icon

Najlepší mop na podlahu bez namáčania rúk

11. aug 2025

Ahojte.

Poraďte mi, prosím, najlepší mop na umývanie podláh. Doteraz som používala úplne klasický mop. Môj štýl umývania je taký, že prejdem 2–3 pásiky na podlahe, potom dám dole návlek, drhnem ho vo vedre, kým nie je úplne čistučký, nasadím späť na mop a znova prejdem pár pásikov, znova ten návlek drhnem… a takto dookola.
Hľadám mop, pri ktorom si nebudem musieť namáčať ruky do vody, ale zároveň chcem, aby bol návlek stále úplne čistý – nie len namočiť a odstrediť vodu.

Existuje vôbec také niečo?

Ďakujem za odpovede.

majka2959
11. aug 2025

@anonym_autor Ja používam Viledu so žmýkacím vedrom, som spokojná, že nemusím namáčať ruky.

autor
11. aug 2025
@majka2959

@anonym_autor Ja používam Viledu so žmýkacím vedrom, som spokojná, že nemusím namáčať ruky.

@majka2959 ja som naň pozerala, ale neviem ako to presne funguje. Mám psíka ktorý chodí cez deň von a dnu cez otvorenú terasu a tak isto aj 1 a pol ročný syn. Čiže nanosia dosť bordelu. Podlahy umývam každý deň, ale to aká špina je na tom mope po pár ťahoch po podlahe, je katastrofa 😂
Tá veleda po namoceni a zmykani aj poriadne vyčistí ten návlek, alebo ho len navlhčí?

majka2959
11. aug 2025
@anonym_autor

@majka2959 ja som naň pozerala, ale neviem ako to presne funguje. Mám psíka ktorý chodí cez deň von a dnu cez otvorenú terasu a tak isto aj 1 a pol ročný syn. Čiže nanosia dosť bordelu. Podlahy umývam každý deň, ale to aká špina je na tom mope po pár ťahoch po podlahe, je katastrofa 😂
Tá veleda po namoceni a zmykani aj poriadne vyčistí ten návlek, alebo ho len navlhčí?

@anonym_autor Je to vlastne rotačný mop z mikrovlákien. Pokúsim sa nájsť obrázok.

majka2959
11. aug 2025
@majka2959

@anonym_autor Je to vlastne rotačný mop z mikrovlákien. Pokúsim sa nájsť obrázok.

majka2959
11. aug 2025

@majka2959
@majka2959 Tam nie je návlek. Mop sa namočí do vedra a odstredí sa voda pomocou nožného pedálu, takže rukou sa nič nevymieňa, nenamáča.

misienka123
11. aug 2025

Vileda ultramax

allia28
12. aug 2025

Ja mám tento roky a som spokojná.
https://www.leifheit-online.sk/leifheit-podlaho...

zuzacka16
12. aug 2025
iwesska
12. aug 2025

Kazdy mop sa iba vyzmyka,oni sa ti nevyperu medzi jednotlivymi namacaniami. Ja mam Viledu,v strede sa nohou "zlomi", vyzmyka v nadobe a umyvam zas. Handru periem az na konci.Jedine potom parny cistic.