Obývacia stena do menšej izby

23. sep 2022

Ahojte. Neviete mi poradiť obývaciu stenu do menšie izby ale tak aby tam bol hlavne úložný priestor ale zároveň aby toho nebolo príliš veľa ? Fotku by som vám poslala súkromné do správy že ako to u mňa vyzerám vôbec nemám predstavu čo tam dať. Ďakujem veľmi pekne

stinovy_odpadlik
23. sep 2022

Ak nechceš zabrať veľa m2, tak by som šla do výšky- využiť priestor vertikálne. Ak chceš aby malá izba vyzerala vzdušnejšie, preferovala by som otvorené police. Konkrétny návrh nemám, ale skús pozrieť YT kanál Never too small, tam zariadzujú malé bytíky dosť inšpiratívne.

zuzizu2
23. sep 2022

Suhlasim s tym, ze ked je izba mala, tak ist do riesenia do vysky, nie do sirky, akurat nestotoznujem sa s tym, ze policky, lebo na to nenormalne sada prach a osobne by som z toho bola teda fest nervozna.

stinovy_odpadlik
23. sep 2022

Stále tie veci môžu byť uložené v boxoch alebo košíkoch a nie voľne. Ide o to, že keď to nemá dvierka, tak vidno hĺbku a akoby ten nábytok menej ukrajoval z priestoru.

sella38
23. sep 2022

my mame iba tuto obyvaciu stenu, ziadnu inu skrinku/vitrinku. Je v nej neskutocne vela uloz.priestoru

shee11
23. sep 2022
shee11
23. sep 2022

Tu druhu zostavu robila firma Niko nabytok 🙂

penelope11
5. okt 2022

Maju krasne obyvacie zostavy dnes uz v obchodoch, aj do maleho priestoru, len treba lustrovat. Najskor by som si pozrela na nete aka je ponuka, co by sa ti pozdavalo a potom by som osobne isla niekam do predajne. My napriklad v obyvacke skrinky mame od Kondelu, tam maju siroku ponuku, kadeco od vymyslu sveta 😉

katpizur
7. okt 2022

Dnes je dobre to, ze obyvacku si vies uz vyskladat, podla toho, co sa ti hodi aj rozmerovo, je to tak prakticke 😉