Myslíte, že na Slovensku nebude plyn?
Myslite si že na Slovensku nebude plyn? Že naozaj domácnosti budú obmedzene na kúrenie 18 stupňov ? Čo sa bude ďalej diať na tomto svete ?
@mamula20 no ale tie preplatky nic neznamenaju, ci? lebo vysku zaloh si mozes menit flexibilne.aspon teda my si menime podla spotreby, ale stahovali sme sa do noveho, tak este testujeme spotrebu a podla toho nastavujeme vysky zalohy. teda, ak bude preplatok/nedoplatok, nic mi to velmi nebude platne.skor celkova spotreba..
@mamula20 jedine teda, že výška zálohy ti ostala po tie roky rovnaká a predtým preplatok 350 Eur a teraz 5 Eur to už je teda ozaj rozdiel.
@basska_b nič také som nenapísala. Boli by veľmi šťastní keby nam ho mohli aj naďalej predávat, Boh chrán, akí zlí Rusi, veď to je mierumilovny národ aj s tým potkanom na čele. Ale našťastie, my ho už nechceme lebo nám je predneši ľudsky život ako lacné energie. Mne teda určite a som rada, že aj politici ktorí sú momentálne v EU pri moci si to moc dobre uvedomujú. A čím skôr sa zbavime závislosti od kohokoľvek, nie len že od Ruska, tým lepsie. Ale vôbec sa tu nechcem o tom s nikým hádať. Nemá to význam. Rešpektujem, že niekto má na to iný názor.
@miriam11 🙈 nič si nepochopila. A čo keď máme stále veľa plynu od Rusov? A ešte aj dlho mať budeme a aj všeličo iné. Pretože to potrvá roky kým to nahradíme úplne ničím iným alebo od niekoho iného, mne to je jasné len ty to asi nechápes. Ale aspoň je snaha s tým skoncovať a nie zatvárať pred tým oči.
Zastropovanie ešte isté nie je, závisí od schválenia rozpočtu budúci piatok. Uvidíme.

My mame bezne cez noc 18-19,cez den 21 uz roky😊