icon

Matrace od firmy Zaren

zuzka_mama
5. mar 2022

Ahojte, dobrý deň...
Chcela by som Vás poprosiť o recenzie na matrace a infra podložku od firmy Zaren.
Uz dlhšie mam problémy so spánkom a chrbticou, tak urgentne zvažujem výmenu postele...
Pred časom bol u nás podomovy predajca s matracom a podložkou a mne sa na nej fakt pohodlne ležalo, priam driemalo.
Neviem ci to bolo únavou alebo placebo efektom.
Keďže je to vyššia cena, chcela by som sa poradiť, pripadne poprosiť o recenzie od niekoho, kto ich má...
Pripadne poraďte aké a odkiaľ máte... 😉
(ja mam momentálne Dormeo, a na ňom som sa ešte pohodlne nevyspala)😕
Ďakujem... 😊

adrianna1986
5. apr 2022

Dobry vecer ja by som sa chcela spytat ci ste nakoniec kupili matrac od firmy Zaren a ako ste bola spokojna? Dakujem Vam velmi pekne za info

katka6161
30. máj 2022

@adrianna1986 maju vyborne matrace.. ale mne osobne sa pacia aj vankuse, lebo po porode som mala stale bolesti krčnej a uz mi to aj preslo.. chvilku trvalo dokial som si zvykla na tvar vankusa ale teraz nedam na ne dopustit

skyle
26. aug 2024

Mam matrac na manzelsku postel. Po roku a pol je prelezany na mojej strane, pri nohach je este pevny, prestahovala som sa naanzelovu stranu nakolko chodi casto na sluzobky a teda po roku a pol, urcite uz nie som taka oddychnuta ako na zaciatku. Pojdem reklamovat. Najlepsie matrace segun, tie drzali vyse 10rokov, zial z Kosic odisli a ja kvoli problémom s chrbtom neviem ist na stredne Slovensko, a moj typ matraca uz nevyrabaju. Ale to boli matrace 10rokov a do ruzova vyspata. Mama ma z Kofoam matrac bol lacny ale tiez sa super vyspim. Cize ja neodporucam matrac a to som ho kupovala na odporúčanie fyzioterapeuta

30031960
7. máj 2025
@skyle

Mam matrac na manzelsku postel. Po roku a pol je prelezany na mojej strane, pri nohach je este pevny, prestahovala som sa naanzelovu stranu nakolko chodi casto na sluzobky a teda po roku a pol, urcite uz nie som taka oddychnuta ako na zaciatku. Pojdem reklamovat. Najlepsie matrace segun, tie drzali vyse 10rokov, zial z Kosic odisli a ja kvoli problémom s chrbtom neviem ist na stredne Slovensko, a moj typ matraca uz nevyrabaju. Ale to boli matrace 10rokov a do ruzova vyspata. Mama ma z Kofoam matrac bol lacny ale tiez sa super vyspim. Cize ja neodporucam matrac a to som ho kupovala na odporúčanie fyzioterapeuta

@skyle Dobrý deň! Ako dopadla reklamácia matraca? Práve sme kúpili 2 a zdajú sa mi velmi tvrdé-oproti predvádzačke a chcem odstúpit od zmluvy.Čítala som tu však,že sa nedá kontaktovať firma a tovar treba vrátiť na predajňu.Neviem,či bude otvorené,ked prídem odovzdať tovar,aby som sa neprehnala.Viete mi v tom poradiť?

skyle
8. máj 2025
@30031960

@skyle Dobrý deň! Ako dopadla reklamácia matraca? Práve sme kúpili 2 a zdajú sa mi velmi tvrdé-oproti predvádzačke a chcem odstúpit od zmluvy.Čítala som tu však,že sa nedá kontaktovať firma a tovar treba vrátiť na predajňu.Neviem,či bude otvorené,ked prídem odovzdať tovar,aby som sa neprehnala.Viete mi v tom poradiť?

@30031960 dobry den, neriesila som to, nakolko mam dvojmatrac, ano musite ho doviezt do predajne, posudia stav reklamacie, ja nastastie mam dalsie matrace ale trepat dvojmatrac 100km z Kosic zaplatit dodavku
..a potom cakat ma vyjadrenie...

kocurikpupcek
13. máj 2025

@zuzka_mama včera bol u nás podomový predajca. Pritom cez telefón núkali masáž, a že sú firma len na odporúčanie. Nejaká naša známa im dala môj telefón. Sľubovali,že to bude max polhodinka masáž na jedného. Žiadna masáž sa nekonala. Vykľul sa z toho podomový predaj na vyše 2 hodiny. Absolútne na niečo také nemám čas. Prezentovali nám výrobky firmy Zaren. Reku ok.
Ale ďalšia vec je, že vrchná časť toho matraca sa nedá odzipsovať a tým pádom prať. Mne to nepripadá hygienické. Po ďalšie, vraj aby sa matrac dôkladne vyčistil, potrebujete neviem aký úžasný vysávač a samozrejme ich neviemaký prípravok, jedine ktorým to dokáže vyčistiť. A samozrejme nasledovali obrázky roztočov a bordelu,ktorý pán vyčistil z matraca vraj po 2 rokoch.
Samozrejme výhodná ponuka hneď tu a teraz inak dobrá cena už nebude ( chacha ...choďte mi s tým niekam)
A samozrejme po prezentácii, žiadal odo mňa ďalšie kontakty. Aby som bola férová,dostala som drobný darček. Utierku,ktorou utriete aj indulonu zo zrkadla bez jednej šmuhy.
Tak takto, matrac môže byť fajn, ale keďže sa nedal odzipsovať poťah, viem vôbec čo tam je? Latex alebo PUR pena, za ktorú zaplatím premrštenú cenu?
Kamenné predajne nemajú, tvrdší matrac ani nie je kde vyskúšať( podľa mňa ho ani nemajú).
V dnešnej dobe mi príde takéto podnikanie...zavádzajúce, keďže idú na vás s ponukou masáže na odporúčanie od známeho.
Nie sú to takí tí klasický šmejdi z 90tok, ale firma nemá kamennú predajňu. Sú len na nejakom telefónnom čísle. Po ďalšie ako potom reklamácia...proste v dnešnej dobe takto nie!

jana66m
11. jún 2025
@30031960

@30031960 mam rovnaký problém. Kúpili sme matrac od Zarenu a je veľmi tvrdý. Dá sa vrátiť, keď už bol rozbalený?

kocurikpupcek
13. jún 2025
@jana66m

@30031960 mam rovnaký problém. Kúpili sme matrac od Zarenu a je veľmi tvrdý. Dá sa vrátiť, keď už bol rozbalený?

@jana66m tak a presne! aj pre tento dôvod som odmietla kupiť matrac. Kam sa obrátiť ak treba reklamovať? Na nejaké telefónne číslo? Nuž držím palce, aby Vám vybavili reklamáciu k spokojnosti. Za mňa je to také šedé podnikanie. Navyše matrac sa nedá ani len odzipsovať. Vraj luxusné matrace to tak majú...ehm no jasné. Ani neviem, čo je v tom matraci. Za mňa proste nie.