Pozor na Puella vône do prania
Mam cyklamenovy a na etikete, okrem ineho, je napisene: podozrenie, ze sposobuje neplodnost a poskodenie plodu pocas tehotenstva
@brisilda ok tak používaj ďalej nikto ti to nevezme. Ale netvrď že to nemôže nič poškodiť keď dôkazy sú jasne… zlých recenzií extrémne množstvo všade…
@inulienka29 Mám tiež skúsenosť rozleptala nám plastovú vaňu a tiež šuflík na zásobník na novej práčke.
@inulienka29 najlepšie je, ze na ich stránke zlú recenziu nenájdeš. Nechápem k čomu potom tie recenzie slúžia, odrbáva* ľudí kokos 🤮
@1mata je ich tam plno aj na Google aj na fb …ci? Už zmazali?
Nechápem ľudí, čo si to dávajú dobrovoľne na oblečenie a ešte za to platia. To je taky smrad ze až. Vonné častice sa neustále uvoľňujú do pokožky. Syn má atypický ekzém, prvá otázka bola xi nepoužívam puellu, alebo inú avivaz. No nepoužívam.
@inulienka29 myslim priamo na puella stranke
@inulienka29 tak ja nemam ani instagram ani facebook, takze neviem. Ale na puella stranke su len kladne recenzie
@1mata prečo by si nechávali na svojej stránke negatívne recenzie? Veď oni sú admini jasné že všetko negatívne ide preč prípadne negatívne recenzie tam ani nedajú 🤷
ja nemám rada prevoňané prádlo, pachy mi vadia a som na ne citlivá, používam palmex s tým, že dávam menej a vždy navyše plákanie, ale raz som kúpila tekutý, to bolo tak silné v celom dome pri sušení aj potom, ešte to aj vyprať tú vôňu bol problém, takže len prášok, aviváž tiež nikdy...
@brisilda veď to že všade kopec chémie zak eliminujme aspoň to čo sa dá
Áno, je to pravda, je to tam uvedené, na tej fialovej, preto nepouzivam
Ahojte,ja som skusila vzorku,tusim v casopise bola...vona veeelmi intenzivna,az neprijemne silna no a po vyprati mi niekolko cyklov smrdela pracka...
ja puellu používam pri.kazdom.prani. na začiatok som bola hneď upozornenia, aby som dávala pozor žeby mi nekvaplo.nikde lebo je silný aviváž 😂 samozrejme dávam pozor. No aj keď tu píšete všeličo ja určite som s puellou maximálne spokojná. ❤️ Ak sa niekto má problém jednoducho nepoužívajte 😁 sú to fakt silné vône, dalo sa čakať že nebude na etikete písané to čo na silane alebo lenor.
@klaudiaharmanova ja s tym mám problém a preto ich nepouzivam...no čo máme robiť keď nám to smrdí z toho vášho oblečenia a ste v našej blízkosti? Pomooooc. 😩 🤷
@evaachesa 😂😂😂 každý používa niečo iné preto máme rôzne aviváže a vône 😂
Puella je u nás topka, všetko pekne voňavé. Čo sa týka rozleptania plastu tak ja davkujem takto a striekacka je stále ok 🤷🏻♀️🤔 …. Inak dajte si vigantol na plastovú lyžičku čo to urobí ….. a dávajú to novorodencom , kuk zloženie vakcín a pichajú im to do tela 🤷🏻♀️ .Všade okolo nás je kopec chémie
@brisilda to vazne vakciny a toto porovnavate? A nad hlavou mate chemtrails predpokladam :D
Puella je u nás topka, všetko pekne voňavé. Čo sa týka rozleptania plastu tak ja davkujem takto a striekacka je stále ok 🤷🏻♀️🤔 …. Inak dajte si vigantol na plastovú lyžičku čo to urobí ….. a dávajú to novorodencom , kuk zloženie vakcín a pichajú im to do tela 🤷🏻♀️ .Všade okolo nás je kopec chémie
@brisilda a presne preto treba pozerat co kupujeme. Ak je to este k tomu takto do oci bijuca "sra.ka" tak urcite nekupovat. Cim vonavejsie, tym zradnejsie. Ale vlastne, kazdy sme si strojcom zdravia.
Kolegyna 1x pouziva vonu do prania a tak sa vyhadzala, ze vonu hned vyhodila a veci znova 2x oprala.
Puellu nekupujem ani nepoužívam. Keby som na vlastné oči nevidel, ako sa vyhádzal kamarát, ktorému v tom žena oprala veci, tak sem ani nenapíšem. Doslova pásový opar. Čudujem sa, že zatiaľ ich nikto nežaloval.
@anonym_autor Akékolvek silne vone sposobuju z dlhodobeho hladiska neplodnost u muzov. Moj ma takmer 50, deti sú dievčatá a viac deti neplanujeme, tak môžeme voňať 😀

@brisilda dobry napad na davkovanie. Ale ono ti to lepta pracku z vnutra, tesnenia atď.
Ja som 2 roky pouzivala, ale uz veru nebudem. A ako pises, vsade okolo nas je kopec chemie, tak preco si vedome este pridavat