Obedár na polievku a druhé

10. nov 2023

Prosím, poraďte mi nejaký obedár, ktorý budem nosiť do práce. Chcem si nosiť polievku aj druhé a najlepšie by bolo, keby bol termo, pretože nie vždy mám možnosť si jedlo ohriať. A tiez nech sa dá bezpečne zavrieť. Nosím do práce batoh, tak nech sa mi doňho nepovylieva obed. A nech to nie je veľké, stačí mi na jednu porciu polievky a druhého chodu.
Ďakujem.

mischumischu
10. nov 2023

Ja som si kúpila pred časom toto - https://www.datart.sk/jedlonosic-lamart-temp-lt... a som spokojná celkom. Za tú cenu žiadny zázrak. Kolegyňa má z ikei - https://www.ikea.com/sk/sk/p/foerskaffa-termosk...

maris5
10. nov 2023

@mischumischu obe ste spokojne? Nevyteka z toho? Bola som obzerat v Orione a kamaratka vravi, ze ten preteka, ze musi rovno stat. Ja tiez zhanam, ale taky co nevytecie ked sa da do batohu.

hortenziaj
10. nov 2023

Zavaraninove fľašky nosím, tam zaručene nevyteka.

eeffka
12. nov 2023

@maris5 ja mam lamart,ked precizne uzavries nevyteka, tak ale sacok na to je moja mentalna istota

mischumischu
13. nov 2023

@maris5 Neviem ako ikea, kolegyňa to nosí v ruksaku a ten lamart, ešte sa mi nestalo, že by pretekal, ale ako píše maris5, ja to mám tiež v sáčku, pre istotu.

samimami777
13. nov 2023

Na jednu polievku ti stačí aj klasická termoska navrchu s vrchnákom (pohárom ) kde si odleješ a ješ , netreba obedár a termoska ju udrží dlho teplú . Ja tak dávam chlapovi keď ide na ryby a pochvaľuje si ako dlho vydrží polievka teplá a ako je to praktické. Malú termosku dáš aj do bočných vreciek na batohu. A na druhý chod (suchý) úplne nejakú klasiku box na jedlo . Obedár by ti podľa mňa zbytočne zabral veľa miesta ak iba batoh nosíš.