Kôš na plastové fľaše
Ahojte baby, ideme doma trošku robiť poriadky, hlavne kuchyňu a chcela by som sa vás opýtať ako máte riešené doma triedenie odpadu. Hlavne kôš na zálohované PET fľaše a plechovky. Sklenené fľaše nekupujeme, ale pijeme doma minerálky, sladené napoje, takisto u nas idu plechovky. Doteraz sme to mali len tak vo vreci na odpadky popripade v nejakej väčšej taške a položené vedľa koša na odpadky. Ale mne to príde dosť nepraktické to je jedna vec, keďže keď sa vrece trosku naplní tak sa zvyklo aj zošmyknúť, potom fľaše po celej kuchyni vysypané. Ale aj z estetického hľadiska to nevyzerá dobre. Ako keby sme mali nevysypane vrece do koša s odpadkami v kuchyni. Čiže som sa rozhodla to nejak riešiť ale teraz ma tak napadlo že tie koše klasické na odpadky tiež nie sú nejak veľké a široké že by sa tam zmestilo viac tých fliaš a u nas to naozaj ide, čiže my naplníme 200L vrece kľudne za týždeň a pól. Väčšinou tie fľaše odnášame až keď ideme na väčší nákup, nakolko sa mi neoplatí kvôli pár fľašiam chodiť každý druhý deň do potravín. Máte to nejak doma riešené ? Či tiež len v taškách? Dakujem za každú radu a nápad 🙂

Mame z Ikei takú plastovú nádobu,do nej hádžem keď je plnq beriem do auta.