icon

Ktorá vaňa je lepšia?

10. apr 2021

Ahojte,

doma máme mini rohovú vaňu, pri ktorej sme neriešili, aká by bola najlepšia, lebo sme boli radi, že sme nejakú pasujúcu vôbec zohnali.
Teraz riešime vaňu do domu a tam si už môžeme vybrať - chceme rovnú, ale nevieme sa rozhodnúť medzi dvoma typmi, lebo nemáme skúsenosť.
Ide nám o to zaoblenie, o ktoré sa opiera - tá zaoblenejšia sa nám páči menej, ale nevieme, či práve tá by nebola z hľadiska opierania pohodlnejšia????

Budem vďačná za postrehy z praxe 🙂

Ktorá vaňa je lepšia?Ktorá vaňa je lepšia?
mima1
10. apr 2021

My mame ako na 2obrazku.

autor
10. apr 2021

@mima1 super, ta sa nam viac paci 🙂 a to opieranie je v pohode? netlaci to velmi? nie, ze by sme sa planovali nejak casto kupat, skor kvoli detom to riesim

osky
10. apr 2021

Ja by som sa skor obavala toho uzaveru v strede.to moze ominat.
Stupel by mal byt na jednom konci,tam,kde zvyknu byt nohy.
V strede si to teda neviem predstavit...

autor
11. apr 2021

@osky to kvôli deťom, máme malé, čakáme ďalšie a radi sa kúpu spolu - potom jedno omina, takto by to mali v strede

sono2
11. apr 2021

Tak na opieranie nemáš podľa mňa ani jednu dobrú.
Mne pa ľúbi prvá.
Ja som skôr na oble tvary.
My máme jika mio
Pozri si je dlhá a veľmi hlboká a ideálna na opretie akurát je pravda ze mame vypust ináč v pravo

lenkakravcova
11. apr 2021

Pre deti budeš mat vo vani asi aj tak protišmykovu podložku. Pozerala by som na vás dospelých aby vás ten vypust netlačil. 🙂
+ prezri si ich radšej ozdobné ci nemajú nejaké slabé zaoblenia co sa budú zle umývať.

autor
11. apr 2021

@lenkakravcova deti sa nekupu s protismykovou, no a rada by som vsetko riesila osobne v predajniach, ale bohuzial od decembra je vsetko zatvorene, takze sa neda...velmi tazko riesit takto zariadenie domu, aj dlazbu, obklady, nabytok atd len z netu, ale bohuzial tlaci nas cas, takze nemame na vyber

autor
11. apr 2021

@sono2 pozerala som ju, len ta ma len 170x 70 a my budeme mat 170x75, ale inak vyzera pekne...a fajn, ze pises, ze je velka, takze aj ta nasa bude tympadom

mima1
11. apr 2021

Netlaci nic a opretie je dobre. Tu vypust tiez nemame takto v strede vane. Mame ho na boku viac. Momentalne mame dve male deti no prave v tieto dni uvazujem vanu odstranit a zostal by nam len sprchac. Nevyuzivame vanu vobec

mima1
11. apr 2021

A my sme zariadovali pred 8r aj nieco a poviem ti mame snad 90% nabytku vsetko len cez net. Ani sme to nevideli nazivo. Obklady baterie sanita atd

fantaghiro21
11. apr 2021

Pozri si vanu virgo. My ju mame s na chrbát, opretie podľa mňa úplne super... Zaoblené je prispôsobené akoby chrbatu. Takže keď sa oprem, akoby som mala vankúše pod sebou. Samozrejmé trosku tvrdšie 😃

pondelok01
11. apr 2021

My mame tu spodnu, opiera sa tam dobre, a vypust v strede vobec netlaci, za prve je velmi plochy, a za druhe ho mam niekde medzi kolenami a stehnami

asia83
11. apr 2021

Určite tá druhá. Je krajšia, modernejšia, elegantnejšia a opticky vyzerá väčšia.

autor
11. apr 2021

@pondelok01
@asia83 super dievcata, som rada, lebo obom sa nam s manzelom viac paci ta spodna, jedine to opieranie sme riesili, ale je pravda, ze deti ked sa kupu, tak sa tam blaznia a neopieraju 🙂