icon

Nebudú hliníkové dvere bez skla spôsobovať tmu?

29. aug 2025

Budeme vymieňať vchodové dvere. Chceli by sme dať hliníkové s plnou výplňou, zvonka antracit, zvnútra biele. Má byť k tomu aj bočný svetlík s nepriehľadným sklom. Mám obavy, či nebude vnútri na chodbe tma, keďže tam bude menej skla, len prísvetlík. Doteraz sme mali drevené, s tromi pásmi skla. Má to tak niekto? Nie je vo vnútri tma?

luci1012
29. aug 2025

My tak máme ale svetlik je číry. V chodbe je dostatok svetla aj keď je orientovaná na sever.

kacena4
29. aug 2025

ma sme v byte dvere mame nepriehladne zvykneme zazinat svetlo a neriesime svetlo z vonku

katkaseiner
29. aug 2025

mame to tak a je dost tma. Ten svetlik na kraji dveri ma este zvonka povrch aby nam nebolo vidiet dnu. Osobne lutujem, ze sme nespravili aj svetlik cez strechu

sulavikova
29. aug 2025

@anonym_autor Tiež máme iba hore svetlik. V chodbe je dostatok svetla aj keď je orientovaná na sever.

autor
29. aug 2025

Dievčence, ďakujem Vám za odpovede. Tiež máme na sever, rozmýšľam, či by nebolo lepšie dať do výplne aspoň nejaký pás skla, ale neviem, či by to pomohlo až tak. Nemám s tým skúsenosť, ale popravde, viac sa mi páči bez skla...

adri266
29. aug 2025
@anonym_autor

Dievčence, ďakujem Vám za odpovede. Tiež máme na sever, rozmýšľam, či by nebolo lepšie dať do výplne aspoň nejaký pás skla, ale neviem, či by to pomohlo až tak. Nemám s tým skúsenosť, ale popravde, viac sa mi páči bez skla...

@anonym_autor V byte nemam na chodbe ziaden privod svetla a je to ok, na tu chvilu zasvietis.

natinka36
29. aug 2025

My mame presne ako pises, okno bolo cire dali sme foliu na to taku mliecnu. Je aj svetlo a nevidno dnu.

japo293
1. sep 2025

Ahoj, my máme plné dvere (antracit) a bočný svetlík je mliečny. Svetla je až až a vchod je orientovaný severovýchodne. Absolútne nemam pocit, žeby tam bola tma alebo trochu tmavšie. 😊