icon

Máte skúsenosti s nábytkom z Jysku?

20. jan 2024

Ahojte, máte niekto nábytok ako skrine,komody,jedálenský stôl,stoličky, gauč atď z Jysku? Ste spokojní? Ja mám z Merkury Marketu, vravia,že kvalita nič moc, mne zatiaľ všetko drží pokope🤣 bude mi treba zariaďovaní ešte byt, tak rozmýšľam dokúpiť veci z Jysku,preto zháňam recenzie. Samozrejme viem,že to nie je extra vysoká kvalita...aké v porovnaní cena-kvalita. Dakujem

Strana
z2
sona96
20. jan 2024

My máme z jysku posteľ, skrine, komodu, jedálenský stôl a stoličky a taký polickovy regál v obývačke. Za mňa v pohode. Pomer cena-vykon skvelý. Nemám problém s tým nábytkom. Jedine jeden pánt na skrini sa uvoľnil, ale stačilo dotiahnuť. Keď sme nakupovali nábytok, nejak som neriešila že odkiaľ. Len som chcela mať možnosť vidieť to naživo a JYSK máme najbližšie, preto máme toľko vecí odtiaľ.

juliacenc
20. jan 2024

Ja mam komody a som spokojna. Cena vyborna na vyzor krasa kvalita vyzera byt fajn,,, masiv to nie je ale ja som spoko

autor
20. jan 2024

@sona96 ja ho mám tiež blízko, zas tá kvalita je Asi všade rovnaká podľa mňa. Niekto by si nič nekúpil v Merkury a ja mám nábytok už 5 rokov odtiaľ a tiež v pohode,klop klop. Ďakujem ti za odpoveď.

autor
20. jan 2024

@juliacenc ďakujem😊

petronellla87
20. jan 2024

Mame jedálenský stôl a stoličky a este stolik v obývačke... Za tu cenu super, sme spokojní

hendikep
20. jan 2024

jysk otras kvalita a merkury este horsia 🤷🏼‍♀️ ale ked Ti staci kvalita mercury tak bude stacit aj jysk

mamickalisticka
20. jan 2024

My máme z jysku všetok nábytok doma a musím povedať, že super. Veľmi sa mi páči a aj stále drží, už piatym rokom. Ja keď niečo zháňam, tak prvý pozerám jysk.

autor
20. jan 2024

@petronellla87
@mamickalisticka ďakujem baby
@hendikep no áno,musí mi stačiť z týchto obchodov

marsmykkok
20. jan 2024

Mám nočný stolík, ten je top, dokonca k nemu boli aj nálepky s číslami na dieloch na uľahčenie skladania. Potom konferenčný stolík ten je tiež super. A stoličky k jedálenskému stolu, čalúnenie ok aj pevnosť, akurát povrchová úprava by mohla byť lepšia, sú na nich také mini oškreninky, ktoré vznikajú od stola.

harrisson
20. jan 2024

Tiež mám veci z jysku a spokojnosť. Slúžia už 10rokov

hendikep
20. jan 2024

ja nechapem ako su vsetci spokojni ved aj recenzie maju hrozne … sestra mala z jysk kovovu postel - rozpadla sa ako nic a to ma asi 50kg .., my s muzom mame konferencny stol .. vrchna doska scuchana , poodpadavali tam veci .. lavicka na topanky sa cela rozvrzgala a rozkyvala tak ze ju muz musel zlepit dokopy … jysk nikdy viac

autor
20. jan 2024

@marsmykkok
@harrisson ja mám vlastne tiež stoličky v kuchyni kov a drevo už 9 rokov a super

marcellka32
20. jan 2024

Ono to je o tom ako sa človek stará o nábytok/stôl...
Máme z JYSK už 10 rokov a stále v pohode

autor
20. jan 2024

@marcellka32 tiež si myslím.

nelka93
21. jan 2024

Mame konferenčný stolík a celkom fajn. Iný nábytok sme tam nekupovali

kingstonka
21. jan 2024

Mame satnikovu skriňu s posuvnými dverami viac ako 5 rokov a je OK..sme spokojní.

autor
21. jan 2024

@nelka93
@kingstonka ďakujem baby,zbehnem tam pozriet

refly
21. jan 2024

Je to rovnaký nábytok ako v iných obchodoch. Neviem prečo niektorí nadávajú aké sú to šmejdy... hádam reálne nečakajú že stolík za 50€ bude nádherný a bez škrabancov aspoň 3 generácie. Ten nábytok službu splní a ak niekto chce aby ich haraburdy dedili ich deti, tak má hľadať iné cenové kategórie.

autor
21. jan 2024

@refly tiež si tak myslím,že keď človek s tým primerane zachádza,tak to niečo vydrží a zas netreba,aby to vydržalo sto rokov,kto by to aj tak chcel po sto rokoch po nás dediť

slniecko5
21. jan 2024

Ikea? Máme odtiaľ zariadené ciele detské izby a jw to pekne. S jysk máme veľmi zle skúsenosti.

autor
21. jan 2024

@slniecko5 tak tu máme ďaleko niekoľko stoviek km.

slniecko5
21. jan 2024

Aj my, používame vydajne miesto

autor
21. jan 2024

@slniecko5 a to kde je výdajne miesto idey?

autor
21. jan 2024

Ikey

iwesska
21. jan 2024

Syn ma pisaci stol z Jysku,ma uz 7r.a vyzera ako novy. Stale rovnako pevny. A ja mam odtial aj matrac a velmi som spokojna. Za mna lepsia kvalita ako Mercury.

slniecko5
21. jan 2024

Kosice, Nitra, Žilina, BB
Ak dobre googlim

iwesska
21. jan 2024

@hendikep Vidis a syn ma 7r.pisaci stol. Vyuziva ho denno denne,aj stal na nom,aj ja,ked som potrebovala zobrat nieco zo skrine a stol stoji stale ako zabetonovany,ani vrch nie je nijako poskodeny. Dcerin z Ikey vyzera po 4r. horsie. Neviem preco by som mala pisat zlu recenziu,ked som spokojna. Asi ste uz pri kupe vybrali labilne veci.

autor
21. jan 2024

@iwesska ďakujem za skusenost

hendikep
21. jan 2024

@marcellka32 ako sa o nabytok clovek stara? cize asi v nasom pripade stol nepouzivat a na lavici nesediet 🤦🏼‍♀️ lebo inak si to neviem vysvetlit

marcellka32
22. jan 2024

@hendikep ak sa jedná o stôl, nekopat do neho (áno ľudia to robia), davat pozor na škrabance...

Strana
z2