icon

Nájdite ideálnu práčku so sušičkou pre vás

nedielka
9. dec 2023

Prosím Vás, ktoré ste spokojné s práčkou so sušičkou, akú značku mate a konkrétne ktorý model. Ja mam LG, ale chcela by som niečo novšie, perie a suši dobre, len bielizeň býva pokrčená a nevonia. Ako docielite vôňu a tu nadýchnuť bielizne? Prosím tie, ktoré tu budete odporúčať kúpiť osobitne spotrebiče, tak neodpovedajte. Tak neznie otázka. Dakujem

gejb
9. dec 2023

@nedielka skus pozrieť v návode ci nemáš specialny program sušenia na nepokrcene prádlo. Moja to ma, ale nemám to zatiaľ odskúšané (mam ju zatial len 3 tyzdne).
Pri bežnom suseni to extrémne pokrči. Mam Candy a vysuši dobre a hlavne aj rýchlo.
Mala som predtým samsung tiež 2v1 a odtial bolo prádlo pekne nadychane, rovné, ale trvalo to 4 hodiny. Tak neviem co je lepšie 😁

gejb
9. dec 2023

@nedielka ale zajtra keď budem prat skúsim ten program "ozehleneho pradla" a dám sem potom info 😊

nedielka
autor
9. dec 2023

@gejb hm, chcela som samsung, no brat ma odhovara ,že akýkoľvek program sušenia dajú, tak vyberajú polomokre prádlo.. candy vôbec nepoznám.napises aj typ , ktorý máš?

gejb
9. dec 2023

@nedielka brat ma pravdu. Mala som drahu pracku samsung a aj tak nevysusila dokonale. Jedine ze tam bol len jeden kus co som potrebovala urgentne obliecť.
Teraz mam Candy CSOW, zatiaľ za ten krátky čas som spokojná.

renatka100
9. dec 2023

@nedielka ja mam uz druhu candy pracku a susicku, 1. Vydrzala 6 rokov denne pranie a susenie, isla nonstop pri dvoch detoch. 2. Mame treti rok…vysusi dokonale velka spokojnost, jedine ak peries vela bieleho pradla neodporucam kombinovanu - cierne chlpy sa nedaju uplne odstranit. Mna to nevadi my mame same tmave pradlo.

pehavcek
9. dec 2023

@nedielka ahoj.Ja mam sice zvlast, ale aj tak by som rada pomohla.Vyberas pradlo z pracky a nanovo nalozis?Vytriast ho a nedat ju plnu? Ja mam susicku sice zvlast ale vsimla som si, ze je dôležité to pradlo riadne vytriast a vyberat hned po dosuseni. Ked ho nevyberiem teple tak sa dokrci

nedielka
autor
9. dec 2023

@pehavcek práveže vždy Dávam 1/2 práčky, nikdy nezaplnim viac ako 50percent, pretože je nas doma malo a aj oblecka mame menej , ale je pravda,že nevyberam hneď ako dosusi. Niekedy ah po 15-30min...môže to byť tým?

fatima99
11. dec 2023

tak ked chces v susicke docielit vonu, tak su take vonave papieriky, tam nepomoze avivaz alebo cosi 🙂
skus pozriet znacku Philco, ti maju dobre pracky so susickami, kvalitne 😉

slniecko5
11. dec 2023

Tiež mám už druhu Candy práčku, prvá stále frci v pôvodnom byte a jw to 2v1 a prala aj sušila dobre. Na úplne suché ale potrebovala 2,5 h, takže som ju využívala len v zime. Ma ale za sebou už jednu opravu v predĺženej záruke.Teraz mám iba práčku Candy a je fakt skvelá, moja topka zatiaľ. Dúfam, že vydrží dlho.

kajka100
5. jan 2024

@slniecko5 ahoj, prosim ta čítala som tvoj komentár k práčke Candy napisala by si mi aky typ máš? Pozeram aj ja pracky candy a neviem sa rozhodnúť 🙂 ďakujem 😉

slniecko5
5. jan 2024

@kajka100
Práčku mám Rapido a práčku so sušičkou taký starší 3rocny typ, názov neviem. Je inde.
Ale značka Candy je trochu risk, asi treba trafiť dobrý kus….

renatka100
5. jan 2024

@slniecko5 veru nie len candy, my sme to dali az na 2 krat ktora bola ok ale akurat svokrovci kupovali aeg za 1200 pracku so susickou a 2 za sebou su nefunkcne je to na porazenie teraz tie spotrebice…

renatka100
5. jan 2024

@kajka100 aj my mame rapido na 9 kg pranie a 6 kg susenie. Prva isla 8 rokov kazdy den aj 3x a tuto mame teraz treti rok.

slniecko5
5. jan 2024

@renatka100 presne to iste mala švagriná a ďalšia kamoska s drahou LG, tiež 2v1 a jedna katastrofa, vkuse tam bol opravár, nakoniec ju obe vyhodili..,