icon

Kúrite už?

18. sep 2022

Ahojte,kurite už či je ešte skoro?My sme včera zakurili na večer ,sme mali zimu v dome.Dnes ideme na hody k rodine a dáme si už zimné bundy.Vonku len 10 stupňov má byť cez deň.

elizabet173
18. sep 2022

@1ryba ja som tiež zmrznutá, vôbec sa nehrám na frajerku, včera som mala oblečený prechodný kabát, môj partner mikinu 🙂, ale mám práveže roky odskúšané, že nižšia teplota prispieva k našej odolnosti voči chorobám. V noci som predsa prikrytá, aj keď máme v izbe dvadsať, možno v noci menej stupňov, lebo okno pootvorené, nevadí, keď sa pohybujem tých dvadsať mi úplne stačí, keď si sadnem na dlhšie, hodím si na nohy deku. Keď sme kedysi bývali v byte, tam sa teplota až tak regulovať nedala a začali nám kúriť, začalo ma pobolievať hrdlo.

missviolet
18. sep 2022

nekurim, spim s otvoreným balkonom, perinu som este nevytiahla a cez den chodim v tricku s mikinou alebo lahky jesenny kabatik

terezka1947
18. sep 2022

Zle postavená otázka.
Záleží kde človek býva, časť Slovenska a či je to minizateoleny bungalov,či väčší dom,atď.
Takže také sú aj odpovede.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
18. sep 2022

Bývame v okolí NR,máme veľký priestranný 4i dom,zatiaľ nezatepleny.Kvoli deťom aspoň na večer keď ich kúpeme nech majú teplucko.

konikkon
18. sep 2022

Kurime, dcéra sa učí stvornozkovat a je už dosť chladno.

lenkadenisa
18. sep 2022

Zakúrili sme v týždni, aj včera a dnes budeme tiež isto, veď je 8 stupňov, nebudem v zime sedieť. To nech si sedí Remišová.

sojorez
18. sep 2022

Nekurime, akurat som doma prehodila kratasy za 3/4 nohavice a tielko za tricko, v noci mame otvorene vetracky. Vonku 10 stupnov, nosim tricko a flisku.

simca06022011
18. sep 2022

Ked klesne teplota automaticky sa mi kúrenie zapne. Aktualne teraz pozeram ze nejde. Vcera isiel u nas krb. Je tma, vlhko, chladno...
Ale tak okolo 20 stupňov je ok, cize nemusíme

mimikarol
18. sep 2022

My ešte kotol zapnutý nemáme. Mame v dome 20-21C, v obývačke máme krbové kachle a tam už od piatku kúrime. Zakúrim na večer a aj tam a malou spíme. Mne je večer po sprche zima. Ale zas na zapnuté radiátory to ešte neni

vroni
18. sep 2022

Tu vonku 15, vnútri 21, kúrenie vypnuté.

aaadkaaa
18. sep 2022

Ano, dnes sme zakurili, mala som tu 20 stupnov a mesacne dieta...

sima1415
18. sep 2022

Ja som akurát na to dnes myslela keď som videla že vnútri máme 18,4° a deti sa hrajú na zemi ale bojím sa lebo s prvým kúrením vždy ochoriete , no zajtra budem musieť či chcem či nie :(

adriena9
18. sep 2022

@daniela2202 keď je niekomu zima, tak sa hádam.nebude držať nejakých dátumov a bude mrznúť

daniela2202
18. sep 2022

@adriena9 zima je len tomu , kto nič nerobí

ajko2011
18. sep 2022

My bývame v byte. Zatiaľ nekúrime, ale večer už je chladnejšie. Rozmýšľam, že už kúpim biolieh do krbu nech si večer zakúrime trochu alebo zapnem klímu na kúrenie.

adriena9
18. sep 2022

@daniela2202 jeminé, to je mi názor 🙈 takže ty 24/7 niečo robíš ani nespíš aby ti zima nebola ? 🙄

mamula20
Odpoveď bola odstránená
anita1978
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
18. sep 2022

termostat nam ukazuje 24,5 stupna dnu. kurenie by sa malo zapnut pri 20st. my ani v zime nevieme klesnut na menej ako 22st. nevieme to nijako korigovat, resp. nech sme skusali akokolek, tak to nefunguje. inak vonku je desne, fuka vietor... doma mame tak prijemne. ja som citliva na chlad od noh, takze dlhe nohavice mam 3/4 rukav. po dome odmietam chodit naobliekana, ale zase netreba mi ani 300 stupnov

mamusa123456789
18. sep 2022

My už kurime asi 5 dní... Malička chodí po 4 po zemi, takze nepotrebujem ju mat chorú, keďže v prvý deň nášho kúrenia bola ako malý cenculik a to mala aj svetrík aj pančušky

kiki234
20. sep 2022

Vcera vecer sme pustili kurenie, byvame v dome a mame 2 deticky obe nemaju 2 roky. Nemame koberce a bolo to citit takze kurime

ikonica
20. sep 2022

Nam vcera vecer spustli kurenie v byte....

kvetinka75
20. sep 2022

bývam v byte a máme ešte celkom teplo. Nekúria nám a ešte nám to nechýba.

masinka
20. sep 2022

My sme pri Bratislave, zatepleny dom, aj bez kurenia mame momentalne 21 stupnov, takze este nekurime, len v kupelni si pred sprchovanim pustime ohrievac. Decka mi tu behaju v kratkych nohaviciach a trickach, len ja som zmrzlina, tak mam aj mikinu a teple ponozky.

ankare
20. sep 2022

Bývame v byte na str. SK, zatiaľ nekurime. Máme v byte asi 23 st.

lenkakravcova
20. sep 2022

Bývame v byte v a Košiciach. Pred 4t sme mali v noci 32C, pred 3 týždňami sme mali v noci 28C, dnes sme mali 19C. Normálne som prechladla z tej rýchlej zmeny. Ešte prednedávnom sme nemohli späť v noci lebo horúco a dnes zase chladno. 😐
Ešte nám nekuria. Teším sa keď začnú.

danina09
20. sep 2022

My ešte nie. Krb zatiaľ nemáme a doma ešte nie je taká zima, aby sme museli nejak extrémne kúriť. No každým dňom očakávame to, že budeme musieť na termostate pridať

lennytka84
20. sep 2022

My na večer v krbe.

janka1011
20. sep 2022

Zatiaľ sme nekúrili a na zimné bundy je ešte dosť skoro podľa mňa. Stačí teplý sveter/mikina alebo prechodná bunda. Čo budete potom nosiť keď bude mrznúť...