Manželská posteľ 160 x 200 cm - skúsenosti
Ahojte meníme si izby a máme izbu širokú len 203 cm- chceme vymeniť aj za užšiu posteľ máte skusenosti s posteľou 160x200 cm? Je to dosť pre manželov?
A nemate problém potom zohnať plachty na matrace? Kupujete ten klasicky rozmer?
Dakujem
@wivienka111 tak nie kazdy ma dobre skusenosti s eshopom ja to uplne chapem ze si chce byt v tomsmere ista. nejde tu predsa o polozku za par eur. a tak isto ked som vyberala tak uz tak aby to aj cosi vydrzalo a nemusela som hned menit.
@vandicka7 presne tak tiez som takto dlho vyberala hladala, muz z toho bol uz otraveny celkom, ze co dokazem tolko vyberat na jednej posteli alebo na inom kuse nabytku 😀 ved tak ale chcem aby mi to aj vydrzalo a hlavne som hladala za co najlepsiu cenu. nakoniec sme pokupovali v podstate skoro vsetko v Kondele.
Mame 160x200 a OK
@vandicka7 ved ano to chapem v tomto smere, ze ono je potom tazko to bud nejako spatne vyreklamovat a vlastne naco aj si robit taketo nejake starosti. len mi to prislo take ze sa pyta ako keby fakt este nevyuzila v zivote ziaden eshop 😀
@janisa31 ja by som mu teda vedela o tomto rozpravat 😀 tiez sme takto dlho hladali aby nam vyhovovala postel s nocnymi stolikmi a skrinou. a to nehovorim napriklad aj o kuchynskej linke a jedalenskej zostave 🙈 v niektorych pripadoch proste tu davku predstavivovsti potrebujes 😀
@pupavocka101 to je inak jedno šťastie keď bývaš takto vo väčšom meste že máš všetko po ruke v podstate. ale zas na druhej strane alebo teda aspoň v mojom prípade je to tak, že keď niečo fakt chcem tak mi nevadí si pricestovať. autom je to raz dva 🙂
dievcata, no nemala som moc casu poprezerat poriadne eshopy ale uz cosi mam vybrate. uz sa len nejako zosuladit s muzom 😀
@wivienka111 pokial ale na druhej strane vyberies dobre tak nemusis nic taketo riesit. a keby aj - tak to nasledne jednanie vypoveda o spolahlivosti celeho obchodu.
@tabakmirka rozumiem boli aj sviatky, jedno s druhym. ale som si myslela ze to chcete nejako pod stromcek vyriesit. tak zrejme vas to nesuri.
@tabakmirka to býva u nás tiež niekedy najväčší problém 😀 ale to je čisto o kompromise a dohode 😀 u nás sa väčšinou nezhodneme len preto lebo môj muž má nulovú predstavivosť 😀
@vandicka7 to je pravda len o tom sa niekedy az po vlastnej skusenosti nedozvies. a skoda je potom to predavat niekde na bazosi pod cenu. mozno ani tak nie z tej financnej stranky ako z toho dovodu ze by sa ten kolotoc hladania zacal znova 😀
@wivienka111 a tak nie je to zase nic zlozite ked aj nejake inspiracie nacerpas. a este si zober ze ked ma eshop takto obchody tak si to vies ist aj pozriet premerat a to je podla mna super 🙂
@janisa31 inspiracia je jedna vec, len niektori ludia maju nadludske poziadavky mi to tak pride niekedy 😀 a popritom velakrat plati ze v jednoduchosti je krasa 🙂 no veru na zivo je predsa len na zivo 😀 tiez sme boli takto pozerat nabytok a potom sme si ho rovno aj odviezli domov 🙂
@janisa31 ano my sme tak tiez boli pozriet na predajne a pozerali sme jednak ajna cenu aj na kvalitu. to je super ked to mozes takto poskusat. 🙂 rovno aj matrace sme kupili a da sa fakt zariadit komplet cele byvanie 🙂
@tabakmirka hej my sme tiez tak sadli do auta a isli pozriet. zase ked nieco chces a chces to kvalitne a presvedcit sa o tom tak si myslim ze ta vzdialenost je uz najmensi problem. my sme napriklad kupili v poprade to mame necelu pol hodinku autom. malej sme tak spravili vylet a my sme si vybrali co sme potrebovali.
@tabakmirka takze hovoris ze postel teda vybavena na komplet 😀 a co ste kupili nakoneic tu boxspring ci taku "klasicku" ? ano ja mam tiez rada taketo predajne ze ked tam uz ides tak si neodnesies len to kvoli comu tam povodne ides ale aj navyse aj keby to mal byt len kvetinacik alebo nieco do kuchyne 😀
@pupavocka101 moj muz prave kvoli tomu taketo predajne rad nema 😀 lebo uz ked sme niekde tak okrem toho ze si odnesieme domov aj to nieco navyse tak zacnem uvazovat ze ci by sa nam nezislo nieco dokupit alebo vymenit 😀 ale zase na druhej strane nie je nervozny ze nemusi so mnou obehavat milion obchodov 😅
@tabakmirka super, tak to ma tesi ze som ti dala zrejme dobry tip 🙂 sama dobre viem co to je s tymto nakupom nabytku a obzvlast tie postele mi pridu take ze clovek nechce predsa vybrat len tak hned prvu co pride, ale chce aby mu to aj vydrzalo a este aby sa aj dobre vyspal a nebudil sa rano polamany 🙈
jasne, babulky dakujem vsetkym za tipy aj za pomoc 🙂 🙏 @janisa31bol to celkom boj, ale tak do buducna to uz mam pri nabytku vystarane kedze som si tam fakt povyberala toho viacej 😀

@tabakmirka a co si este nenakupovala cez eshop ? 😀 ved tam su tiez nejake postupy podla ktorych si vyberas odkial ano odkial nie.