemáme doma novorodeniatko a zamrznutých zvyšných členov rodiny 😅

euka210
16. dec 2022

Cely dom od cca 18,5-21C ...podla toho kedy a ako sa kuri, kedze mame kotol na drevo. Pri 22C sa uz idem uvarit, kedze sme zvyknuti na chladnejsie a dlhy rukav, ja rano aj mikina.

maciatkolulu
16. dec 2022

Ale my máme teplo, vetrame, lebo je zlý vzduch a v obývačke fakt teplo. Novosti na, výborne izolovaná, zateplene, okná, všetko.

euka210
16. dec 2022

Doobedu zatial velmi nekurime, lebo clovek sa dost v dome doobedu hybe a velke mrazy sme este nemali. Zakuri sa poobede ked pridu deti zo skoly, ked je chladno, uz okolo obeda.

vroni
16. dec 2022

Momentálne 20,4. Sedím v obývačke v krátkych rukávoch a je mi fajn. Necítim potrebu chodiť po dome v zime v bikinách. Pri 22 už otváram dvere (na terasu) a pri 24 by som chodila inhalovat do mrazničky. Pri 27 by som asi žiadala v mrazničke o azyl.

ruzovakrava
16. dec 2022

My momentálne 21 lebo máme živý stromček tak sme vypli v tejto miestnosti, je mi tu zima - k rozprávke večer v TV som si dovliekla paplón 😁 zima jak v hladomorni oproti ostatným izbám

malacibulka
16. dec 2022

Nekurime, susedia kuria ako blazni. Cez den mame 22-25 stupnov, musime potajomky vetrat lebo cloveku pride az na odpadnutie z toho vecneho tepla.

evinqua
16. dec 2022

22 cez deň keď sme doma, v noci a keď sme v práci skole tak cca 20 /znížime na 2.z 4 stupňov a pod 20 nejde

malacibulka
16. dec 2022

@vroni Vsakze! 20 stupnov uplne staci, ked mi je chladno, dam si ponozky, sveter snad...a nie v gatkach v decembri po byte chodit a robit si havaj.

gypsomilka
16. dec 2022

21,5-22. Ale vecer kurime v krbe tak 24vacsinou. Mali sme uz aj 25,5 a mrela som. Cize tych 27co niekto spomenul by som bola nevladne vyvalena na sedacke vyplazeny jazyk asi 😅🤪🤪🤪

kvaplakvapka
16. dec 2022

23-24 stupňov, chodíme v krátkych rukávoch, cítime sa v našom byte prijemne, deti sú stále na zemi a teda choré nebývajú. Každý je zvyknutý asi na čosi iné. Ja si teda neviem predstaviť riešiť že mi je zima vo vlastnom byte.

kristiii
16. dec 2022

21-22, podľa toho ako slnko prihreje

malacibulka
16. dec 2022

@zuzanockamt Isto az tolko? Nemate pokazeny teplomer? Nieco so stitnou zlazou ci preco tak zima?

srferreira
Autor odpoveď zmazal
aduskatt
16. dec 2022

23-24

paradajkova
16. dec 2022

20 - 21

zuzka102
16. dec 2022

21-22 stupnov

lalenka33
16. dec 2022

Netuším, ale radiator máme na čisle 3 zo 6tich a cez deň je v izbe horúco, človek až dostane facku, keď príde z von. Dosť silno kúria tento rok výnimočne. Minulý tok sme mali na 6tke radiator a stale bola zima. Ale večer je chladno lebo kúrenie nám vypínajú o 22.

zuzanockamt
17. dec 2022

@malacibulka Teplomer aj štítna žľaza je v poriadku.

mogaa
17. dec 2022

tak sú ľudia ktorí majú radi teplučko tí majú aj 25 a ľudia čo celú zimu nekúria a majú 17-18stupnov....čo ti to ale pomôže?sú ľudia čo nekúria lebo na to ani nemajú a ľudia čo na to aj majú a zima im nevadí.....ja mám račej teplo, ale doma sa snažím tepotu regulovať aby som pri vyučtovaní veľa nedoplácala....moja ideálna teplota by bola ale 23-24stupňov teda ak som v miestnosti kde sa veľmi nehýbem(napr.pri telke)