Najlepšia úzka umývačka riadu - Beko, ETA alebo Whirlpool
Ahojte, užšia umývačka riadu - Beko, ETA, Whirlpool? Alebo ? Chcem niečo v strednej cenovej kategórii. Napr taka Bosch je kvalitná ale cena už dost vysoká , na to že umývačku použijem tak 2* týždenne.
Vďaka !!
Bosch ma aj stvorkovu radu a tie nie su take drahe. Treba hladat
ja mam uplne lacnu beko a ide uz 10 rokov... pred par mesiacmi sa zasekla-daco s dvierkami-rozobrala som zlozila ostali mi nahradne diele ale ide dalej ....
Mali sme lacnejsiu Whirlpool, umyvala perfektne. Ale prvy raz sa pokazila po 1,5 roku a po 3 rokoch znova, tak sme ju vymenili. Kupili sme Beko. Ta umyva horsie, ale zatial sa nepokazila.
mali sme Bosh, neviem uz aku a fungovala asi 2-3r. pokazila sa tak, ze by oprava stala vela, tak sme kupili Siemens.
Len nie Bosch štvorkovu a nižšiu radu, to je katastrofa.Ja som spokojná s Elektrolux
Mame elektrolux. Sme max spokojni
My máme AEG a funguje super
@mia2906 ďakujem za názory ...a brat s košíkom na príbory alebo hornou zásuvkou? Keďže sa nám zmestí len úzka umývačka tak neviem... Muž je za zásuvku , ja za košík 😁
@mia2906 máme 45 AEG,sme mega spokojni. sme 4 a stačí,ide cca každý druhý deň. Na príbor máme hore šuplík, košík by som nechcela
My mame mora a povedala by som ze je to dobry kompromis medzi cenou a kvalitou.
Mali sme aj s kosikom, teraz mame so suflikom. U mna vyhrava kosik, je pre mna jednoduchsie tam len nastrkat pribory, nemusim ich tam tak ukladat. Ale kedze sa nam suflik neda vybrat, tak som ho nechala a pouzivam ho.
@viestta napr 4kovy Bosch je o vyše 100€ drahší a má horšie parametre (spotreba atď) ako ETA
@mia2906 neviem aký máš Budget ale ja som vybrala svokre AEG za 500 ja mam Whirlpool taktiež za 500e a ide mi 13 rok bez problémov.
Určite by som nerobila kompromisy aby ti umývačka umyvala nedostatočne. Do iných značiek by som ja určite nešla. A taktiež nie Bosch švagriná už vymenila aj práčku aj umývačku tejto značky.
@mia2906 Mám úzku Moru cca rok.Bola veľmi lacná, niečo málo vyše 300€,no napriek cene umýva dobre...
Mala som 2x Bosch, úzku, teraz Beko, ale tá je otrasná... neumýva dobre
My mame mora a povedala by som ze je to dobry kompromis medzi cenou a kvalitou.
@denithestrange1993 Mám podobnú skúsenosť

@mia2906 tak potom akúkoľvek