icon

Neobľúbené domáce práce

21. júl 2023

Ahojte, len tak diskusia "o ničom". Ktoré domáce práce sú vaše neobľúbené? Ja z duše nenávidím skladanie a odkladanie prádla 🙈. Keby môžem tak sa sťahujem niekde kde je tolerovaný nudizmus a nahota na verejnosti len aby som sa tých kôp oblečenia zbavila. 😂

ghelena
21. júl 2023

ak mi je zdravotne dobre, tak ja rada upratujem... aj rada žehlím ... proste musím mať náladu a žiaľ náladu väčšinou nemám

levandula7
21. júl 2023

nerada umývam umývačku riadu a chladničku, nechce sa mi do toho. a som jediná, ktorú to u nás napadne urobiť :( ale našťastie to sú veci, ktoré urobíš raz za mesiac-dva a máš pokoj.
žehliť nežehlím, na vysávanie mám robota a pani upratovačku :D aj na umývanie okien. inak asi neexistuje nič, čo by som neznášala. kedysi som sa v upratovaní hrozne vyžívala, teraz mám radšej kľud a snažím sa to všetko outsourcovať 🙂

betulienka79
21. júl 2023

utieranie prachu

ghelena
21. júl 2023

baby, teraz ma napadlo, že ja som si robila v skrini komíniky a ešte aj podľa farieb ako farbičky ukladala

sticker
buberova
21. júl 2023

Umývanie plynovej varnej dosky!!!!! To je také zlo!!!

candii
21. júl 2023

Neznášam umývanie kupelky. Hlavne sprchoveho kúta, netuším prečo .. paradox že je to robota na 15m ale z duše to neznášam .. a umývanie riadu ale to vyriešila umývačka riadu 😁

simonatom
21. júl 2023

Umývanie okien 🙏

dagmarovita
21. júl 2023

umyvanie riadu

ninusa221
21. júl 2023

Umývanie kuchyne keď to mám všetko vyťahovať a dávať naspäť to je moja smrť 🙃

autor
21. júl 2023

Ja napríklad nežehlím, čo potrebujem rovné hodín do práčky na program "osvieženie prádla" vyberiem to odtiaľ a rovno zavesím. Upratujem doma každý deň , vysávanie milujem . Riad umývam hneď ako ho zašpiním . Okná umýva manžel lebo k tomu nepotrebuje rebrík ako ja 😀.. upratovanie a organizovanie skriniek robím za pochodu. Ak vidím , že je niektorá špinavá alebo je v nej bordel tak ju upracem, to sa týka aj chladničky. Neznášam keď sa mi to nakopí a ja neviem čo skôr. Sporák, rúru, umyjem po dovarení ak je špinavá. Ale to prádlo pane bože už sa týždeň prehováram aby som zlikvidovala tú kopu čo je vytrepaná na synovej posteli 😂 a ešte prezliekanie perín.. to tiež robí muž .

tykat
21. júl 2023

Neznasam vsetky okrem:
- varenia, to fakt milujem
- generalneho upratania (napr.skrin, chladnicky) alebo aj ineho priestoru, ale s tym ze komplet vyhadzat, pretriedit a nanovo usporiadat.

dadis
21. júl 2023

Varenie nemusim, ale odtrpim. Domace prace a zehlenie rada robim, nerada cistim odpady (vyberat vlasy a to fuj fuj) a nerada cistim ruru.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
fineta
21. júl 2023

Rozmrazovanie mrazničky, umývanie chladničky 😡😅😅

ghelena
21. júl 2023

@fineta treba mať no frost

fineta
21. júl 2023

@ghelena už sa budeme len po takej obzerať 😉

ghelena
21. júl 2023

@fineta strašne dobrá vec

ghelena
21. júl 2023

@fineta ja mám no frost chladničku s mrazničkou, umývačku riadu a chýba mi už len robotický vysávač ku šťastiu

saxana000
21. júl 2023

Zaclony su moja smrt. Tie ceremonie okolo Zvesit namocit vyprat porozkladat nechat vysusit vyzehlit namerat naskladat nažabkovat..tunelove sa mi nepacia. som uchyl sklady meriam pravitkom 🤣🤣🤣 ale len 2x do roka castejsie by som to psychicky nedala.

