Parfumovaný olej - Puella
Ahojte prosim mate skusenost s parfumovanym olejom Puella? Odporucate? Nerobia flaky na obleceni? Zahliadla som na internete reklamu a uz mi tie obycajne avivaze z drogerie nevonaju...
@surinka22 no ani v tej aromalampe to nie je velmi zdrave, vdychovat to
@valdovalda
Aj ja si myslím to isté že nieje zdravé co už 🙀
@surinka22 ja mám drahú práčku ani nie dlho a vydíte ako dopadla, v tom spoji sa šúpe farba čiže mi to môže začať hrdzaviet. Používala som vône tesori a nikdy nič a s týmto si ju zničím. Takémuto produktu pri ktorom je obava o zariadenie sa predsa nedá dôverovať, že neškodí pri kontakte pokožke
@agnesino mam pocit, ze tie "avivaze" su ako kyselina, rozozerie to vsetko, nechcem fakt vediet, co to spravi so zdravim po dlhodobom pouzivani
@surinka22 ja som tiez pisala priamo na fb kde to vsetci len chvalili, kompetentny sa k tomu nevyjadril ani ziadny uzivatelia, co to tam ospevovali
@agnesino ja som to vratila spät, ked som si precitala co je na etikete a vratili mi peniaze
@valdovalda mne sa nedalo vrátiť, objednali sme si to hromadne cez jednu pani v práci, tak som to vyhodila
@ivanka12311 prosím vás odkiaľ je ?objednať cez net ?
@surinka22 vonavydomov.eu..tieto tri sú edícia od Plačkovej(nie nie som jej faninka aké tie oleje sú nenormálne krásne)
Lenže toto urobia VŠETKY tie parfumy, aj iné značky. Ja mam z vonaveho domova vône a nechcite vidieť ako mi vrchný plast. Je to proste chemikália, je do práčky, kde sa zriedi, za to ten plast na povrchu práčky je niečo úplne iné. Cize nezastavam si nejakej konkretnej znacky, ja pouzivam inu a aj ta to robi... dokonca plast to uplne vyzralo, ked som si nevsimla, ze mi vytiekla vzorka.
@surinka22 čo že spotrebiče … je to spotrebič.
Ale telo. Koža. Exemy. Dýchanie. Už len to že vôňa akoby k prášku pridávali vonavku 🤦🏼♀️ a zblázniť sa treba teraz všetci rad radom
ahojte baby, ja používam oleje od puella aj voňavý domov, tiež mi kvaplo ale nič sa nestalo , to je fakt zaujímavé. Čo sa týka kvality, povedala by som , že je to rovnaké, a výber je veľký takže každá si vyberiete. mala som aj QUEEN, sú fakt pecka, ale ten čierny mi bol veľmi silný . Mám radšej jemnejšie vône.
ahojte, vonia pradlo aj po vysušení v sušičke? @kocka23 @surinka22 @simca06022011
áno po vysušení v sušičke vonia všetko, to je tá výhoda, z avivážu nie
a prádlo treba žmýkať na max 800otáčok k´d potom ide do sušičky, to taká malá rada 🙂
@ooxy Mne nie po všetkých vonach. Vačšinou aj dávkovanie musim dat vyssie.
@kocka23 No len cim menej otáčok, tym menej suché prádlo = tym dlhšie sušenie v sušičke
@surinka22 @agnesino dievčatá prvý krát tu čítam o takýchto vôňach, ja používam len prírodné vône od firmy Hanus ktoré sa používajú aj do aromalampy alebo na masážne /do kúpeľa, do prania kvapnem 2-3 kvapky, tiež používam do sušičky - kvapnem na kúsok látky a dám k pradlu alebo aj keď podlahu umývam, tak kvapnem do vedra s vodou. A teda nemusím sa báť, že budem mať ekzém alebo vážnejšie ochorenia.
Ahojte baby. Tak aj ja som sa dala namotat na krasne vone od Puella. Tak som si kupila vonu a pred par dnami som si vsimla ze na davkovaci avivaze mam kusok rozleptany od niecoho. Mam novu pracku takze som nechapala od coho to je. Dnes som davala prat a ako som liala vonu do davkovaca tak maly do mna narazil a trochu som si poliala prsty. Rychlo som zasunula savkovac zapla program a isla som si umyt ruky. Vratila som sa ze umyjem aj tlacidla co som chytila a mne sa to vsetko rozleptalo😳 Nechapem co to je za svinstvo. Hned som to vysmarila a mam sto chuti im tam zavolat ze co to predavaju za zieravinu.

@enika3 dobrý večer áno odpísal mi ze aviváž ide do práčky a nie na pracku a ze on nechape ako sa tam dostala aviváž tak som mu vysvetlila ze som položila vrchnák od aviváže na medzi kus práčka sušička a on ze tak mam nekvalitný plast a ze plasty v práčke sú odolnejšie a na to rozleptanie nereagoval.dalej som mu napísala ze ako môže byť medzi kus nekvalitný keď musí udržať susicku.proste emaily mam a išiel medzi riadky ze môže poškodiť plasty.Moj názor a to je sú krásne voňavé ale nestojí mi to za poškodenie filtra ani komponentov v práčke.zostavam pri bežnej avivazi.