icon

Nastavenie umývačky riadu Whirlpool

aknaj
14. máj 2025

poprosím, nemeniť názov

prosím vás, nemáte niekto túto umývačku riadu ?
https://www.nay.sk/umyvacka-riadu-whirlpool-sup...

potrebujem poradiť, ako presne funguje, lebo už neviem, čo tam mám nastaviť, aby normálne umyla riad
pri niektorých programoch sa vypne po cca hodine, neotvorí nádobku na tabletu a riad je celý mokrý, neumytý
pri jednom programe, ktorý je daný ako Bežné umytie, je riad síce umytý, ale stále na ňom cítim niečo ako drobný prach, prípadne poháre sú skoro mliečne a aj vidím, že nie všetko je vysušené a riady sú len teplé, vôbec nie horúce

a hlavne potrebujem vedieť, či sa dá nastaviť, aby sa sama po umytí neotvárala, proste zostali dvierka zatvorené

umývačka je úplne nová, tablety používam stále tie isté, ako pri starej umývačke, nič nové som nemenila, riady ukladám ako som bola zvyknutá

janka_266
14. máj 2025

@aknaj na stránke nič nenašlo, návod ste k nej nemali? ak je to podobná ako naša, tak na to, aby zobrala tabletu k programom 1-4 treba dlhšie podržať zapínanie, a zobrazí sa vedľa programu obrázok tablety,
vypnutie otvárania neviem, mne zatiaľ nevadí

aknaj
autor
14. máj 2025

tak aj tak si zmenili názov !!!

aknaj
autor
14. máj 2025
@janka_266

@aknaj na stránke nič nenašlo, návod ste k nej nemali? ak je to podobná ako naša, tak na to, aby zobrala tabletu k programom 1-4 treba dlhšie podržať zapínanie, a zobrazí sa vedľa programu obrázok tablety,
vypnutie otvárania neviem, mne zatiaľ nevadí

@janka_266 áno, tabletku nastavenú mám, svieti na ukazovateli
návod máme, ale je teda dosť striedmy
a to otváranie je dosť veľký problém, nakoľko nad ňou máme skrinku a celé dvierka sú vždy zarosené, nechcem za pol roka riešiť napučané dvierka

janka_266
14. máj 2025
@aknaj

@janka_266 áno, tabletku nastavenú mám, svieti na ukazovateli
návod máme, ale je teda dosť striedmy
a to otváranie je dosť veľký problém, nakoľko nad ňou máme skrinku a celé dvierka sú vždy zarosené, nechcem za pol roka riešiť napučané dvierka

@aknaj skúste zapnúť ten eco program s tabletou, ten umýva okolo 3 hodín, či ho tiež vypne, mne jediné, čo robí, že ostávajú bodky po vodnom kameni, ale to je asi spôsobené príliš tvrdou vodou

aknaj
autor
14. máj 2025
@janka_266

@aknaj skúste zapnúť ten eco program s tabletou, ten umýva okolo 3 hodín, či ho tiež vypne, mne jediné, čo robí, že ostávajú bodky po vodnom kameni, ale to je asi spôsobené príliš tvrdou vodou

@janka_266 aj ten vypne, cca hodina, a riad nie je že zle umytý, on je neumytý, len celý mokrý