Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti
Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.
@janage už je rezerve
@malinovka333 a to uvarí nejak rychlejsie ako za 8 min v hrnci? Netuším inak ani ako taká vec vyzerá
Termoska...never!strasne draha suprava na fondue...never!fit lopty;teplomer na vino;nepremokave puzdro na mobil;mikrovlnka strasne pekna bola ach jaj a pouzita asi tak raz za tyzden;sterilizator na flasky-kojim;ozdobne vankuse na gauci ktore len zavadzaju a musim ich prat;svadobne pero vygravirovane s nasimi nenami!total vyhodene prachy!tycovy mixer;frisbi,nafukovaciu loptu na plaz;toaletny stolik na licenie ani raz!mam v nom len kopec bizuterie ktoru na materskej nenosim.absolutne;slnecne okuliare drahe pre maleho-nechce ich mat vobec na ociach!teepee pre maleho je v skrini lebo ma domcek;staru prenosnu klimatizaciu ktora strasne vrci,uplnr novy bicykel na ktorom som bola pred materskou asi len dva razy a teraz detto;kefu pre psa;zasteru na varenie a straaaaaaasne vela veci v pivnici tam ani neviem co vsetko je ale je plna a tam vacsinou davame take veci.
Fondue set - darcek
Gril na balkon - darcek
X druhov poharov - darceky
🤔😂
@matazirafa neviem.ved si prirataj este vodu kym zovrie pochybujem ze za 8min mas vajce na trdo.takto to tam dam.nesledujem cas ale nemusim sa viac starat stisit plamen a stopovat .ja jem len na tvrdo.
@malinovka333 vajíčko na tvrdo na plyne 16-17 minút vrátane prevretia vody na 5 vajec (varím 2x do týždňa niekoľko rokov, tak mám vyskúšané) 🙂) zaujal ma ten varič, no len kam ho dať? určite by som ho využila, len straaašne malá kuchyňa...
@malinovka333 zametá sa a potom sa dlazka umyje vodou a čistiacimi prostriedkami
@malinovka333 tak ja varim možno raz za mesiac 3 vajíčka tak mi je to jedno, ani to nestopujem len odhadom a nezdá sa mi ze by ma to nejak zdržovalo tak toto mi príde ako totálna zbytočnosť.. Ale to je ta rozmanitosť ze pre každého je potrebné niečo čo druhý považuje za blbosti 🙃
@sunflower109 to môže byť ale v podstate fungujú na rovnakom princípe... Napr ja robím( v sobotu som robila guláš ku knedli) : podusim mäsko na cibuľke ako v bežnom hrnci, dám koreniny, zalejem aby som zakryla mäso ( prípadne po risku Max) a uzatvorím, nechám na vysokej teplote cca minútku kým ho natlakuje- začne s neho fúkať para až pískať a uberiem na 1-2 a varím. Otvorím až keď by malo byť mäso mäkké - to si vyskúšaš sama ,1x som tlakač otvárala 3x kým sa mi zdalo dostatočne makke, lebo návod písal len pol hodinu tak som 1x otvorila skúsila a zatvorila natlakovala a zas otvorila po 10min. , Dnes by som ho už nedala a to som nenávidela varenie..
@beadgirl vies co zajtra rano ked nezabudnem tak dam varit 5 vajec na porovnanie lebo ma tk lakalo uz par krat vyskusat ze kolko to asi trva ale stale som sa k tomu nedopracovala
@malinovka333 no neveríš? 😁😁 a ked mám vačšie vajíčka tak tých 16 minút je tak natesno, že sú ledva dovarené... mám plyn, vajíčka dávam do studenej vody a po 5-6 minútach začne voda vrieť a potom dovariť 10 minút...
@matazirafa jasne kazdemu vyhovuje nieco ine a kazdy ma iny zivotny styl.ja ti nikomu nevnucujem.len som napr napisala ze ja to vyuzivam vzdy ked ich varim.a napr my nemame rychlovarnu konvicu.a ani mi nechyva.na kavu mame kavovar a ked varim caj tolko to zohrejem vodu aj v hrnci.
@annamivo mne zacne tlakovat az ked to jedlo zacne vriet takze ho zatvaram az ked zavina vriet.a pravdupovediac mi ten tlakovy stal asi 7r v skrini novy zabaleny.az kym som.sa konecne na nom.odhodlala zacat varit 😂
@beadgirl ved toto ze kam to dat.kuchynu mam plnu spajza detto.ale na niektore veci si miesto najdem 😉
Darceky,kt.sa chcel niekto zbavit,tak ich daroval dalej-nam
@beadgirl verim ja som to chcela len tak pre seba odmerat.ja mam tiez plyn len kolkokrat som aj nane zabudla voda vyvrela a varila som ich aj hodinu 😂 tento moj ma taky hlasny zvukovy signal ze sa kolkokrat az zlaknem ked to zacne pipat.
@mijunik tak toto znie ako top kravina...ja moc blbín nemám, možno nejaké formy zo silikónu, nie všetky využívam
to je ten parný odšťavovač

Fritéza. Máme ju 8 rokov a použila som ju presne 5x. 😂😂😂