Ktorá práčka je odolná voči hrdzi?
Ahojte žienky,
prosím Vás aké máte skúsenosti s práčkami? Ja mám 7 ročnú práčku Whirpool slim na 7 kil prádla a už hrdzavie každý plech. Prosím Vás zaujímajú ma Vaše skúsenosti s tipmi elektrolux a LG. Elektrolux má slimku na 7 kg prádla ale rada by som aj viac čo má LG na 8 až 9 prádla pri LG len neviem ako je to s kvalitou. Práčku máme v kúpelni, takže vlhkosť tam je. Whirpool s programami ako takými mi vyhovuje no len tá hrdza je hrozná, má super aj prevzdušnovanie prádla po dopraní aj programi hodinové a zvolenie dlžky prania a otáčok. Ďakujem.
Mam 10 rokov LG a v pohode ziadna hrdza. A to so mnou poputovala a 2x sa stahovala 🤣🤣.
@betulinka1 a mas ju v kupelni?
Nenapísala si či z hora plnitelnu alebo z boku . Lebo tie z vrchu teda za krátko chytia hrdzu
Ano v byte bola v kupelni.
My sme minulý týždeň menili starú whirlpool práčku za novú,ale už inej značky. Mala 13 rokov, pekne prala,avšak pri jednom z jej posledných praní z nej pri žmykaní odletela pravá zadná nožička. Absolútne sme nechápali ako sa to mohlo stať, až kým sme ju nepozreli zdola. Hrdzavé závity na nožičkách...
@pepek11 aku znacki ste kupili?
AEG
@pepek11 a slim?
Mam slim, spredu plnenu, LG vyše 10 rokov, nic nehrdzavie
Mne tiez 10 rocna whirpoolka plnena zhora zacala hrdzaviet
Tak som ju vymenilaskusila som zastriekat aj sprayom takym no videla som to tak sla. Inak uplne funkcna vyborna
A to ma kupelni okno dvere su otvorene stale. Mokra nikdy nebola zboky zvrchu.
Whirlpool bola slim, táto už nie je, má hĺbku do 60 cm

Mam už druhú pracku Electrolux zhora plnenú a nehrdzavela a nehrdzavie ani jedna. Ale pravda je, že dvere na kupelni mame nonstop otvorené.