icon

Oplatí sa kúpiť práčka so sušičkou v jednom?

kajka1512
19. okt 2022

Oplatí sa kúpiť práčka so sušičkou v kope, keď sušička sa bude využívať minimálne? Myslite že sa to skôr takto oplatí ?

Strana
z2
elanor
19. okt 2022

@simca06022011 ano, je to jedna z moznosti, ktora ale predpoklada mat pracku plnenu z boku (z predu), nie z vrchu. Cize nie vzdy je mozne ich na seba dat.

aduskatt
19. okt 2022

mne sa nikde nezmestí práčka ktorá sa otvára spredu, musím mať zhora, takže sušičku na ňu nepoložím......

elanor
19. okt 2022

@aduskatt cica presne to iste mame my. Mame pracku zvrchu, lebo take jedine nam rozmerovo vlezu do kupelky. Plnene z predu tam rozmerovo nenapcham, jedine,zby z nej upilovala 😀 tym padom susicka detto, vsetko siroke a velke. Ani slimku bych tam nenarvala, a do pracky po rebriku rozhodne liezt nebudem.
Slahli sme susicku do obacky, nad nu sme vyrobili az po strop policku a tadaaaaa. 😀

aduskatt
19. okt 2022

@elanor mne sa nezmestí do kúpelne☹((( sušičku tu nikde zatial nenarvem, to až keď vyhodím mladého z domu, tak do jeho izby🙂))))))))

elanor
19. okt 2022

@aduskatt 😀 dobre to mas vymyslene 😀 Inak, mlady je riadne velky. To kedy stihol tak narast? ved to si riesila, ze isiel do prvej triedy na ZS...

aduskatt
19. okt 2022

@elanor no a už bude maturovať, teda snáď😀DDDD

elanor
19. okt 2022

@aduskatt cozeeee? to akoze vazne? buduci rok maturuje??? 😲

aduskatt
19. okt 2022

@elanor no, budúci kalendárny, tento školský...a zrovna sedí v autoškole na jazdách, nejak rýchlo to zbehlo

lumka333
19. okt 2022

@kajka1512 ja odporúčam 2 v 1!! Najlepšia vec akú som si mohla kúpiť. Nemusím vyčkávať na oprané prádlo a potom prehadzovať do sušičky. Naháďžeš špinavé vyberaš čisté suché. A ešte k tomu ti nezavadzia ďalšia "krabica" v miestnosti. A keď nechceš sušiť nastavíš si program bez sušenia. Ja mám LG na 10 kg

sundew
19. okt 2022

@kajka1512 v tom prípade 2v1,hlavne ak ju chces vyuzivat minimalne.samostatne by som brala ak mam miesto a viem ze buďme susit vela,samostatná susi lepsie a menej pokrceno 🤣

roxanna
19. okt 2022

@lumka333 súhlasím, tiež mám LG. Som veľmi veľmi spokojná, proste narvem práčku a vyberiem suché čisté prádlo. Vôbec nechápem, čo tu ženy píšu, nikdy som nemala prádlo nedosusene, pokrčené jedine nohavice s elastanom. Tričká, mikiny, uteráky, posteľné prádlo, všetko vyberám horúce, vyrovnám rukou a skladám. Chlpaté vankúše mám po ususení v susicke krásne nadýchané. Super je program pranie a sušenie do 1 kg, synovo športové oblečenie mám za hodinu a pol oprate a ususene. A to mám slimku, lebo normálna práčka so susickou by sa mi nezmestila cez kúpeľňové dvere, takže normálna práčka so susickou má väčší objem prania a sušenia ako moja.

fatimafe
20. okt 2022

@katkasmacka ahoj. A akú značku máš? Tiež zvazujem ze si kupim 2v1🤔

basska_b
20. okt 2022

Ked sa susicka bude vyuzivat minimalne, tak ju proste vobec nekupuj. 2 v 1 sa vraj viac kazia. My sme kupili osobitne susicku aj pracku, kazda stala 700 eur, lebo svagor to ospevoval, ale lutujem tu kupu strasne. Nepouzivame to, derie to pradlo, zere elektrinu. Najradsej by som to predala dakomu, ale mame to zmontovane tym specialnym dielom a nevieme to vobec rozmontovat ani vytrepat z tej pracovne, kedze dvere su uzke a pri davani dnu nam to oskreli

fatimafe
20. okt 2022

@renatka100 ahoj. Prosím ťa a akú máš značku? Aj ja to riešim teraz, chcem tiez len kombinovanú, len neviem aká znacka je dobrá. Dakujem 🤔

mamusa123456789
20. okt 2022

Ja mam 2v1 a nemám problém s ničím, ale čo som počula tak je lepšie samostatné, ale my sme nechceli samostatné, lebo ju používame minimálne, možno raz za mesiac, ale spokojná, práčka perie pekne aj zmyka aj sušička mi suši dobre a nemám prádlo pomackane ani mokre

katkasmacka
20. okt 2022

@fatimafe ahoj,my mame bosch

elizita
20. okt 2022

@kajka1512 ahoj, ja mam 2v1 kvoli miestu.. pracka perie vyborne, veci mam uplne suche, vyhodu vidim v priestore a ze hodim prat a vratim sa o pol dna a uz len vyberiem suche veci, nemusim nic prekladat.. pouzivam vacsinou program, co trva 3h20m.. nepride mi to nejako extra dlhe na to, ze operie aj ususi.. obcas pouzivam aj samotne len susenie.. ale ano, kedysi som mala moznost susit v samostatnej susicke a pamatam si, ze som veci z nej mala pekne akoby vyzehlene a tu su dokrcene.. inak este vyhodou 2v1 je ze produkuje o cosi menej tepla do vonkajsieho okoli , pretoze kondenz odchadza do odpadu... a ja ju mam v kumbale, takze aj tak lepsie.. pri 2v1 si ale treba uvedomit, ze objem pracky bude vzdy o dost vacsi ako objem susicky.. cize ked das prat 8kg pradla, zabudni, ze ti to pekne uschne... ja mam napr. 8kg/5kg.. ked to presvihnes, pradlo ti zostane vlhke..

nedielka
9. dec 2023

@renatka100 prosim Ta, akú máš značku a konkrétny model?

renatka100
9. dec 2023

@nedielka candy 9 a 6 kg asi nemaju vela modelov, neviem presne

Strana
z2