Máte doma umelé kvety? Skúste ich výhody!
Dievčatá dostala som umelé kvety a celkom sa mi to páči naozaj vyzerajú ako živé, žiaden gýč a nemusím sa s nimi trápiť na miestach kde nemám dostatok svetla a viem že mi vydržia, len niečo mi hovorí, že je to umelina a že to určite nikto nemá...to je asi blbosť, či? Tak ako to máte vy?
@martinkatinka prosím ťa úplne odveci 😆 ale máte už veľkonočné dekorácie? Ďakujem 🙂
@h2 😅 a predlzovacka je koppla.. je tam viac takých výstiznych nazvov..
Pokiaľ naozaj vyzerajú ako živé tak prečo nie? Mne sa extrémne nepáči keď niekde vidím umelé kvety s veľkými listami na ktorých vidiet ze to je čistý plast plus je to ešte pekne zaprasene pripadne 😀
@dzulik_ to mam aj ja, sú úžasné 🙂
My mame...na wc a v kupelni mame take travy. A na chodbe mame jeden umely kvet v takom rohu. Mali sme tam zivy ale stale opadaval, museli sme to stale vysavat a takto je to praktickejsie.
Myslim ze to dost ludi kupuje lebo su toho plne obchody.
Ja zatiaľ nemám, ale mam novú vysokú knihovníčku, na ktorej by sa mi páčilo niečo zelené, čo by viselo dolu. Lenže je to tmavé miesto a sú tam stupačky, ktoré sú stále teplé, tak asi nič źivé tam nevydrží, preto rozmýšľam nad niečím umelým. Len som zatiaľ nič nenašla. Na inej knihovníčke mám padajúcu veľkú papraď a vyzerá to super.
Tak ja mám len živé. Tie umelé mi nič nehovoria.
@dzulik_ ahoj odkial ich mas? ja som videla v hornbachu tiez boli velmi pekne ale aj cena bola pekna ale furt mi behaju po rozume
nie nemam, odoberaju energiu z domu..
@adrianasmolko ahoj, mám ich od tejto pani 🙂 posiela aj poštou. Poradila mi niektorá žienka tu na mk v skupine Pekné bývanie 🙂
Nie nemam. Ked sa ti pacia, vystav si ich.
Skor ma zaujalo ze si ich dostala. Nikdy by som umelace nedarovala.
Mne sa ani umele vianocne stromy nepacia.
@adrianasmolko aj na aliexprese maju pekne
https://a.aliexpress.com/_EuHFiYp
Nie, to nie su kvety
Mám doma veľa rastlín, izbovky sú moja veľká láska, mesačne kupujem minimálne 1-2ks, niekedy aj viac, pretože mi žiaľ aj umierajú. Umelé kvety nemám, nemám to rada a vadia mi. Ale môj názor a aj kohokoľvek iného je irelevantný - každý nech si dá do domu to, čo mu lahodí vizuálne aj duševne, či sú to živé zelené rastliny alebo umelé.
Ja umelé kvety neznášam 😖
Mam 15 živých kvetov v kvetináči a 2x umelé jeden bonsaj a tulipány ktoré vyzerajú ako živé
Ženy, a kde tie kvalitné umelé kvety kupujete?
Mám v chodbe pri zrkadle umelý eukalytptus a ségra mi kúpila tri tulipány látkové,tak to mám spolu vo váze v chodbe. Od svokry som dostala krásnu sušenú kyticu. Dnes už dostať kúpiť ozaj aj pekné kvety. Daj fotku😊
@tianna jasne, uz od konca decembra 😆
@martinkatinka 😆🐰 ďakujem, pôjdem popozerať a niečo pekné vybrať 🙂
Ja mam tiež umelé kvety doma.Mam aj živé, ale napríklad mala som živý fikus,vôbec sa mu akosi nedarilo,listy opadavali, tak som si kúpila umelý taky veľký ma skoro 2metre a je úplne bez starostí, nemusím ho ani polievať 🙂.
Keď to nie je prehnané , že by si mala na každom kroku tak v pohode 🙂 Ja som bola vždy proti umelým kvetom 😁 ale jeden malý crepnikovy som si kúpila - do kúpeľne , kde je málo svetla.
@dzulik_ dakujem
@edulkobaby 😁
Mám v kúpeľni umelú orchideu v kvetináči na nerozoznanie od živej. Zatiaľ nikto nerozoznal. A potom mám také nádherné pivónie.

Ano mam. Dokonca si ich aranzujem do vazy podla rocneho obdobia