Práčka so šušičkou - skúsenosti
Aké máte prosím skúsenosti.? My sa nevieme rozhodnúť.
Od práčky so sušičkou nás odhovárajú, vraj sa časom zanesie bubon od žmolkov a po každom sušení ho treba vyčistiť, keďže nemá zvlášť filtre.
No keby chceme práčku a sušičku zvlášť, tak sa nám sušička do bytu nevojde- ale zas máme veľký balkón a podlahové kúrenie.
Už nám z toho šiši 😀 poraďte prosím😀
Ahojte žienky ktoré máte práču so sušičkou v jednoma ste spokojné akú máte značku a typ? Práve včera nám došla nová 700 eurova a ja som sa skoro rozplakala ako zničené mám veci zo sušenia a ďalšia vec lepia sa mi všetky tie žmolky a chlpy zo sušeného oblečenia na okraj tej tesniacej gumy a na bubon. Aj po vyčistení tých chlpov a jemných vlasov sa mi tak či tak nalepili na druhú várku prania na bielu krásnu bundičku. Ide ma poraziť. Potrebujem ale práčku so sušičkou v jednom keďže máme málo miesta a v zime mi neschne dobre prádlo skôr tuchne..je jedno či kúrim či vetrám...v lete pekne všetko vyschne na terase ale kúpili sme to kvôli tomu problému so schnutím. Preto ešte raz ak ste spokojné s nejakým konkrétnym typom a nedeje sa vám to co mne napíšte mi prosím. Ďakujem

Určite by som volila samostatne práčku a sušičku.Aspon to máme aj my tak.Susicka sa nám nevosla do kúpeľne tak je v chodbe.Tak sa dajú používať súčasne.Pri práčke so sušičkou sa dá buď jedno alebo druhé.