icon

Parfumovaný olej - Puella

mimka795
27. feb 2021

Ahojte prosim mate skusenost s parfumovanym olejom Puella? Odporucate? Nerobia flaky na obleceni? Zahliadla som na internete reklamu a uz mi tie obycajne avivaze z drogerie nevonaju...

Strana
z4
surinka22
1. mar 2023

@zuzkaa18 dobry den to aj mne pan z puelly odpisal ze som to zle pouzila a ked som mu poslala to co vy polyester ze najpdne a aj medzinkus medzi prackou a susickou ze vyzralo plast povedal ze je to nekvalitny plast ze avivaz olej je v pohode ze medzi kus mam nekvalitny a ze nemoze poskodit plast dalsia tu tiez poslala fotky novu pracku jej znicilo gombiky tiez nechtiac jej frklo a rozozralo.Takže moj nazor je rovno do koša a nikdy viac.

8611
3. mar 2023

Tak ja som objednala naštastie len vzorky.pre zvedavost.....väčší bordel som necítila...strašne silne vone...drbla som to do šopy von...fuj...nechapem ako moze niekto v tomto prať ...hnus...sila...chémia...nie je nad pradlo vyprane len v prasku a ususene vonku ....ako potom sa cudujeme chorobam!!!z takejto chemie sa uz necudujem

lenik3333
28. apr 2023

@mimka795 puella... mám ročnú práčku,, tento týždeň mi začala haprovať nádobka na aviváž tak, že mi ostane v nadobke... Už skôr som si všimla že mi ostala veľká škvrna na práčke, doslova vyzratá od niečoho tečúceho a dnes som vybrala nádobku na aviváž a pod ňou celé vyzrate. Doslova cely plast sa šúpe a ťahá sa ako roztopený.. Práčku cistim pravidelne, no teraz sme neboli dlhšie doma, tak som to zanedbala. Ľutujem celu puellu.. Ešte že mi cez týždeň prisla nová objednávka od nich.. Aby som mohla nadávať, aká som hlúpa...

surinka22
29. máj 2023

@lenik3333 to mi je luto mne zostala tiež škvrna ale zistila som skoro aka je to zieravnina inak by som pokazila pracku aj ja:(

surinka22
23. aug 2023

@ooxy ahoj nepouzivam zasadne puellu nici to práčku je ako ziaravina

ooxy
24. aug 2023

@surinka22 dakujem, ja som do toho sla, davkujem malo a pradlo vonia, pracku mam nezmenenu po 10 mesiacoch, zmenu na pradle nebadam, aktualne som si kupila giovanni

ooxy
Autor odpoveď zmazal
surinka22
24. aug 2023

@ooxy som rada ze nemate poskodenu mne vyzralo plast a kamoske aj tu na fore dievcatam zisli dole cislice pozrite ai forum

ooxy
25. aug 2023

@surinka22 áno, čítala som...ja všetko ok...ale možno preto, že nedávam veľa a vždy po praní nechávam otvorenú nádržku, aby sa vysušila

simca06022011
25. aug 2023

@ooxy inak nadrzku to nevyzeralo, prackove plasty z vonku... čiže sk sa ti nepodarí niečo okvapkať a tak, nič to práčke neurobí z vnutra

mery88
9. sep 2023

Keď som chodila do školy, lak na vlasy sa mi enajko vylial do tašky. Všetky nápisy z kníh boli fuč 😬 všetko koncentrované, aj prírodný olej má takú silu....

veuska2
18. sep 2023

dakujem za tuto diskusiu, mne sa to hned nezdalo, ze ked to je take ucinne, ze to musi byt riadne svinstvo

linduska197
24. okt 2023

Mne to tiež rozozralo vrch sušičky kde som to mala položené a kvapkou mi na dávkovač, otrasne niečo keby som skôr nasla o tom niečo viac ani si to nekúpim a reklamovať to ani nejde.🤦🏽‍♀️

surinka22
25. okt 2023

@linduska197 Linduska to ma.mrzi :( veru svinstvo je to ja nastastie len medzi kus mam poskodeny medzi prackou a susickou aj to som ziatila ked kvapla avivaz na sivodur nakolko sme mali v tom case vybraté obklady a pozeram s coho to je rozozrate rozleptane..samozrejme som pisala aj na puella sk odpisal mi múdry pan ze mam nekvalitný plast atd a omacky okolo toho na fotky siboduru polyesteru plastu praciek nereagoval.ja som mala len vzorky za to mi to newtoji a y som kupovala drahe spotrebiče.skusite pozriet nahradne diely LG prwdavaju sa aj nahradne cez firmy a objednať si zial viem aj to stoji peniaze :( dokonca kolegyni poskodilo vaňu nahodne vyliala a ma poskodenu

monciika
3. feb 2024

Ahojte, skusila som vzorky zatiaľ len tri druhy.. modru, červenú a ružovú.. a všetko je to take cez kopirák. Len trošku iné vône, ale príde mi to rovnaké...

andreikakra
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Autor odpoveď zmazal
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
svetula
24. jún 2024

No už by som si nikdy nekúpila nič od tejto značky (Puella) rozozralo mi všetko okolo pračky a to sme si kúpili nový dom, takže nás to viacej hnevá, muž skoro dostal infark keď videl že to rozozralo plast na čerpadle alebo plast na novej práčke( nejde o ziaden nekvalitný plast, nakolko sme si kupovali dosť drahé spotrebiče). No škoda, ale určite si nechcem uz viacej zničiť veci v pracovni. No dajte si pozor ale nechcem ani vedieť čo mi vo vnútri pračky urobil ten ich výrobok.

simca06022011
24. jún 2024

@svetula vo vnutri ti nespravil nic, ale teda okolie aj u mna katastrofa, mala som vzorky olejov ale z voneveho domova (podla mna to uroia vsetky) a to sa mi zvysky vyliali, kvaplo mi z predu na pracku a komplet vsetko je flakate. Na vzdy. Mam miele pracku aj susicku a ide ma slahnut... :D ani ma nenapadne viac cokolvek a akykolvek parfum kupovat do pracky :D

andrea_b_
10. júl 2024

@kako79 ano ale to by predsa niekto musel vypiť a dost toho. Cez kožu sa akoze ma dostať do takýchto ucinkou ? Ešte premyte neviem koľko krát vodou? Neviem, ja sa len pýtam, nepoužívam puellu, presne koli takýmto komentárom, no veľmi sa všade riesi zloženie, a iné vonne oleje do prania , majú to zloženie lepšie ?

cukroska
5. okt 2024

@mimka795 Tak pulea vonia jak šlak,ale je to iné svinstvo.

Strana
z4