icon

Máte v obývačke televízor?

31. júl 2022

Ahojte. Mozno blbo znejuca otazka, ale s priatelom nie sme tie typy, ktore pozeraju TV. Tak premyslame, ze si ju vobec nekupime. Len.. nebude to take zvlastne? Obyvacka bez TV? Mate to tu tak niektora?😄

nika_17
2. aug 2022

@jaskolka no tak ale niekto pozera Jednotku,dvojku,joj,markizu, a milion dalsich stanic.My to nepozerame vobec.Niekedy si pustime serial cez netflix.Pozerame teda ci nie???

vevapeto
2. aug 2022

@yanni tiež som rázne proti aby bola TV v spálni aj detskej, máme len v obyvke. Napr.moja svokra má 4 tv a z toho sú 3 v nonstop prevádzke 👌

whanka
2. aug 2022

telku sme nemali, teraz sme kupili taku mensiu kvoli malym detom na rozpravky, ktore im niekedy zapneme, ale klasicke tv programy nemame, ak sa tato tv raz pokazi, dalsiu uz kupovat nebudem, predpokladam ze decka uz budu vacsie

anuss
2. aug 2022

Nemáme tv, len PC mac s tou najväčšou uhlopriečkou 😎

misinka866
2. aug 2022

mame v obývačke a 95% sledujeme. filmy a seriály z netu. ak pustíme. niečo z TV, tak z archívu bez reklám. nikdy nedovolím TV do spálne a detskej. a kukať TV cez notebook alebo laptop v spálni 🙈🙈🙈🙈🙈🙄😳😁 mne by ten monitor v obývačke chýbal. nemáme pustenú TV, keď máme návštevu, vtedy radšej pustím nejakú hudbu ako podmaz.

ciapockacervena
2. aug 2022

Ahoj, podla mna to je uplne v pohode. My tiez nemame a vobec nam nechyba, aj ked vacsina ludi ked to zisti, dviha vysoko obocie 😂. Mame deti ani im to nechyba, proste cas travime inak. Prilezitostne si pozrieme film ,,na platne” kedze mame premietacku. Vobec neries ostatnych, ale potrebu ci to vy chcete. Financie a cas mozes investovat radsej do spolocnych zazitkov 😉.

aurorastone
2. aug 2022

@h2 presne tak aj u nás, ako študenti sme pozeravali filmy cez notas teraz si to neviem bez veľkej TV predstaviť 😁...

Tiez pozeráme len disney netflix hbo

sim_icek
2. aug 2022

My máme TV len od minulého roka aj to sme dostali ako dar. Inak by sme možno ani nekupovali. Zapíname ju veľmi výnimočne aj to len na film z internetu bez reklamy, žiadne tv kanály u nás nejdú ani v pozadí

sivana09
2. aug 2022

Mam obycacku bez tv (uz tretiu za poslednych 10 rokov)

domak2
2. aug 2022

Ja mam v obyvacke dve telky za sebou! Ale nepozerám ani jednu 😂 na jednej ide len zvuk a nemám čas ju dat opraviť a na druhej idu len DVD a ma hrozný zvuk lebo je stara 😅 ale zajtra už sa chystám do opravy 😁 kupila by som novu, ale na tej pokazenej sú vsetky iplayer a netflix a netuším hesla

aurorastone
2. aug 2022

@domak2 ved hesla dáš ako zabudnuté a prídu ti na mail nie? 😁 Resp. obnovenie ti príde na mail

akvi
2. aug 2022

Nemáme a nechýba nám. Ja keď vidím našich, ako zasadnú večer k bedni a cumia na tie stupidity, mám dosť. Ja to nevydržím pozerať ani 5 minút.

domak2
2. aug 2022

@aurorastone je to možné, ale stále dúfam, že oprava bude menej ako nová, má niečo cez dva roky. Už si ani nepamätám co tam všetko je.

genoveva
2. aug 2022

@h2 Ani my nemáme televízor pozeráme filmy na počítači a je pravda, že lepšie by sa nám to pozeralo na televízore. Ale som šťastná, že centrom mojej obývačky a môjho domu nie je televízor. Je to veľká knižnica. A myslím, že aj vďaka tomu moje deti radi čítajú, a čítajú už tri z piatich, tretia ešte ani nechodí do školy. Je dôležité co deti vidia, že čomu dávaš dôležitosť aj tým ako si usporiadaš dom. Na jednej strane je veľká obrazovka super. Ale na druhej strane mne príde divné skôr to, že k niekomu prídeš a všetko na čo sa máš pozerať je obrovská telka, lebo zaberá celú stenu a všetky sedačky sú otočené k nej. Ale to mi príde divné až po rokoch bez televízora 🤪😊😉.

