icon

Poraďte lacný bazén

1. apr 2021

Prosím vás, žienky, neviete mi poradiť lacný bazén a starostlivosť okolo takého bazénu? Lacný, myslím, fakt čo najlacnejší, nemám s tým vôbec skúsenosti, ale nemôžemi si dovoliť nič nákladné. Aspoň, keď je táto situácia, aby som s tam zmestila celá, ale zas nemám na mysli kaďu drevenú, trochu väčší. Bol by samozrejme vonku 🙂. Píšem anonymne, lebo sa hanbím za trápnu otázku. Ďakujem za pomoc.

maca1984
1. apr 2021

Keby si napisala do akej sumy... Takto ti tu zbytocne budeme pisat ze bazen "abc za 400 e je super" ked tebe to bude vela .Este stale nie je sezona,mohla by si este najst v akcii.

katkaseiner
1. apr 2021

netreba sa za otazku hanbit, cca za 80E maju bazen s takou nafukovacou obrucou navrchu, priemer cca 2.5m alebo 3m v Mountfielde - nevydrzi velmi vela rokov, treba sa pripravit dalsie roky na lepenie dier (to zrejme od toho chloru). Potom k tomu filtraciu, to len tipujem cca 200E a +chemia.
Pozri ci nemaju v Mountfielde akcie, ten 80E bazen mavaju v akcii za cca 60E ale na filtraciu sa popytaj, to u nas riesi muz, v tom som dost nemehlo.

maca1984
1. apr 2021

alebo bazeny Intex... najlacnejsi bude nafukovaci

vikusjk
1. apr 2021

Presne, ako pisu baby, najlacnejsi bude taky okruhly s nafukovacou obrucou, nezvyknu byt velmi vysoke, t.j. asi nejake zaplavanie si nehrozi, ale na osviezenie v lete staci. Potom k nim byva kartusova filtracia, co je najlacnejsia verzia. Ak uz budes chciet nieco lepsie, odporucam aspon taky s tou kovovou konstrukciou a urcite pieskovu filtraciu, plus do nej namiesto piesku take gulicky. O vodu sa aj tak treba starat, nam postacuju v lete chlorove tablety 3v1 do plavaka. Taky lacny bazen kupis v dobrej akcii aj v tescu, aj s tou kartusovou filtraciou.

zdena1990
1. apr 2021

Nafukovacie sú nahouby každý rok sme kupovali druhý nestačili sme lepiť vtáčiky sa nám prechádzali po tej nafukovacej časti a prederavili... Teraz máme už štvrtý rok ten s tou konštrukciou a sme spokojní myslím Florida tak nejako sa volá

7ammy7
1. apr 2021

Kúpili sme intex s nafukovacou obručou priemer 3,06m za asi 29e v tescu. O rok už tiekol, a o ďalší tam bolo toľko malých dierok, že sme nestíhali hľadať a zalepovať, tak tento rok dávame zapustený do zeme - náklady naň niesu až tak vysoké keď si spočítaš ako dlho vydrží. Ale aj pri nafukovacom ti odporúčam investovať do dobrej filtrácie inak budeš mať za chvíľu zelenú vodu (prvé leto sme ju menili komplet 3x😂)

simca06022011
1. apr 2021

my sme ten nafukovaci mali asi 3-4 sezony, jedine co sme museli riadne urobit bol podklad (amli sme ho asi 4-5m priemer, nepamata si uz presne). 🙂 najdrahsia bola filtracia, pouzivali sme pieskovu plus chlorovy plavak. Ale zase nekupovali sme ziadny lacny kus, cize tam moze byt rozdiel v materialoch.
Najlepsie by bolo vediet aky mas financny limit a potom pozri mountfield alebo ine, vytipuj si par vhodnych a pytaj sa konkretne.

maca1984
1. apr 2021

Autorka-pozri u mna,album "na chalupe",je tam vo fotkach bazen Intex,s konstrukciou.Ten sme mali dlho,a stale drzi-u suseda.A nestal vela,a teraz bude určite lacnejsi.

veronikavaneska
1. apr 2021

Tie nafukovacie sa dajú kúpiť aj v Kauflande za dobré ceny okolo 50€ a po sezóne som kúpila 3m za 17€.
V januári sú najlacnejšie bazény v Mountfield kúpili sme dávnejšie 4,6m za 160 + plachta okolo 80€ sa mi zdá plus čerpadlo okolo 100€
Alebo kuk na Bazoši tento sme predali za 300€ 4,6m komplet.

essenceee
5. júl 2021

kupili sme bazen z garden life