Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti
Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.
Pre mna uplna zbytocnost friteza- nikdy sme ju nemali a ani nechcem, nejeme vyprazane jedla, potom Dolce gusto, najprv som bola nadsena, potom mi z tej kavy bolo vzdy zle a v konecnom dosledku je to drahe.Zato umyvacka riadu je moj najlepsi kamarat..neviem si predstavit ako niekto moze mat koli nej nedoplatok ..nas preplatok bol tento rok 450 e a to ide denne a pracka min.3x do tyzdna..
@dadulala tiež si myslím ze nedoplatok nebol kvôli umývačke, jedine ze by jej ju fakt na hovno zapojili ale to už by som len hadala. My mame vlastnú vodu takže hoci je ta umývačka už dosť stara nedoplatky mať nebudeme 👌
To s tou fritezou súhlasím, to sa hodí akurát do fast foodov, ja aj keď robím rezne karfiol a pod už nesmažím ale hodím upiecť na papieri na pečenie v rúre, je to oveľa chutnejšie aj zdravšie. Fľašu oleja mám na mesiac a to ho dávam aj do pečenia keď robim domáce rožky. (cca 1x do týždňa).
Odstavovac.. kupili sme pred 2 rokmi... taky osial to bol vtedy.. tuto sezonu veru este nesiel..
Asi tiež tassimo, kávu z neho nepijem, bol použitý 2x ale dostali sme ako darček.. Inak využívame všetko.. Ale nikdy nepochopím,, oblečko,, na WC dosku ;D aby jej nebola zima alebo ako.. Nie sedatko ale doska ;)
@victory7897 no to je inak nevkusné 😂 tiež nechápem načo je to dobré.. akurát čo sa v tom držia baktérie 😂
Ja mam doma jednu strasnu somarinu (dostala som to davno od mamy a nikdy nepouzila) - nerezova ovalna misa, ktora stoji na podstavci a pod nou svietnik na 4 sviecky. Do misy sa da hotove jedlo a tie sviecky ho maju udrziavat teple. Strasna kravina, budem to musiet vyhodit, lebo to zabera polovicu skrinky 😁😁😁
To sme mali aj my, babka to dovliekla z nejakej predvadzacky a ani raz sme to nepoužili a celé to zhrdzavelo 😂 neviem či jej to mama neodniesla naspäť na povalu lebo však to sa ešte isto hodí 😂
@yanni Tak to mne by sa teda zislo- kym sa moje deti nakrmia tak to maju uz aj zamrznute, by som im na to rovno naservirovala 😅
@vroni myslíte pekáreň na chlieb? Lebo ak áno, tú si ja neviem vynachváliť 😁 máme už tretiu a za mňa je to skvelý pomocník keďže pečiem veľa a často...
@majka99999 spotrebiče s časovačom 😀 skvelá vec, ja si už bez toho neviem kuchyňu predstaviť. Len mi napadlo čo sa mi prihodilo keď sme nanovo zariadili kuchyňu. Využila som v jednom momente všetky spotrebiče naraz , rúru, sporák, umývačku dokonca aj mikrovlnku - na všetkom som mala nastavené časovače... No mali ste vidieť, aký chaos som mala keď som počula pipanie a za ten svet som nevedela prísť na to , čo sa kde dokončilo 😁 nakoniec som to našla - naša drahá dcérka zle zavrela chladničku - až vtedy som zistila že po istom čase čo je otvorená, aj tá sa ohlasuje zvukovým signálom 😂 ... Inak aj časovač na práčke je bomba vec...
Pdidám sa-bublinkový kúpeľ na nohy..
@nervacik83, myslim, ale my chlieb nejeme 🤔
Tlakový hrniec čo sme dostali na svadbe úplná zbytočnost keďže e.ho dostali bez návodu😂
@sunflower109 návod nájdeš u uja Googla ... My sme si ho kúpili na skúšku - menší a naučila som na ňom variť aj moju 70 ročnú mamu ...a je to super úspora času, nič sa v ňom nepripali,nemusím stále miešať, sledovať šťavu - proste zavriem a otvorím až keď treba... V zásade platí pravidlo keď niečo v bežnom hrnci hodinu v tlakovom pol hodinu... Vyskúšaj, možno prvé varenie bude rozpačité ale ja si ho neviem vynachváliť a variť pre chlapov na stavbu by som bez neho pri prckoch asi nezvládla 😉
@sunflower109 sak tam návod moc netreba. Hodim mäso začne sa variť a znízim teplotu a vari sa.
@annamivo nenašla som na Google vôbec ani na YouTube takže radšej enskusam lebo bývame v prenájme a nechcem mäso po celej kuchyni vybuchnute😂 takže darujem ak chce niekto ...len tam dole na hrnci je písané že je to značka Banquet
@sunflower109 NEREZOVÍ TLAKOVÝ HRNEC NÁVOD K ...
PDFwww.ceskenavody.cz › download
@zuzina316 tak ešte raz blbo mi stiahlo www.ceskenavody.cz/download.php?id=3698 skopírovať do google a kliknúť na prvý odkaz. Ak do google dáš talkový hrniec Banquet aj videa nejaké ponúkne 🙂
@beadgirl s tým nemám problém že sú jedny, dávam vždy najkratšie čo potrebujem, keď zazvoní odstavím jedno a druhé viem, že už sa varilo koľko minút a nastavím koľko ešte potrebujem, Ja len nie som schopná odhadnúť koľko času prešlo. Hlavne keď robím viac vecí naraz súčasne s varením 🙂
@janage ano pozerala som kadejaké no ani jeden z toho sa na ten nepodobá..takže tak 😂

@matazirafa tlakový hrniec si neviem vynachváliť absolútne najlepší hrniec varenie skrátené minimálne o polovicu či už strukoviny či masko, a vývar robím furt v ňom chuti ináč ako v klasickom 😉