jaskolka
2. aug 2022

@nika_17 áno, v podstate sledujete určité vysielanie. Hoci nie priamo TV cez televízny prijímač.
Jedine ak by bola domácnosť, kde nemajú televízor, notebook, nesledujú vôbec nič cez mobil, monitor a podobne, tak jedine oni môžu povedať ze "nesledujeme nič"
Čiže síce nesledujete priamo TV, ale istý druh vysielania áno

yoxinka
2. aug 2022

@zmrzlinka2021
Prepáč, ale v dnešnej dobe, keď doma môžem mať pomaly kino, nebudem kukať nejaký perfektný film na tablete alebo na počítačovom monitore … My tiež nemáme TV v zmysle tú službu, ktorá umožňuje kukať stanice ako markíza, joj a podobne, ale HBO, Netflix, Disney+. Nepozeráme teda pravidelne každý večer niečo, deti kukajú len cez víkendy, ale teda, nebudem to na tablete sliepňať 😂😂😂. Takže úplne chápem, keď niekto má doma velikú telku na to, aby na nej kukal Netflix.

alex2018
2. aug 2022

Telku mame ale iba kvoli detom aby sme obcas pustili rozpravku na DVD alebo Netflix/HBO. Zaplatenu sluzbu nemame ziadnu uz asi 4 roky - neda sa tam nic pozerat, je to iba strata casu. Radsej travime cas vonku, s kamosmi, na bicykloch, v zahrade. Ked uz mame trochu casu s muzom tak si pustime dobru hudbu alebo koncert a dame k tomu pohar vina 🤣

sisaka
2. aug 2022

@alex2018 ako pozerajú deti Netflix, keď si zaň neplatíte? 🤔

dismonika
2. aug 2022

Ja tiež telku nepozerám. Minimálne... aký je deň a týždeň dlhý, nezapnem ju... nič normálne v nej aj tak nejde. Môj manžel je TV maniak... on je tak zvyknutý z rodiny, že telka u nich išla asi nonstop. Mne by ani nechýbala, keby sme ju nemali. 😉

slavomira236
2. aug 2022

My telku máme jednu hore v obývačke na poschodí cez deň ju nepozerám vôbec až mala keď príde zo škôlky rozprávkové kanály ...ja až večer keď zaspia cca o 21:30 idem do obývačky a priznávam pozerám turecké seriály cez Voyo...inak sedím vetsinou dolu v kuchyni v kresle s knihou v ruke radšej čítam ako pozerám telku cez deň má ani nenapadne ísť niečo hore pozerať radšej čítam vo voľnom čase...

keitlinka
2. aug 2022

My tiez nemame, oproti gaucu mame namiesto toho krb 🙂 a ked si chceme raz za cas pozrieť nejaky film, tak mame projektor, to nam urobi na stene väčší obraz, ako hocijaky televizor a tym padom ani nemáme potrebu chodit do kina 😅

h2
2. aug 2022

@genoveva A myslíš, že ľudia, ktorí majú televízor, nemajú knihy? Áno, pohľad z mojej sedačky vyzerá takto:

basska_b
2. aug 2022

My tiez nemame... naco. Nemame cas kukat ani DVD, nieto este TV programy

h2
2. aug 2022

@genoveva Ale je to výrez z tejto fotky:

h2
2. aug 2022

@genoveva A tu máš ešte pohľad od telky k sedačke 😉

h2
2. aug 2022

@genoveva Sorry, že som to tak rozkúskovala, nešlo mi pridať viac fotiek, musela som po jednom. A to sú len knihy na spodnom podlaží. Hore ešte máme ďalšie na aspoň 3 miestach. Syn má veľmi veľa kníh a číta každý deň. No dobre, tak takmer každý deň, nech neklamem.

cucoriedkacucoriedka
2. aug 2022

My nemaaaame....sa nám pokazil...máme monitor od počítača🙂 a stačí...moc nekukame tv.

h2
2. aug 2022

@genoveva A ešte jednu fotku si neodpustím, keď bola reč o centrálnom bode domu. Tak u nás je to toto 😊:

bessie12
2. aug 2022

@genoveva ja si rada pozriem TV, ale aj si precitam nejaku dobru knihu. V NL mam len do cca 20 knih, ale na Slovensku ich mam cez 400 a pribudnu dalsie. 😉
@h2 krasna zbierka knih a ten kozub 😍

adelkaa159
2. aug 2022

My telku mame, ale ked niekto je tu vypinam ju lebo akurat zbytocne ruši