icon

Máte doma umelé kvety? Skúste ich výhody!

11. feb 2024

Dievčatá dostala som umelé kvety a celkom sa mi to páči naozaj vyzerajú ako živé, žiaden gýč a nemusím sa s nimi trápiť na miestach kde nemám dostatok svetla a viem že mi vydržia, len niečo mi hovorí, že je to umelina a že to určite nikto nemá...to je asi blbosť, či? Tak ako to máte vy?

Strana
z2
daniela595
13. feb 2024

Ano mam. Dokonca si ich aranzujem do vazy podla rocneho obdobia

tianna
13. feb 2024

@martinkatinka prosím ťa úplne odveci 😆 ale máte už veľkonočné dekorácie? Ďakujem 🙂

jana_eyre_2
13. feb 2024

@h2 😅 a predlzovacka je koppla.. je tam viac takých výstiznych nazvov..

gerrwie_girl
13. feb 2024

Pokiaľ naozaj vyzerajú ako živé tak prečo nie? Mne sa extrémne nepáči keď niekde vidím umelé kvety s veľkými listami na ktorých vidiet ze to je čistý plast plus je to ešte pekne zaprasene pripadne 😀

gerrwie_girl
13. feb 2024

@dzulik_ to mam aj ja, sú úžasné 🙂

scila
13. feb 2024

@autor nemám ani mať nebudem. Lebo kým živé rastliny vzduch zlepšujú a mnohé aj pohlcujú škodliviny (formaldehyd), tak umelé tie škodliviny naopak do prostredia uvoľňujú. A teda umelej hmoty máme okolo seba toľko, že ani za svet ďalšie úplne zbytočnú.

scila
13. feb 2024

@zuzulik75 joooj ani na cintorín nie. Už dávno som povedala známym, že ak sa opovážia dať mi na hrob umelé kvety, tak ich budem chodiť strašiť 👻👻👻

alex666
13. feb 2024

My mame...na wc a v kupelni mame take travy. A na chodbe mame jeden umely kvet v takom rohu. Mali sme tam zivy ale stale opadaval, museli sme to stale vysavat a takto je to praktickejsie.
Myslim ze to dost ludi kupuje lebo su toho plne obchody.

vlucifuk
13. feb 2024

Ja zatiaľ nemám, ale mam novú vysokú knihovníčku, na ktorej by sa mi páčilo niečo zelené, čo by viselo dolu. Lenže je to tmavé miesto a sú tam stupačky, ktoré sú stále teplé, tak asi nič źivé tam nevydrží, preto rozmýšľam nad niečím umelým. Len som zatiaľ nič nenašla. Na inej knihovníčke mám padajúcu veľkú papraď a vyzerá to super.

misinka0611
13. feb 2024

Tak ja mám len živé. Tie umelé mi nič nehovoria.

adrianasmolko
13. feb 2024

@dzulik_ ahoj odkial ich mas? ja som videla v hornbachu tiez boli velmi pekne ale aj cena bola pekna ale furt mi behaju po rozume

galioska
13. feb 2024

nie nemam, odoberaju energiu z domu..

dzulik_
13. feb 2024

@adrianasmolko ahoj, mám ich od tejto pani 🙂 posiela aj poštou. Poradila mi niektorá žienka tu na mk v skupine Pekné bývanie 🙂

https://www.facebook.com/share/p/z9vh8aziUjvXDELK/

natalka13
13. feb 2024

Nie nemam. Ked sa ti pacia, vystav si ich.
Skor ma zaujalo ze si ich dostala. Nikdy by som umelace nedarovala.
Mne sa ani umele vianocne stromy nepacia.

moneequa
13. feb 2024
pimpulienka
13. feb 2024

Nie, to nie su kvety

raffaella
13. feb 2024

Mám doma veľa rastlín, izbovky sú moja veľká láska, mesačne kupujem minimálne 1-2ks, niekedy aj viac, pretože mi žiaľ aj umierajú. Umelé kvety nemám, nemám to rada a vadia mi. Ale môj názor a aj kohokoľvek iného je irelevantný - každý nech si dá do domu to, čo mu lahodí vizuálne aj duševne, či sú to živé zelené rastliny alebo umelé.

majarumm
14. feb 2024

Ja umelé kvety neznášam 😖

blackcat8885
14. feb 2024

Mam 15 živých kvetov v kvetináči a 2x umelé jeden bonsaj a tulipány ktoré vyzerajú ako živé

dager
14. feb 2024

Ženy, a kde tie kvalitné umelé kvety kupujete?

veronicka88
14. feb 2024

Mám v chodbe pri zrkadle umelý eukalytptus a ségra mi kúpila tri tulipány látkové,tak to mám spolu vo váze v chodbe. Od svokry som dostala krásnu sušenú kyticu. Dnes už dostať kúpiť ozaj aj pekné kvety. Daj fotku😊

martinkatinka
14. feb 2024

@tianna jasne, uz od konca decembra 😆

tianna
14. feb 2024

@martinkatinka 😆🐰 ďakujem, pôjdem popozerať a niečo pekné vybrať 🙂

jamacka
14. feb 2024

Ja mam tiež umelé kvety doma.Mam aj živé, ale napríklad mala som živý fikus,vôbec sa mu akosi nedarilo,listy opadavali, tak som si kúpila umelý taky veľký ma skoro 2metre a je úplne bez starostí, nemusím ho ani polievať 🙂.

banyka
14. feb 2024

Keď to nie je prehnané , že by si mala na každom kroku tak v pohode 🙂 Ja som bola vždy proti umelým kvetom 😁 ale jeden malý crepnikovy som si kúpila - do kúpeľne , kde je málo svetla.

adrianasmolko
14. feb 2024

@dzulik_ dakujem

alexia607
16. mar 2024
janulka1802
16. mar 2024

Mám v kúpeľni umelú orchideu v kvetináči na nerozoznanie od živej. Zatiaľ nikto nerozoznal. A potom mám také nádherné pivónie.

Strana
z2