Oprava televízora, ktorý svieti aj po vypnutí
Neviem čo stym je ale proste to furt svieti len vtedy sa to vypne ked odopnem kable ..... ako to opravit

@vorkola Neviem čo to može byť robí to už 2 mesiace , telka funguje uplne normalne len svieti ked je vypnuta. Neviem či je transmitor pokazeny ak ano tak to sa ani neoplati opravit
Ved proste vypínaj cez zastrcku, nech to neberie celú noc elektrinu
@anjelicek26 Viem ale chcel by som ten problem vyriešiť že kvoli čomu to ta telka može robit lebo nechcem si dogabat telku tym že sa vkuse bude odpajat
toto sme mali na dovolenke. Tiez sme to museli vypinat z kablov, ale dlhodobo by sa to asi pokazilo uplne-
@hradnapani Najhoršie je že na googli ani na youtube neviem nič o takomto probleme najst
@soldierbruh Stale ale mozes napisat do autorizovaneho servisu a popisat zavadu. Ja by som to urobila, kebyze sa mi to stane doma.
@hradnapani Skusim tam zavolat
@soldierbruh odpajanim kabla sa ti urcite telka nepokazi 😅 tieto nove televizory maju odber tak 30-40W, takze nic hrozne. 🙂
Odpajanim kábla pokaziť telka? To ťažko. Volaj do toho servisu. Z dlhodobého hľadiska je to blbosť takto odpájať.
@soldierbruh Nám sa to tiež uz roky takto v noci zapne.
Niečo v TV nefunguje správne. Kúp si do zásuvky rozdvojku s vypínačom alebo predlžovačku s vypínačom a vypínaj telku tým vypínačom. Je to najlacnejšie riešenie
P.S. šetri na novú telku alebo na opravára.
Skúste odpojiť z TV všetky zariadenia, ako XBOX, STB, DVD atď., a ak ostane TV po vypnutí stále rovnako svietiť, tak neostáva nič iné, len ju vypínať odpojením zo zásuvky (prípadne cez predlžovačku s vypínačom) a následne si šetriť na novú telku.

No nieco tam mas pokazene,ak aj zajtra,tak treba opravara