icon

Kúpa čierneho stola do bielej drevenej kuchyne

2. okt 2025

Kupili by ste si cierny stol? Mam bielo-drevo kuchynu s ciernymi doplnkami, cierna lampa, cierny drez,.. stolicky mam sive s ciernymi nohami. Zapacil sa mi cierny stol. Ale vaham. Ak mate, date foto? Dakujeeeeem.

nyusika
2. okt 2025

nie, nekupila bu som si ziadny okruhly stol 🙂

zalka
2. okt 2025

@anonym_autor nie nekúpila... Mam čiernu dosku na linke a každú smietku vidno, nohy stola mam čierne ale dosku svetlu.

matkaleskova
2. okt 2025

Ziadny okruhly by som uz nechcela, je to extremne neprakticke, mame s tym velmi zle skusenosti 😀

anonym_1038c5
2. okt 2025

Ja mám čierny stôl, kuchyňu mám bielo-čiernu, podlaha vzor dreva. Som spokojná.

kiki68
2. okt 2025

Kamoska ma a je to velmi pekne, kupila stary stol a upravila. Vyzera to top.

kamlicek
2. okt 2025

Ja mam doma cierny stol. Nemam sice foto, ale som spokojna. Asi zalezi, aky material si zvolis. Ja som ho vyberala k ciernej kuchynskej linke, tu mam vo vysokom lesku. Ale stol som zvolila matny a je to fajn. Ani udrzbou to vobec nie je katastrofa, ako si kazdy hned mysli.

autor
2. okt 2025
@anonym_1038c5

Ja mám čierny stôl, kuchyňu mám bielo-čiernu, podlaha vzor dreva. Som spokojná.

@anonym_1038c5 mozes poslat foto? Mam rada cierne doplnky, ale ci uz ten stol nebude moc🤔ale ak dam prestierania 4ks napr sive a vazu bledu..

autor
2. okt 2025
@kamlicek

Ja mam doma cierny stol. Nemam sice foto, ale som spokojna. Asi zalezi, aky material si zvolis. Ja som ho vyberala k ciernej kuchynskej linke, tu mam vo vysokom lesku. Ale stol som zvolila matny a je to fajn. Ani udrzbou to vobec nie je katastrofa, ako si kazdy hned mysli.

@kamlicek ved utieram denne aj dreveny😁

autor
2. okt 2025
@kiki68

Kamoska ma a je to velmi pekne, kupila stary stol a upravila. Vyzera to top.

@kiki68 vies pridat foto? 🙏🙂

anonym_27e7a6
2. okt 2025
@matkaleskova

Ziadny okruhly by som uz nechcela, je to extremne neprakticke, mame s tym velmi zle skusenosti 😀

@matkaleskova prečo? Mam ho už roky a spokojnosť. Mam dostatok miesta okolo neho, keď sa rozloží, má tvar elipsy, dnes už bez problémov zoženieš naň obrus. Nerozumiem, čo je na ňom nepraktické. Udržiavam ho rovnako, ako obdĺžnikový, je dostatočne veľký, problém nevidím.

autor
2. okt 2025
@matkaleskova

@matkaleskova to nevadi.je moj vysnivany, cize nejde o okruhly, ale o ciernu🤣

autor
2. okt 2025
@anonym_27e7a6

@matkaleskova prečo? Mam ho už roky a spokojnosť. Mam dostatok miesta okolo neho, keď sa rozloží, má tvar elipsy, dnes už bez problémov zoženieš naň obrus. Nerozumiem, čo je na ňom nepraktické. Udržiavam ho rovnako, ako obdĺžnikový, je dostatočne veľký, problém nevidím.

@anonym_27e7a6 aky mate priemer? Nam sa zmesti max 105cm pre 2dosp+2deti

anonym_956586
2. okt 2025

@anonym_autor kúpila by som si.

vorkola
2. okt 2025

Nekupila cierny,pripadala by som si ako v dome smutku

lenkasarka
2. okt 2025

@anonym_autor mám čierny sklenený stol. Nie okrúhly.

anonym_1adfa7
2. okt 2025

Ja sice nie v kuchyni, ale v obyvacke. Mame bielo- dreveny nabytok a cierny stol. Bol tam povodne, je dobry, nechcelo sa mi minat zbytocne. Doladili sme ciernym gaucom a ciernou stojacou lampou. Ako niekedy ho mam chut vysmarit a kupit rovnaky, ako nabytok - kazdu chvilu mi ho vyjadzuje v reklamach, ale zatial nie. Kym sluzi a decka su male.

anonym_2f21d8
2. okt 2025

@anonym_autor Áno, mám. Zbožňujem ho.

autor
2. okt 2025
@anonym_2f21d8

@anonym_2f21d8 nadhera🤩🤩🤩

autor
2. okt 2025
@vorkola

Nekupila cierny,pripadala by som si ako v dome smutku

@vorkola je elegantny🤩vsetko naokolo drevo a biela.. 😁🤩

anonym_27e7a6
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_27e7a6 aky mate priemer? Nam sa zmesti max 105cm pre 2dosp+2deti

@anonym_autor 120cm

margotka17
2. okt 2025
@anonym_2f21d8

@anonym_2f21d8 👍 vyzerá to veľmi pekne 😉

irusa
3. okt 2025

Vzhľadom k tomu ako krásne vidno na čiernom nábytku prach....tak nie

nelka93
3. okt 2025

Ja by som si ho nekúpila, ale mne by sa nehodil do kuchyne. Mam okrúhly 120cm priemer a zbožňujem ho. Iný by som nechcela ❤️

autor
4. okt 2025
@nelka93

Ja by som si ho nekúpila, ale mne by sa nehodil do kuchyne. Mam okrúhly 120cm priemer a zbožňujem ho. Iný by som nechcela ❤️

@nelka93 tak som objednala nakoniec dreveny😁

malinkajozka
Autor odpoveď zmazal