Manželská posteľ 160 x 200 cm - skúsenosti
Ahojte meníme si izby a máme izbu širokú len 203 cm- chceme vymeniť aj za užšiu posteľ máte skusenosti s posteľou 160x200 cm? Je to dosť pre manželov?
A nemate problém potom zohnať plachty na matrace? Kupujete ten klasicky rozmer?
Dakujem
@hruska91 plachtu si das 180 my sme msli 160 postel je trocha uzsia ale vyspis sa
máme 160x200 už 16 rokov a stále nám to stačí. Dokonca keď s nami spí aj naša 9 ročná dcéra. Je to úplne normálna veľkosť postele. My sme nikdy ani nad väčšou neuvažovali. Matrace sa dajú kúpiť v pohode - je to štandardný rozmer a aj plachty. My sme sa doma zhodli, že nám by stačila aj 140x200. 🙂
Za mna mala postel. Ja potrebujem priestor🙂a este ked pride syn ku nam do postele je 180x200ltt. Ale ak ta rozmery nepustia tak ti nazory inych mozu byt jedno
My máme 180x200 a je nám dvom s manželom akurát, menšiu by som nechcela. Aj keď zaspávame pri sebe tak ja cez noc prehadzujem a skončím úplne na kraji 😂
@hruska91 máme takú, stačí to, kúpiš aj matrace aj plachty.
@hruska91 my máme spalnu dost velku ale postel mame len 140cm. Povodne sme ju mali este u svokrovcov lebo nam ina nevosla a preniesli sme si ju aj do noveho domu. Manzel stale hovori ze ma moze aspon viac stiskat 😃 ked niekde spime na sirsej posteli "uz sa hladame" ze kde je ten druhy.
@hruska91 je to v pohode, mám takú
Keď sme boli mladí mali sme posteľ (resp.rozkladacingauc)127x200 😅 a vyspali sme sa.. neskôr sme si kúpili 140x200 a bolo to ok.. takže myslím že 160tka úplne stačí a vyspíte sa v pohode.. teraz máme 180 a keďže ja som človek čo sa moc v noci nevrti a spím na kusku, tak môj muž ju má skoro celú pre seba 🤪
Ahoj, nebudem zakladať novú tému, no máme v pláne s mužom kúpiť konečne novú manželskú posteľ len je ich dosť na trhu tak sa nevieme rozhodnúť. Viete mi poslať niečo na inšpiráciu ? 🙂 Ďakujem.
@tabakmirka A mas aj nieco konkretne vyhliadnute? Ci len tak strielas a uvidis co ti padne do oka ? 😀 Mas rozne druhy posteli kovove, calunene, drevene. Cize najskor by som sa vydala touto cestou.
najlepsie ist aj do obchodov pozerat. my sme tak si vyhliadli cez eshop a ked sme zistili ze je aj kamenna predajna tak nas to len potesilo lebo clovek si to vie ist pozriet na vlastne oci.
@wivienka111 ano, my sme napriklad aj nieco kusok pocestovali aby sme to videli nazivo v predajni. az taky problem to zase nie je v dnesnej dobe, pretoze ked raz fakt nieco chces a paci sa ti to tak proste ides 😀 aspon u nas to tak bolo, lebo sme mali tiez probelm zohnat postel manzelsku kvalitnu, ktora sa nam nerozpadne po roku.
Ja odporúčam boxspring. Mega pohodlné aj s úložným priestorom 👍
@wivienka111 myslis si ze nakupit taketo nieco len cez eshop by bolo moc velke riziko?
@pupavocka101 ako auto mame no zase nebudem kvoli posteli cestovat polovicu slovenska 😀 najradsej by som to z domu vybavila, predsa len clovek ma aj ine veci na praci ako jednu postel zhanat 😀
@tabakmirka na jedno kopyto myslis v akom slova zmysle? 😀 lebo ako som ti napisala uz vyssie mas rozne materialy tych posteli takze az tak na jedno kopyto nebudu 😀 asi by som sa drzala aj toho dizajnu ze co sa ti do spalne hodi a aj velkosti. dalsia vec su aj matrace.
@tabakmirka no nie je to zas ja neviem az ake velke riziko, ved treba ked tak pozerat na overeny eshop s recenziami. ked ma niekde v tv reklamu to je len plus. no a ked ma aj takuto predajnu normalnu tak tam uz nie je o com.
@janisa31 no je pravda ze tato varianta ma velmi laka, ale cenovo mi pridu strasne drahe. a druha vec je ze neviem ci sa to vobec aj oplati co sa kvality tyka.
@tabakmirka drahe - to je taky relativny pojem. neviem aky mate cenovy strop alebo kolko ste si urcili na taku postel. ale ked si vezmes ze na tom by sa setrit nemalo, predsa len po celom dni tam ides zregenerovat svoje telo a dopriat mu kvalitny odpocinok aby si mohla zase na druhy den fungovat.
@tabakmirka tak co sa ceny tyka si myslim ze zalezi od predajcu. ono je to niekedy komplikovanejsie na tom googli sa vyznat a chce to cas. ja napriklad ked sme zariadovali tak som zakazdym si vyradila taku hodinku vecer a pisala si bokom na papier popripade ukladala linky do telefonu 😀
@tabakmirka nemusis cestovat polovicu slovenska, ved existuju aj take predajne co maju aj eshop a aj takto obchody. pozeram ze si zo ziliny, tak si myslim ze tam mate tych obchodnych sieti dost na vyber 😀

@lopka1313 my sme mali na dovolenke 180 a presne - hľadali sme sa 🤣 pre nás totálny nezvyk a ja som sa budila a chytala prázdne miesto v posteli, že kde je 😁