Plyn alebo indukčná doska - skúsenosti a porovnanie nákladov
Ahojte,
prechádzali ste niektorá z varenia na plyne na varenie s indukcnou doskou? Myslím kto ma realneskusenosti s oboma (prakticky aj finančne).
Ďakujem.
ja mám stále plyn, ale chceme to vymeniť za indukciu.. naša plynová doska má už viac ako 15r, už mi jeden horák nefunguje, ale nie je človeka čo by mi to vymenil a tak cakam kým príde pol rok keď si môj muž povie že to konečne vymení 🙈
no mne sa na plyne vari síce dobre, ale cez leto som skúsila prvý krát na indukcii - na dovolenke a bolo to super rýchle, aj voda tam zovrela rýchlejšie ako vo varnej konvici.. takže ja sa teším ak to konečne vymeníme.. keby som mala peniaze, tak aj plynový kotol by som vymenila..
@ktobytobolpovedal áno, chápem tvojho muža, tiež vnímam rozdiel v chuti, hlavne teda jedlo uvarené na živom ohni, čiže na tom šparhéte, proste chuti inak. Aj na plyne oproti indukcii. Ale väčšina ľudí tomu neverí a bude si tukat na čelo. Ale som rada, že nie som sama "divná". 😅 Pozrrav muža.
@akvi 😂 pozdravim.

Máme indukciu už by som ju isto nevymenila za plyn .mama tiež nedávno menila ,na údržbu milión krát lepšie