aculy
21. júl 2023

Normalne musím rozmýšľať, lebo ja milujem upratovať, žehliť či variť. Pre mňa je to relax. Ja radšej poumývať kúpeľnú a záchod, ako by som si sadla k telke 🙈 A už aj moja 6 a pól ročná dcéra, cez víkend radšej so mnou upratuje a vari, ako by sa mala hrať 🙈

mimirka32
21. júl 2023

Vsetky domace prace su moje neoblubene

hankab
21. júl 2023

Umyvanie podlah a rucne umyvanie velkych nadob, veci ktore nemozu ist do mycky ako dosky na krajanie a velke hrnce. Mam sice umyvacku a je stale plna, ale rovnako mam stale okny drez tychto hovadin, ktore treba niekolkokrat denne umyvat rucne 🤦🏽‍♀️
Este utieranie prachu, za mna totalne zbytocna praca, jednak bud ten prach nie je alebo ked aj je, na druhy den je to rovnake. Musime to ale robit kvoli priatelovej alergii.
Skladanim a vesanim pradla by som sa kludne mohla zivit, to ma ukludnuje a nevadi mi tato cinnost 😄

simca06022011
21. júl 2023

@saxana000 ved ale nové záclony sa peru aj s hacikmi 🙂) komplet zhodim, dám do práčky, zavesím

janaolas332
21. júl 2023

Všetky 🤷

luccija
21. júl 2023

Prádlo...stále periem na to, že sme iba 3.V lete nepoužívam sušičku tak stále vešiam, skladám, dám na komodu aj som lenivá to dať do skrine a druhý deň už to je zase v koši😂Kde sa pozriem prádlo na terase, na komode, u dcéry v izbe čo si ma dať do skrine ..a nezehlim iba pár x ročne nikdy nepochopim ako to môže niekoho baviť.
Druhá neoblubena vec vymyslieť čo variť nech sú všetci ako tak spokojní a upratovanie kúpeľne zdvihnúť voňavku, krémy...umyjem dlážku jedna sprcha a zase sú podlahy hnusne..

luccija
21. júl 2023

@hankab och to ani nehovor.Dnes som nevedela nasukat do umývačky hrnce, cedidlo tak som to tam prehadzovala, až trieskalo.Radsej 3x prehodiť ako umyť ručne.Dnes mám deň, že upratujem šuflíky v kuchyni, chladničku všetko som dala hore nohami milión doziciek a neviem nájsť jeden vrchnák na kúpalisko, dcéra otvorí oriešky a šupiny z lieskovcov z nich v šuflíku, oriešky vysypane.... lutujem, že som začala upratovať potom to nemá koniec😭

viestta
21. júl 2023

@saxana000 preco si nenasijes na zaclony riasiacu stuhu? Daju sa kupit kadejake, aj take so skladmi. Potom raz nazbieras, navesias haciky a po zvysok zivota ich peries aj s hacikmi, ak zavesis vlhke, tak zehlit ich netreba
https://www.kera.sk/riasiace-pasky/ (a to nie su vsetky co sa daju kupit)

samimami777
21. júl 2023

Neznášam žehliť 😒 a keď treba raz za čas skrine nakomplet vyhádzať a pretriediť čo chceme nechať a čo darovať lebo to je na hodinyyy robota a piplačka. To isté keď skrinky v kuchyni treba raz za čas treba povyhadzovat, pretriediť a usporiadať lebo to trvá neskutočne dlho. Radšej budem 5 hodín variť ako toto

sense
21. júl 2023

Skladanie ponoziek, takže to je chlapov a praca

elizabet173
Autor odpoveď zmazal