Kúpa bytu po majiteľoch so psami
Ahojte, kupili by ste byt v ktorom predtym zili najitelia s dvoma psami? Podlaha vyzerala byt v poriadku, no obavam sa toho pachu, je mozne sa toho casom zbavit?
Ako napísala syslik81@ vymaľuješ, poumývaš, vymením nábytok a pri najhoršom vymeníš podlahy. Mám psa v byte a nie je ho cítiť, lebo sa pravidelne upratuje a vysáva. Byt po psoch je vždy lepší, ak keď k nám prišla do podnájmu alkoholička, ku ktorej chodili bezdomovci. Po týždni smrad v celej bytovke a museli ju vysťahovať. Majiteľ nás všetkých v bytovke pýtal pomôcť s upratovaním bytu, lebo ten smrad boli jej exkrementy a odpadky.
Ja osobne by som mimalne vymalovala, vymenila podlahy pokiaľ je to drevo,laminát a pod,všetko po predošlých majiteľov prec.......bez ohľadu nato či bol v byte pes alebo fajčiar....po hocikomu koho nepoznám mi je to také že sa štitim,...pritom niesom nejaký maniak na čistotu....aj auto keď.kupujem z druhej ruky dám vyčistiť,vytepovať aj keď je čisté....
Dnes sme tam boli, psy tam mali koterce a granule ale aj v izbách ako je detská alebo spálna som veľmi cítila ten zápach. Samozrejme by sme vymalovali, no byt sa predáva zariadený a samozrejme je vidiet aj na cene, že platíme aj za všetko nábytok, ktorý tam nechajú. Byt je dispozicne skvelý, dostatočne veľký, skvelá lokalita. Byt bol inak dosť prevoňaný ale ten zápach za psami to aj napriek tomu prerazil a to som mala na tvári respirátor, myslím, že ak by som si ho dala dole bolo by to ešte horšie.
Nábytok by som si určite nenechala, ani závesy, koberce a pod. bez ohľadu na to kto tam predtým býval. Ja by som vymenila aj wc, to je minimum.
Tak na mieste je skor otazka ci idete kupovat byt po normalnych ludoch, ktori chovali psikov alebo po asocialoch, co psikov v byte zavreli a nestarali sa...od toho by som sa odrazila... Pes v byte, o ktoreho sa riadne staraju, nie je vobec problem...naproti tomu svagor kupil byt po slobodnej mamicke s jednym dietatom a teda precurane vsetko, dokreslene, donicene parkety, smrad po cigaretach atd. atd. Cize je to o jednotlivcoch

Tak niekde to je cítiť, ono najskôr by som podobne ako vyššie písali, vymaľovať, vyčistiť všetko a až potom sa sťahovať. Ale teda nevidím dôvod prečo by som nešla do takého bytu 🙂