icon

Ploštice v byte - ako sa ich zbaviť?

mirka912
2. aug 2020

Dobrý deň,
Minulý rok novembri sme si s priateľom kúpili garsonku v paneláku, a tento rok v lete pred mesiacom sme objavili v posteľi ploštice, a od vtedy ich objavujeme vždy po jednej každý večer, sme zufalý, on šiel zatiaľ spať do rodičovského dom kde byvaju už len jeho dospelý surodenci ktorí sú kres´tansky fanatici, a s toho dovodu tam s nim nemôžem byvať ani tyždeň, neviem čo robiť zase spávame oddelene .( som zufalá a neviem čo robit,

Strana
z2
diewcatqoo
2. aug 2020

@mirka912 ako prepac, ale vy ste asi tiez takeho jednoduchsieho myslenia, ze? Napisem ti len tolko, ze kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody 🤷‍♀️

leuchtturm
2. aug 2020

nechapem tie obkecavacky. Uz v prvom prispevku ti bolo jasne povedane, co robit. Alebo plostice az taky problem nie su?

mirka912
autor
2. aug 2020

@diewcatqoo čo by si urobil ty ak by si bol na mojom mieste ?

mirka912
autor
2. aug 2020

@leuchtturm ploštice sú hlavny dovod

diewcatqoo
2. aug 2020

@mirka912 no v prvom rade by som si nekupila byt s takymto zlozenim obyvatelstva. Ak by boli romovia slusni a cistotni, nevadili by mi (mame jednych takychto susedov), ale to nie je vas pripad, takze v buducnosti okrem problemov plostic a inej havede, byt predate pravdepodobne dost pod cenu, kedze v takejto lokalite nechce byvat nikto.
Plostice sme, bohuzial, doma mali a zbavili sme sa ich tak, ze nam spravili kompletnu dezinsekciu. Hned v prvom prispevku ti zeny poradili, ze treba spravit tu dezinsekciu. Alebo ake rady ocakavas, ak pises, ze teda tie plostice su hlavny dovod? Inak, to, ze plosticu vidis len jednu za noc, neznamena, ze tam je len ta jedna. Plostice sa mnozia ako dive a je dost pravdepodobne, ze ich tvoj milovany zaniesol uz aj k rodicom.
A zamyslela by som sa nad tym, ci mi za to stoji chlap, ktory namiesto riesenia problemu utecie do rodicovskeho domu.

dilino
2. aug 2020

@mirka912 ťažka situácia argument typu nechcem si pohnevať súrodencov je taký plytky že sa mi nechce veriť že to človek dokaže vymyslieť. Ten človek ťa má rád miluje no určite nie nechce ťa ja si myslim že sa toho nahromadilo až-až a nechal ťa v tom.Ty chceš dalej žiť s tým človekom ja by som na tvojom mieste nechcela ak sa rozidete nemáš čo stratiť.Bože ked mám niekoho rada/rád tak ho samého nenechám a najprv že sú kresťania tak sa chovajú kresťania pomôž bližnemu svojmu.Potom ked to nezabralo tak nechce si pohnevať súrodencov och bože môj.Najlepšie bude ked to predáš peniaze si rozdelite ak ste to kúpovali spolu a ty sa zariadiš bez neho.Koľko ľudi je alergikov a tu sú keby že to bol peľ, tráva, nejake, alergeny ale ploštice a má alergiu no nepočula som ešte aby kto má alergiu bol alergicky na ploštice.Moja pekná zlatá ten už sa nevráti a to čo ti urobil by som považovala za defínitivnu bodku vo vzťahu.Nech si naživa pokrytec zo svojimi súrodencami.Otoč si situáci keby to bolo opačné že ty by si ho nevzala k vašim v prípade takej situácie čo by robil ON.Teraz má kde bývať tak sa na teba jednoducho vykašľal.A alergiu na ploštice som nikdy nepočula ak je taka alergia tak nech má niekto opravy ale nepočula som ešte.Nechce ťa chce vzťah ukončiť tak urobil toto ploštice bolo len vyvrcholenim toho všetkého.Keby ťa ľubil vzal by ťa zo sebou nech sa deje čo sa deje.A vymysli nech si necha pre seba.Najprv sú všetci kresťania, potom prerabajú dom ,potom má alergiuna ploštice,či načo potom nechce si pohnevať svojich súrodencov a ešte čo že na ich dom svieti slnko a ty by si im tam zaclanala och bože ukonči to kým je čas. Nie je to partner do života je to zbabelec a ked ťa necha samu v problémoch tak ak by ste mali spolu dieťa tak čo žiaden spoľah naňho daj tomu koniec.Urobiš rozumne rozhodnutie.Držim ti veľmi palce.

mirka912
autor
2. aug 2020

@dilino on zatiaľ hľadá východisko, ani jemu tam neni dobre vkuse sa s nimi hada, on je taky bojko si ma tam došikovať do domu, chodbu v byte bude prerábať a ideme to predať zatiaľ si zoberieme nájom, a buď si zoberieme hypotéku alebo pôjdeme do zahraničia zarobiť si, len to bude asi 2 mesiace trvať, ocitla som sa v novej situácii a aj on, keď tu býval vôbec tam nechodil nemajú dobre vzťahy so súrodencami

simona232323
3. aug 2020

Ty mas podla mna aj iny problem ako plostice 😂

cuvienka
3. aug 2020

treba sa ich proste zbavit. zavolat na bytove, deratizovat byt a bude dobre. no tiez by som bola povedala, ze mate problem vo vztahu, ako to ze spolu byvate a nemozes byt pokial sa tento problem nevyriesi s nim aj ked u jeho rodicov, to ako co je

miskooo1987
11. aug 2020

Krok 1: prefackať priateľa... ak nemáš gule na to, tak sa tu určite nájde niekto kto ti ho výchovne prefacka.. takto sa problémy neriešia.
Krok 2: nahlásiť správe budovy, zabezpečia vystriekanie stúpaciek, spoločných priestorov - zistia zamorenie u susedov...
Krok 3: vyhodiť staré matrace, gauce a podobe veci ako paplony po starej matere....
Krok 4: vyniesť všetko oblečenie a podobne veci mimo bytu.
Krok 5: zavolať deratizéra a kompletne nechať vystriekat byt.
Krok 6: minimalizovať kontakty s bigotnou rodinou...

plosticask
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2